opel16v Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Úgy emléxem, az hegesztve van, mellesleg könnyen hajlik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve November29, 2004 Megoszt Elküldve November29, 2004 Úgy emléxem, az hegesztve van, mellesleg könnyen hajlik... :) Ez a baj mert elgörbült és nem megy a helyére a géptető Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November29, 2004 Megoszt Elküldve November29, 2004 Vissza lehet hajlítani. Gyurmázni is tudsz szinte vele, olyan puha anyaggal van rögzítve a kasznihoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 A hátsó felirat/jel ragasztva van vagy patentolva ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 A jel pattintós is, és ragasztva is van. A felirat asszem csak ragasztva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 A hátsó felirat/jel ragasztva van vagy patentolva ? A felirat csak ragasztva. -> könnyen lejön. A jel ragasztva is és két pöcökkel a karosszériába süllyesztve. -> nehezebben jön le és hártamarad két lyuk is. :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 A jel pattintós is, és ragasztva is van. A felirat asszem csak ragasztva. hali, tudnál segíteni abban, hogy hol találok Bp-n jó kasznist, aki elfogadható áron dolgozik és igényes a munkájához? gondoltam rögtön a mestertől kérdezek :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Aki "elfogadható" árban dolgozik, az nem végez igényes munkát. :) Egyébként nem ismerek nagyon jót, Nekem Kurgyis Gabi projectek futnak, versenyautóhoz viszonylag elég a minőség. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Aki "elfogadható" árban dolgozik, az nem végez igényes munkát. :D Egyébként nem ismerek nagyon jót, Nekem Kurgyis Gabi projectek futnak, versenyautóhoz viszonylag elég a minőség. :) Ez azért nem így van, SZERINTEM :) Nézzük csak, tehát ki kell fizessek PL:50-60 e ft-t azért, hogy az el_szott bal és a nemrég megtört jobb elejét megcsináltassam? A sérülés kicsi. bal oldalt ir.jelző alatti kis ív kiegyenesedett :D u.e a probl. a másik oldalon is, csak ott annyi az eltérés, hogy már valaki csinálta/próbálta csak elég gagyin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Nem érdemes csináltatni... Drágább, mintha megveszed 5000 HUF-ért a sárvédő lemezt! Aztán fényezés :arrow: 10-15000/elem, attól függ milyen szín, és milyen igényes a fényező... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Nem érdemes csináltatni... Drágább, mintha megveszed 5000 HUF-ért a sárvédő lemezt! Aztán fényezés :arrow: 10-15000/elem, attól függ milyen szín, és milyen igényes a fényező... :) Ez komoly? Egy sárvédő 5000 ft :?: Ez bontós ár ? Egyébként tényleg elég macerás a dolog, mert a jobb oldalt, amit csináltak (próbálkoztak vele) nagyon tré lett. Főleg a gittelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Ja, az utángyártott. Kérdezz rá a Csergőben, vagy ha ott nincs ilyen, akkor a Bárdinál, Patacsinál. Nekem is ilyen van fent bal oldalon, semmi különbség a gyáritól. Max. hogy minimálisan könnyebb (gondolom vékonyabb anyag). Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Ja, az utángyártott. Kérdezz rá a Csergőben, vagy ha ott nincs ilyen, akkor a Bárdinál, Patacsinál. Nekem is ilyen van fent bal oldalon, semmi különbség a gyáritól. Max. hogy minimálisan könnyebb (gondolom vékonyabb anyag). Köszönöm szépen az infót. A csergő elérhetősége számora ismeretlen. A bárdi az megy. ott 5790 ért találtam, pont most néztem rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 ....A csergő elérhetősége számora ismeretlen.... www.csergoe.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Próbáld először a Csergőt, klubos kedvezmény is van. No meg ha szépen mosolyogsz Viktorra, a legszebb példányt fogja adni belőle! :) (itt is szokott járni Viktor, Vktr álnéven. :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 De az csak klubtagoknak jár ám... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Jaja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 tudnál segíteni abban, hogy hol találok Bp-n jó kasznist, aki elfogadható áron dolgozik és igényes a munkájához? Még mindig merem ajánlani azt az embert, aki az omegánkat varázsolta újjá annó. Nem filléres emberke, de igen szépen dolgozik. Nekünk is ajánlásra volt (keresd az indexen flowachild-ot, ha akarsz még egy ajánlást) 2840576 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 www.csergoe.hu Thx :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Még mindig merem ajánlani azt az embert, aki az omegánkat varázsolta újjá annó. Nem filléres emberke, de igen szépen dolgozik. Nekünk is ajánlásra volt (keresd az indexen flowachild-ot, ha akarsz még egy ajánlást) 2840576 Köszönöm szépen. Azt hiszem felhívom. ...egyébként azon is gondolkodtam, hogy veszek két u.gy-tott sárvédőt kompletten és akkor tuti lesz a buli :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZZoli Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 10-15000/elem, attól függ milyen szín, és milyen igényes a fényező... :) Hali! Ez a 10-15 eFt/elem festékkel vagy anélkül értendő? Bocs, ha lamer a kérdés... hál' istennek nem sok problémám volt még karosszériával 8) Nekem egy ürge 30.000-et mondott komplett a bal első sárvédőre: utángyártott elem + festék (metál) + fújás + szerelés. Szerintetek ez reális :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Sztem reális. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Festékkel értettem. Egy utángyártott elemet meg ráadásul nem kell gittelgetni sem, szal azzal semmi meló. A festék nem drága, mondjuk Nekem eddig csak a fehérből kellett, de nem gyári árnyalat, hanem keverve, asszem 2000 Ft volt fél liter. Az elég 2-3 ilyen elemre is. :) A 30 drága, mivel 5 az utángyártott sárvédő, max. 3000 a fél lityi festék. 22 nagyon drága a munkadíjra. Főleg hogy ez a legkisebb elem az autón, és ráadásul könnyű fújni is, szerelni is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Nekem, amikor körforgalomban belémjöttek, 87ért csinálták meg az első sárvédőt komletten! :lol: Mondjuk a másék fél biztosítója fizette, gondolom a szervizes sem akart rosszul járni... :) :D Tehát szerintem is korrekt ár!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts