mogyix Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Az eredeti szárnyon is van 2 csavar kintről. igen mindkét oldalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 igen mindkét oldalt. Akkor most kell faragni vagy nem? És ha igen mennyire vészes? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Az eredeti szárnyon is van 2 csavar kintről. de ez lentebb van és ha megnézed a te szárnyadat, az a szélvédő felől van a fémhez rögzítve, ez meg a fém másikoldalánál rem érted hogy mondom de a fenti fogatási pontok valszín egyeznek, és lehet a lentit ragasztani is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 http://www.deviltuning.hu/images/termekek/1926n_38800.jpg ezt a képet nézd meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 http://www.deviltuning.hu/images/termekek/1926n_38800.jpg ezt a képet nézd meg gsi Na ezen a képen látszik, hogy mindkét oldalt kell fúrni plusz két likat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Akkor most kell faragni vagy nem? És ha igen mennyire vészes? :blush: most akkor mi legyen kell a szárny mert én lassan lépek???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 gsi Na ezen a képen látszik, hogy mindkét oldalt kell fúrni plusz két likat. jaja erről beszélek Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 most akkor mi legyen kell a szárny mert én lassan lépek???? Holnapig ha eldöntöm az úgy megfelel? Merrefele laksz amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 jaja erről beszélek De 2x2 luk végülis annyira nem vészes...ha le van kezelve mer rásimul a szárny akkor csak nem kezd el rozsdásodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Holnapig ha eldöntöm az úgy megfelel? Merrefele laksz amúgy? Pesten és te? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Pesten és te? Én is . 11.ker.:blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 De 2x2 luk végülis annyira nem vészes...ha le van kezelve mer rásimul a szárny akkor csak nem kezd el rozsdásodni. hát sztemnem is fontos kifúrni, de ha fúrod alapozó, aztán festék, és ottjól kend körbe vmivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 hát sztemnem is fontos kifúrni, de ha fúrod alapozó, aztán festék, és ottjól kend körbe vmivel. Gondolod, hogy csak a gyári lukak simán megfogják? Én szeretnék hinni neked. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Gondolod, hogy csak a gyári lukak simán megfogják? Én szeretnék hinni neked. :blush: hát leesni tuti nem fog, ha fent becsavarod. van ilyen, hogy szélvédő ragasztó, azt is sokan mondják, hogy jó, bár én kétlem, mert szélvédőcsere után olyan szépen le lehet húzni, ahol esetleg a kasztnira kenődött, hogy az csak na bár ha az alapozóval bekened akkor arra már ragadnia kell de vannak ilyen ragasztószerek, amik sztem megfognák Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Én is . 11.ker.:blush: na az jo akkor megadjam a számom és felhivsz v dobsz üzit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Gondolod, hogy csak a gyári lukak simán megfogják? Én szeretnék hinni neked. :blush: ha hozászolhatok szerintem megfodják azok Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 na az jo akkor megadjam a számom és felhivsz v dobsz üzit? Pü-ben írd a számod azt valszeg holnap felhívlak hogy mi legyen. Ok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 hát leesni tuti nem fog, ha fent becsavarod. van ilyen, hogy szélvédő ragasztó, azt is sokan mondják, hogy jó, bár én kétlem, mert szélvédőcsere után olyan szépen le lehet húzni, ahol esetleg a kasztnira kenődött, hogy az csak na bár ha az alapozóval bekened akkor arra már ragadnia kell de vannak ilyen ragasztószerek, amik sztem megfognák amit a tömötökhöz szoktak használni pasztát az is jo nem?már bocs h beleszolok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 amit a tömötökhöz szoktak használni pasztát az is jo nem?már bocs h beleszolok milyen tömötökhöz? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Pü-ben írd a számod azt valszeg holnap felhívlak hogy mi legyen. Ok? husz.nyégyhetvenkettöharminckettöhatvanhat.igy gondoltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 milyen tömötökhöz? :blush: kartel tömötöre szoktak rányomni,valami paszta arra gondoltam,az is megfogja nem?de szerintem a csavr elég Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 husz.nyégyhetvenkettöharminckettöhatvanhat.igy gondoltad? Ok....majd hívlak. 12.00 után vmikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Ok....majd hívlak. 12.00 után vmikor. okés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 tömítő nem? de a tömítőt ne keverjük a ragasztóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 sziasztok nem tud valaki segiteni?gsi-hez kéne pár dolog.géptetö+elsö lokos???vagy cserélek,nekem meg van hátso lökös,digit müszerfal+másik kilyelzö,müszerfal,sport kipúfigo dob 2db szárny,fehér és piros,csomagtér ajtó üveggel és 16 szelepeshez kipufogocsonk ami a motortol jön.köszi elöre is A digitális műszerfalról, tudnál képet mutatni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts