mogyix Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 A digitális műszerfalról, tudnál képet mutatni?? lefotozom és már küldöm is kb 15 perc jo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 A digitális műszerfalról, tudnál képet mutatni?? profilképnek azt raktam ki majd nézd meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 A digitális műszerfalról, tudnál képet mutatni?? http://www.opelforum.hu/uploads/profile/photo-7553.jpg bocsi csak most jötem rá h kel képet küldeni remélem sikerült Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 http://www.opelforum.hu/uploads/profile/photo-7553.jpg bocsi csak most jötem rá h kel képet küldeni remélem sikerült Sikerült, csak nagyon picike lett! Ahogy nézem, ez kadett gsi digitórája.... :blush: Ha F Astrába való lett volna, akkor rámartam volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 www.kepfeltoltes.hu ott betallózod a képet és belinkeled ide mert ez a kép igen pic lett így Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Sikerült, csak nagyon picike lett! Ahogy nézem, ez kadett gsi digitórája.... :blush: Ha F Astrába való lett volna, akkor rámartam volna :lol: F be való nincs valahol, talán az elektromosba írták milyen verziók vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 F be való nincs valahol, talán az elektromosba írták milyen verziók vannak. De bele lehet rakni szépen az F-be is a Kadett digitet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 www.kepfeltoltes.hu ott betallózod a képet és belinkeled ide mert ez a kép igen pic lett így mégegyszer köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Azt hittem h a kadett gsi alkatrészeken hamar elkel de nem igazán kell senkinek.pedig egyre ritkában lehet hozájutni dolgokhoz.Na mindegy :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 De bele lehet rakni szépen az F-be is a Kadett digitet. bele lehet faragni szépen, de nem belevaló :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 F be való nincs valahol, talán az elektromosba írták milyen verziók vannak. Nincs? Akkor ez?: http://www.kepfeltoltes.hu/view/090219/135...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Nincs? Akkor ez?: http://www.kepfeltoltes.hu/view/090219/135...ltoltes.hu_.jpg bele van faragva!!!! de írtam hogy másik topicba van kolléga, Cartárs, aki tud erről neked mesélni én csak azt mondom, amit ő mondott :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Nincs? Akkor ez?: http://www.kepfeltoltes.hu/view/090219/135...ltoltes.hu_.jpg Digit. műszer, momo kormány meg egy plüss kutyus!? - ez ám az összhatás! :blush: Mellesleg, nekem személy szerint, nem tetszenek a digitális műszeregységek. Szerintem nem néz ki jól az Astrában :lol: , de ez legyen az én bajom. :) szerk.: ...persze a sima közúti használatra szánt autókra értettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 bele van faragva!!!! de írtam hogy másik topicba van kolléga, Cartárs, aki tud erről neked mesélni én csak azt mondom, amit ő mondott :lol: ááá nem faragunk.... marad a gyári :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Digit. műszer, momo kormány meg egy plüss kutyus!? - ez ám az összhatás! :blush: Mellesleg, nekem személy szerint, nem tetszenek a digitális műszeregységek. Szerintem nem néz ki jól az Astrában :lol: , de ez legyen az én bajom. :D szerk.: ...persze a sima közúti használatra szánt autókra értettem! vhogy én is így vagyok ezzel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Digit. műszer, momo kormány meg egy plüss kutyus!? - ez ám az összhatás! :blush: Mellesleg, nekem személy szerint, nem tetszenek a digitális műszeregységek. Szerintem nem néz ki jól az Astrában :) , de ez legyen az én bajom. :D szerk.: ...persze a sima közúti használatra szánt autókra értettem! Szerintem a Momo kormány kifejezetten jól néz ki.... nekem tetszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Na tessék -itt van 1, egész ócsóért be lehet szerezni -nekem mondjuk a szekrényben hever. Ja! Ésszel és erővel mert eltörheti a visszahatás a koma csuklóját. :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 sanya, ha jössz jövőhónapba nem hozod ezt le nekem kőcsönbe? :blush: :lol: ha már úgyis csak hever... meg még eltörve se volt a karom ilyentől, meg mástól se mondjuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 ááá nem faragunk.... marad a gyári :blush: Esetleg meg lehet bolondítani a gyári műszeregységet egy plazmaszámlappal, ha a dizájn a cél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Hello Mindenki! 5 ajtósba csak az 5ajtós hátsó ülés sor passzol? Ja meg az ajtókárpitok is hogy kompatibilisek? Vagy sehogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Hello Mindenki! 5 ajtósba csak az 5ajtós hátsó ülés sor passzol? Ja meg az ajtókárpitok is hogy kompatibilisek? Vagy sehogy? 5 ajtósba ajtókárpit tuti nem passzola 3 ajtóséval... 5 ajtós talán a caravánnal meg a 4 ajtóssal passzol kárpitilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 5 ajtósba ajtókárpit tuti nem passzola 3 ajtóséval... 5 ajtós talán a caravánnal meg a 4 ajtóssal passzol kárpitilag. Szerintem is, ahogy én láttam az 5-ajtósban, a caravanban, meg a sedanban egyforma a hátsó üléssor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Szerintem is, ahogy én láttam az 5-ajtósban, a caravanban, meg a sedanban egyforma a hátsó üléssor. én ajtókárpitról beszéltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Az 5 ajtós kárpitja biztosan nem jó a 3 ajtósba, de a hátsó ülések miért ne passzolhatnának?...szerintem lehetséges, de nem tudom csak gondolom! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Az addig nekem is tiszta hogy a 3ajtós ajtókárit nem jó :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts