Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
bölcső alá szok ez menni :lol:

12 ezres áron nem a legolcsóbb dolgok egyike, főleg ha nem véd a kormányrudazat környékén

Jó, most vacak a Ft/euro árfolyam, de a régi pénzben számolva 1200SKK és az nem egy olyan nagy összeg, szerintem...az olyan 10.000Ft lenne ha még korona lenne... :) :blush:

Elküldve
Jó, most vacak a Ft/euro árfolyam, de a régi pénzben számolva 1200SKK és az nem egy olyan nagy összeg, szerintem...az olyan 10.000Ft lenne ha még korona lenne... :lol: :blush:

nemtudom így képről eldönteni mennyit ér...

ha ott nem takr ahol irtam akkor sokat nem

Elküldve

Ahogy igy elnézegetem takar az mindenhol...de mittudomisén! :blush:

Elküldve
bölcső alá szok ez menni :blush:

12 ezres áron nem a legolcsóbb dolgok egyike, főleg ha nem véd a kormányrudazat környékén

Mi a büdös francnak kellene védeni a kormányrudazatot????

Iszonyat magasan van,a kartervédő nem azt védi,hanem ültetett gépre szokták rakni,hogy az út egyenetlenségei ne üssék fel a motor alját.

OpelAstraF_2.jpg

A Seriff motorvédő lemezekről Manapság a különböző hitelkonstrukciók segítségével gyorsan és könnyen lehet autóhoz jutni. A vásárlók csak a használatba vétel után szembesülnek az autó mindennapi igényeivel, mert tárolni, tankolni, biztosítani, karbantartani kell a kocsit, és bizony javíttatni is, ha úgy hozza a sors. Egy kartertörés is komoly, "zsebbenyúlós" probléma lehet bárkinek, hiszen a vontatás, szerelés, hegesztés, olajcsere nem filléres dolgok. Nem kell akadálypályára menni ahhoz, hogy kátyúval, magas padkával, jégbordával, vagy a buszmegállóban felgyűrődött aszfalttal találkozzunk , s ezek - mint megannyi vásárlónk tapasztalata bizonyítja - reális veszélyforrások lehetnek négykerekű kedvenceinknek. A "Seriff" motorvédő elsődleges feladata, hogy akadállyal való ütközéskor megóvja az olajteknőt a sérüléstől. Másodlagos, de legalább ennyire fontos szerepe van a védőlemeznek a motor tisztántartásában, hiszen a felcsapódó sár komolyan rongálja a segédberendezések meghajtásait, bejut a műanyag csapágyakba, jelentős élettartam-csökkenést indukálva ezzel. Az autók tekintélyes hányada rendelkezik műanyag porvédővel, (általában a drágább típusok) amely tisztán tartja a motort, de ezek rögzítése gyenge, ezért hamar " lemaradnak " , és borsos áruk ellenére nem védenek a mechanikus sérüléstől . A "Seriff" motorvédő maradéktalanul ellátja mindkét feladatot, költségkímélőbb, biztonságosabb utazást biztosíva.

Elküldve
Mi a büdös francnak kellene védeni a kormányrudazatot????

Iszonyat magasan van,a kartervédő nem azt védi,hanem ültetett gépre szokták rakni,hogy az út egyenetlenségei ne üssék fel a motor alját.

amit Brezs mutatott egyáltalán nem arra van amiről te beszélsz

a teáltalad említett valóban az ütésekért kell, de az övé a kosz sár víz stb miatt, hogy ne jusson be a motortérbe :blush:

és nagy része a kormányrudaknál jut be a kosznak

Elküldve
amit Brezs mutatott egyáltalán nem arra van amiről te beszélsz

a teáltalad említett valóban az ütésekért kell, de az övé a kosz sár víz stb miatt, hogy ne jusson be a motortérbe :lol:

és nagy része a kormányrudaknál jut be a kosznak

Pedig a JOhnny-é nagyon hasonlónak tűnik csak alulról már felszerelve van fényképezve!!! :blush:

Elküldve
nagy része a kormányrudaknál jut be a kosznak

Nem oldalról jut be a sok,hanem a főtengely végénél,de van oda gyári takaró lemez,csak a gyárban lespórolják.

Elküldve
Pedig a JOhnny-é nagyon hasonlónak tűnik csak alulról már felszerelve van fényképezve!!! :blush:

Nálunk kecsón egy kipuffos haver szereli ezt,Warwolfnak volt az astráján,elég szép dolgokat védett ki neki,amikor ültett géppel csapatott rossz úton.

Elküldve
Nem oldalról jut be a sok,hanem a főtengely végénél,de van oda gyári takaró lemez,csak a gyárban lespórolják.

gondolom a generátorra gondolsz ugye?

na nekem van ott gyárilag, de nagy essőbe így is megnyikkan szóval sokat nem ér

de én a mocitér hátuljára gondolok, a fékdobom van állandóan felverve, és az meg sztem a kormányrudaknál jön be.

Elküldve
Nálunk kecsón egy kipuffos haver szereli ezt,Warwolfnak volt az astráján,elég szép dolgokat védett ki neki,amikor ültett géppel csapatott rossz úton.

Ez fém? Mennyibe kerül?

Gondolom ehhez sem kell a mocit kikapni mindenestől, hogy fel lehessen tenni? :lol: :blush:

Elküldve
Ez fém? Mennyibe kerül?

Gondolom ehhez sem kell a mocit kikapni mindenestől, hogy fel lehessen tenni? :lol: :blush:

semmit se kell kivenni hozzá

Elküldve

sziasztok nem tud valaki segiteni?gsi-hez kéne pár dolog.géptetö+elsö lokos???vagy cserélek,nekem meg van hátso lökös,digit müszerfal+másik kilyelzö,müszerfal,sport kipúfigo dob 2db szárny,fehér és piros,csomagtér ajtó üveggel és 16 szelepeshez kipufogocsonk ami a motortol jön.köszi elöre is

Elküldve
sziasztok nem tud valaki segiteni?gsi-hez kéne pár dolog.géptetö+elsö lokos???vagy cserélek,nekem meg van hátso lökös,digit müszerfal+másik kilyelzö,müszerfal,sport kipúfigo dob 2db szárny,fehér és piros,csomagtér ajtó üveggel és 16 szelepeshez kipufogocsonk ami a motortol jön.köszi elöre is

Engem a fehér gsi szárny érdekelne (pontosabban egy barátnak kellene). Mennyiért adnád?

Elküldve
Engem a fehér gsi szárny érdekelne (pontosabban egy barátnak kellene). Mennyiért adnád?

igazábol nem vagyok tisztába az árrakal 8000 sok?

Elküldve
Szerintem egyáltalán nem sok érte. Milyen állapotban van? Van rajta esetleg féklámpa?

ez jo kérdés fék lámpa szerintem nincs de van külün 1.jo álapotban van.de megnézem neked pill

Elküldve
ez jo kérdés fék lámpa szerintem nincs de van külün 1.jo álapotban van.de megnézem neked pill

Nekem most le kell mennem egy megbeszélésre...de utána folytatjuk a diskurzust :blush:

Elküldve
Szerintem egyáltalán nem sok érte. Milyen állapotban van? Van rajta esetleg féklámpa?

megnéztem nincs benne sima szárny,de mondom van hozá féklámpám ha kell azt oda adom ajándékba hozzá!!! :blush:

Elküldve

A digitális műszerfalról, tudnál képet mutatni??

Elküldve
megnéztem nincs benne sima szárny,de mondom van hozá féklámpám ha kell azt oda adom ajándékba hozzá!!! :blush:

A szárny milyen állapotban van? Kell fújni? És ugye a GSi szárnyat is ugyanazok a csavarok fogják mint a sima szárnyat?

Elküldve
A szárny milyen állapotban van? Kell fújni? És ugye a GSi szárnyat is ugyanazok a csavarok fogják mint a sima szárnyat?

nem

annak máshogy van a rögzítése.

Elküldve

szerintem nem kell fujni.ugy értetem h sima szárny h nincs beleépitve a féklámpa,szoval gsi szárny.

Elküldve
Fúrni kell? Vagy mit kell faragni hogy fel lehessen tenni?

a gsi szárny nem belől van , hanem kintről.

és át van fúrva a csomiajtó is.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.