brezsó Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 bölcső alá szok ez menni :lol: 12 ezres áron nem a legolcsóbb dolgok egyike, főleg ha nem véd a kormányrudazat környékén Jó, most vacak a Ft/euro árfolyam, de a régi pénzben számolva 1200SKK és az nem egy olyan nagy összeg, szerintem...az olyan 10.000Ft lenne ha még korona lenne... :) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Jó, most vacak a Ft/euro árfolyam, de a régi pénzben számolva 1200SKK és az nem egy olyan nagy összeg, szerintem...az olyan 10.000Ft lenne ha még korona lenne... :lol: :blush: nemtudom így képről eldönteni mennyit ér... ha ott nem takr ahol irtam akkor sokat nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 nemtudom így képről eldönteni mennyit ér... ha ott nem takr ahol irtam akkor sokat nem Ahogy igy elnézegetem takar az mindenhol...de mittudomisén! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 bölcső alá szok ez menni :blush: 12 ezres áron nem a legolcsóbb dolgok egyike, főleg ha nem véd a kormányrudazat környékén nemtudom így képről eldönteni mennyit ér... ha ott nem takr ahol irtam akkor sokat nem Mi a büdös francnak kellene védeni a kormányrudazatot???? Iszonyat magasan van,a kartervédő nem azt védi,hanem ültetett gépre szokták rakni,hogy az út egyenetlenségei ne üssék fel a motor alját. A Seriff motorvédő lemezekről Manapság a különböző hitelkonstrukciók segítségével gyorsan és könnyen lehet autóhoz jutni. A vásárlók csak a használatba vétel után szembesülnek az autó mindennapi igényeivel, mert tárolni, tankolni, biztosítani, karbantartani kell a kocsit, és bizony javíttatni is, ha úgy hozza a sors. Egy kartertörés is komoly, "zsebbenyúlós" probléma lehet bárkinek, hiszen a vontatás, szerelés, hegesztés, olajcsere nem filléres dolgok. Nem kell akadálypályára menni ahhoz, hogy kátyúval, magas padkával, jégbordával, vagy a buszmegállóban felgyűrődött aszfalttal találkozzunk , s ezek - mint megannyi vásárlónk tapasztalata bizonyítja - reális veszélyforrások lehetnek négykerekű kedvenceinknek. A "Seriff" motorvédő elsődleges feladata, hogy akadállyal való ütközéskor megóvja az olajteknőt a sérüléstől. Másodlagos, de legalább ennyire fontos szerepe van a védőlemeznek a motor tisztántartásában, hiszen a felcsapódó sár komolyan rongálja a segédberendezések meghajtásait, bejut a műanyag csapágyakba, jelentős élettartam-csökkenést indukálva ezzel. Az autók tekintélyes hányada rendelkezik műanyag porvédővel, (általában a drágább típusok) amely tisztán tartja a motort, de ezek rögzítése gyenge, ezért hamar " lemaradnak " , és borsos áruk ellenére nem védenek a mechanikus sérüléstől . A "Seriff" motorvédő maradéktalanul ellátja mindkét feladatot, költségkímélőbb, biztonságosabb utazást biztosíva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Mi a büdös francnak kellene védeni a kormányrudazatot???? Iszonyat magasan van,a kartervédő nem azt védi,hanem ültetett gépre szokták rakni,hogy az út egyenetlenségei ne üssék fel a motor alját. amit Brezs mutatott egyáltalán nem arra van amiről te beszélsz a teáltalad említett valóban az ütésekért kell, de az övé a kosz sár víz stb miatt, hogy ne jusson be a motortérbe :blush: és nagy része a kormányrudaknál jut be a kosznak Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 amit Brezs mutatott egyáltalán nem arra van amiről te beszélsz a teáltalad említett valóban az ütésekért kell, de az övé a kosz sár víz stb miatt, hogy ne jusson be a motortérbe :lol: és nagy része a kormányrudaknál jut be a kosznak Pedig a JOhnny-é nagyon hasonlónak tűnik csak alulról már felszerelve van fényképezve!!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 nagy része a kormányrudaknál jut be a kosznak Nem oldalról jut be a sok,hanem a főtengely végénél,de van oda gyári takaró lemez,csak a gyárban lespórolják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Pedig a JOhnny-é nagyon hasonlónak tűnik csak alulról már felszerelve van fényképezve!!! :blush: Nálunk kecsón egy kipuffos haver szereli ezt,Warwolfnak volt az astráján,elég szép dolgokat védett ki neki,amikor ültett géppel csapatott rossz úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nem oldalról jut be a sok,hanem a főtengely végénél,de van oda gyári takaró lemez,csak a gyárban lespórolják. gondolom a generátorra gondolsz ugye? na nekem van ott gyárilag, de nagy essőbe így is megnyikkan szóval sokat nem ér de én a mocitér hátuljára gondolok, a fékdobom van állandóan felverve, és az meg sztem a kormányrudaknál jön be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Nálunk kecsón egy kipuffos haver szereli ezt,Warwolfnak volt az astráján,elég szép dolgokat védett ki neki,amikor ültett géppel csapatott rossz úton. Ez fém? Mennyibe kerül? Gondolom ehhez sem kell a mocit kikapni mindenestől, hogy fel lehessen tenni? :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Ez fém? Mennyibe kerül? Gondolom ehhez sem kell a mocit kikapni mindenestől, hogy fel lehessen tenni? :lol: :blush: semmit se kell kivenni hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 sziasztok nem tud valaki segiteni?gsi-hez kéne pár dolog.géptetö+elsö lokos???vagy cserélek,nekem meg van hátso lökös,digit müszerfal+másik kilyelzö,müszerfal,sport kipúfigo dob 2db szárny,fehér és piros,csomagtér ajtó üveggel és 16 szelepeshez kipufogocsonk ami a motortol jön.köszi elöre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 sziasztok nem tud valaki segiteni?gsi-hez kéne pár dolog.géptetö+elsö lokos???vagy cserélek,nekem meg van hátso lökös,digit müszerfal+másik kilyelzö,müszerfal,sport kipúfigo dob 2db szárny,fehér és piros,csomagtér ajtó üveggel és 16 szelepeshez kipufogocsonk ami a motortol jön.köszi elöre is Engem a fehér gsi szárny érdekelne (pontosabban egy barátnak kellene). Mennyiért adnád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Engem a fehér gsi szárny érdekelne (pontosabban egy barátnak kellene). Mennyiért adnád? igazábol nem vagyok tisztába az árrakal 8000 sok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 igazábol nem vagyok tisztába az árrakal 8000 sok? Szerintem egyáltalán nem sok érte. Milyen állapotban van? Van rajta esetleg féklámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Szerintem egyáltalán nem sok érte. Milyen állapotban van? Van rajta esetleg féklámpa? ez jo kérdés fék lámpa szerintem nincs de van külün 1.jo álapotban van.de megnézem neked pill Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 ez jo kérdés fék lámpa szerintem nincs de van külün 1.jo álapotban van.de megnézem neked pill Nekem most le kell mennem egy megbeszélésre...de utána folytatjuk a diskurzust :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Szerintem egyáltalán nem sok érte. Milyen állapotban van? Van rajta esetleg féklámpa? megnéztem nincs benne sima szárny,de mondom van hozá féklámpám ha kell azt oda adom ajándékba hozzá!!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 sziasztok nem tud valaki segiteni?gsi-hez kéne pár dolog.géptetö+elsö lokos???vagy cserélek,nekem meg van hátso lökös,digit müszerfal+másik kilyelzö,müszerfal,sport kipúfigo dob 2db szárny,fehér és piros,csomagtér ajtó üveggel és 16 szelepeshez kipufogocsonk ami a motortol jön.köszi elöre is A digitális műszerfalról, tudnál képet mutatni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 megnéztem nincs benne sima szárny,de mondom van hozá féklámpám ha kell azt oda adom ajándékba hozzá!!! :blush: A szárny milyen állapotban van? Kell fújni? És ugye a GSi szárnyat is ugyanazok a csavarok fogják mint a sima szárnyat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 A szárny milyen állapotban van? Kell fújni? És ugye a GSi szárnyat is ugyanazok a csavarok fogják mint a sima szárnyat? nem annak máshogy van a rögzítése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 nem annak máshogy van a rögzítése. Fúrni kell? Vagy mit kell faragni hogy fel lehessen tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 A szárny milyen állapotban van? Kell fújni? És ugye a GSi szárnyat is ugyanazok a csavarok fogják mint a sima szárnyat? szerintem nem kell fujni.ugy értetem h sima szárny h nincs beleépitve a féklámpa,szoval gsi szárny. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Fúrni kell? Vagy mit kell faragni hogy fel lehessen tenni? a gsi szárny nem belől van , hanem kintről. és át van fúrva a csomiajtó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 a gsi szárny nem belől van , hanem kintről. és át van fúrva a csomiajtó is. Az eredeti szárnyon is van 2 csavar kintről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts