opel16v Elküldve Szeptember17, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2004 Szerintem nem bírná ez a nyikhaj szélvédő a megerőltetést, de nem csak a fúrást, hanem egyáltalán azt a mechanikai igénybevételt sem, amit az ablaktörlő mozgása jelentene... Azonkívül gondolj arra is, hogy egy erőteljesebb hátsóajtó becsukásnál mekkora súly fogja megrántani a szélvédőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember17, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2004 amelyik autókon így van megoldva, 99%ban sík a hátsó ablak plusz meg van erősítve :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember17, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2004 Megfúrni biztos, hogy meg lehet, a gyémántfejű fúró jobban viszi az üveget, mint kés a vajat, mikor a szélvédőmet javították akkor azt is fúrták. Igaz csak az egyik oldalt, és azt is csak kicsit amit utána ragasztóval be is folyattak. Szerintem fúrni lehet, kérdés, hogy érdemes-e? (lásd fent) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Szeptember17, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2004 A ragasztott üveget tényleg meg lehet fúrni, mert az gyakorlatilag két mezei üveglap, közte a biztonsági Axel Fóliával. Viszont az első szélvédőn kívül általában az összes üveg edzett, ami azt jelenti, hogy eleve feszültséges, amitől nem szilánkokra, hanem aránylag nagy és tompa darabokra törik. Ezzel azonban az is együtt jár, hogy ha egy ponton kap egy kis ütést, amitől a benne lévő feszültség nem lesz kiegyenlített, az egész üveg berobban. Na pont ezt eredményezi a fúrás is. A gyárilag lyukas üveget először megfúrják, aztán edzik be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember17, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2004 A ragasztott üveget tényleg meg lehet fúrni, mert az gyakorlatilag két mezei üveglap, közte a biztonsági Axel Fóliával. Viszont az első szélvédőn kívül általában az összes üveg edzett, ami azt jelenti, hogy eleve feszültséges, amitől nem szilánkokra, hanem aránylag nagy és tompa darabokra törik. Ezzel azonban az is együtt jár, hogy ha egy ponton kap egy kis ütést, amitől a benne lévő feszültség nem lesz kiegyenlített, az egész üveg berobban. Na pont ezt eredményezi a fúrás is. A gyárilag lyukas üveget először megfúrják, aztán edzik be. Megint okosabb lettem :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember18, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2004 Köszönöm az infókat. :arrow: Ötlet ejtve. De van másik. :) Hogy lehetne kiiktatni a csomagtérajtózárban a biztonsági reteszt? vagy Hogy lehetne belülről kinyitni a csomagtérajtót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Hogy lehetne kiiktatni a csomagtérajtózárban a biztonsági reteszt? vagy Hogy lehetne belülről kinyitni a csomagtérajtót? Fel akarod törni a kocsidat ? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Fel akarod törni a kocsidat ? :) :D :D Egészen más terveim vannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Egészen más terveim vannak. :D Autósmoziba akarsz bejutni "ingyen"... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Nem, biztos el akarja játszani a "Jackal" című izgalmas akcijófilmet Brúszvilisz után szabadon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Hogy találtátok ki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 kellene nekem egy jó karosszériás, mert most már tényleg elég mocsokul néz ki a tanksapka nyílás az autón!!! olyan szakit keresek aki nem ken 2 kila gittet, ahelyett hogy megcsinálná rendesen a lakatolást.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Kess...PÜ ment ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
winger Elküldve Október17, 2004 Megoszt Elküldve Október17, 2004 Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy mitől zörögnek hátul a csomagtartónál a múanyagok? Rosszabb úton elöl semmi sem zörög, de hátulról rendesen lehet hallani zörgéseket. Akkor is nyeklik,nyaklik, ha húzósabb kanyarban megyek vele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október17, 2004 Megoszt Elküldve Október17, 2004 Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy mitől zörögnek hátul a csomagtartónál a múanyagok? Rosszabb úton elöl semmi sem zörög, de hátulról rendesen lehet hallani zörgéseket. Akkor is nyeklik,nyaklik, ha húzósabb kanyarban megyek vele. :) Nem látom jól az avatarod, de ha 5 ajtósod van akkor érdemes szétnézni a kalaptartó környékén. Nekem szó szerint kopogott ha belementem egy kátyúba. A kis gumipöcök nem nyomta rendesen a helyére. De lehet a rendszámtáblatartó is vagy szinte akármi más. Erre szerintem csak magad tudsz rájönni. Én már megszüntettem pár rezgést itt ott de még van egy jópár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október17, 2004 Megoszt Elküldve Október17, 2004 Szerintem vegyél szivacsos ragasztó szalagot, (majd utánanézek hol kapható) ültess be vkit hátra hallgatózni, és ahol zörög oda ragassz egy darabot. Persze esztétikai szempontból érdemes a nem látható részeken alkalmazni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október18, 2004 Megoszt Elküldve Október18, 2004 jaja.. nekem 3ajtós és szintén csörgött zörgött vmi..nekem az oldotta meg, h az ajtónak van két kis gumi"bakja" amire felfekszik amikor lecsukom... nah azokat tekergettem egy kicsit, és azóta elcsöndesedet... köszönet IQBélának az 5letért Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Zöröghetnek még magában a csomagtartó fedélben a műanyag kárpit alatt lévő vas rudacskák, amik a zárszerkezet részei. Én ezek közé a vasrudacskák és a lemezek közé gumi darabkákat ragasztottam, és kicsit megzsíroztam. Most már nem zörög. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
winger Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Köszi mindenkinek az ötletekért, majd átnézem amiket írtatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November13, 2004 Megoszt Elküldve November13, 2004 Belejöttek a kocsimba hátulról. Nem túl durván, elsőre nem is látszik, csak ha közelebbről nézed, meg ismered, milyen egy ilyen kocsi. Beljebb ment a lökhárító, meggörbült egy picit a csomagtartó alsó lemeze. Amiut féltek, az a kipufgó, mert elég jó darab. Érzésre semmi baja, se hangja, se túl nagy lengése. Mennyire szokta túlélni az ilyesmit a kipufogó? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November13, 2004 Megoszt Elküldve November13, 2004 Mennyire szokta túlélni az ilyesmit a kipufogó? Az nem jó, hogy belédmentek :D DE, nyáron én a középdobbal elgörbítettem a kapuvasat :) Volt egy nem gyenge hangja a hadműveletnek. Átmentem szomszédhoz megnéztük aknán: picit már korábban is meg volt nyomva (azt tudtam is) ez meg még annyit sem tett neki, volt egy kis nyomódás, meg karistolás, ennyi. Szal szerintem (legalábbis a középdob) elég erős jószág, nem megy szét könnyen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November13, 2004 Megoszt Elküldve November13, 2004 DE, nyáron én a középdobbal elgörbítettem a kapuvasat :) Volt egy nem gyenge hangja a hadműveletnek. Átmentem szomszédhoz megnéztük aknán: picit már korábban is meg volt nyomva (azt tudtam is) ez meg még annyit sem tett neki, volt egy kis nyomódás, meg karistolás, ennyi. Szal szerintem (legalábbis a középdob) elég erős jószág, nem megy szét könnyen. :) Ilyet én is csináltam egyszer, még a Kadettel. Nekem a középdobtól hátrafelé ment nyaralni a rendszer, és vitte magával a tankot is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November13, 2004 Megoszt Elküldve November13, 2004 Ilyet én is csináltam egyszer, még a Kadettel. Nekem a középdobtól hátrafelé ment nyaralni a rendszer, és vitte magával a tankot is... :) Ejha, az kemény. Mondjuk haverom is szaggatta már le az Astrájáról a kipuffot így. Nekem annyiban szerencsém volt, hogy nem teljes zártszelvény volt amit eltoltam, hanem csak laposvas... máskülönben sztem én sem úszom meg. De azzal együtt is elég jól van felrakva szerintem a dob: jó darabig kalapáltuk vissza szegény kapuvasat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November13, 2004 Megoszt Elküldve November13, 2004 Nekem is laposvas volt, amit elvittem. Az is elhajlott, de épp csak egy picit, még kalapálni sem kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Hi Ami a géptetőt tartja 2kis fül,azt hogy hehet egyszerűen kivenni? Mármint van rá valami trükk vagy nagyon szopós a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts