redline Elküldve Január2, 2004 Megoszt Elküldve Január2, 2004 Én meg M7esen a belső sávban egy farkaskutyát :) Szerencsére nem Opellel :wink: hanem? puszta kézzel? :shock: :shock: vazz Balázs ki sem néztem volna belőled :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január2, 2004 Megoszt Elküldve Január2, 2004 Tiv! Átérzem, csúnya, sorry... Én így jártam, szvsz olcsón megúsztam: http://www.tar.hu/iqbela/Kics2.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2004 Megoszt Elküldve Január2, 2004 Tiv! Ezt még elég jól megúsztad! :D IQBéla! Szép! :) De legalább jó a hűtése a féktárcsának. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január3, 2004 Megoszt Elküldve Január3, 2004 ebben a hidegben fel sem melegszik a féktárcsa :)) egyébként szépen ki lett harapva a sarka a lökháritonak :lol: szerencse hogy csak az tört el és mas nem sérült meg azt hitten nem ennyire csunya .. sokkal kisseb darabra szamitottam de ez hatalmas a kocsirol is készül kép vagy csak az elejéröl .. kivancsi lennek rá hogy nez mar ki, mert mar sokat hallatam rola hogy mindig szerelik :D de meg nem láttam a hengerfej egyebkent milyen lett ? hogy megy most ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2004 Megoszt Elküldve Január3, 2004 SXP! Fogadjunk hogy el tudnám fűteni a betéted ebben az időben is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január3, 2004 Megoszt Elküldve Január3, 2004 SXP! Köszi az érdeklődést. A taliga mindig is ment jól, nem azzal volt a baj. Majd fotót is linkelek, de ahogy elnéztem a tiedet, a fellniken túl nem sok különbség van kívülről ránézésre a kcosijaink között. Kivéve, h az enyémből ki van harapva egy darab az első spoilerből :evil: :evil: :evil: Meg a kipufogóm szarul van felhelyezve (remélem csak ennyi, és remélem csak ez rázza a kasznit), össze vissza csattog amikor árkot ugrok a kocsival az V kerületben. (Budapest suck) :evil: :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve Január4, 2004 Megoszt Elküldve Január4, 2004 TIV! SOK SZERETETTEL ÁTNYÚJTOM NEKED A 2003 LEGDRÁGÁBB PÖRKÖLTJE DÍJAT! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve Január4, 2004 Megoszt Elküldve Január4, 2004 Félelmetes milyen kárt tudnak okozni az állatok az autóban. Haverral egyszer egy részeget gázoltunk, végignyalta az egész oldalát a gépnek a biciklije. Persze nem halt meg. Pedig nagyon megrugdostuk :) A féktárcsák hűléséről meg annyit, hogy egy kölcsön Uno75-tel én 10ből 8-szor vörösizzású tárcsákkal mentem. Megálltam a lámpáknál, szépen csendeben füstölt, néztek is rendesen... (Pedig nem is rúgtam neki :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január5, 2004 Megoszt Elküldve Január5, 2004 Hali all!! Dec 24 én lezuztam az astrát :) Kira karácsony volt.... A lényeg hogy kéne egy karosszériás....meg pár elem az autóra...lökös bal elsö sárvédö.....index....bal elsö elem ...talán egy hűtőrács is....jah meg egy mühely ahol kijavitanak abroncsokon külsö kisebb sérülést......sajna elég összetett a probléma mert elég sok minden sérült ha csak picit is....lécci mailt vágjatok hozzám(lacee02@freemail.hu) vagy irjatok ide ha bármeikre van 5letetek....Jah Futó Gabi Bá már mondott vlmi tippet(Patacsi) állitolag megtalálom az elérhetöségét itt opelklub.hu-n de eddig nuku sikerrrel találtam meg öt.....nah mostmár télleg bye......thx elöre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2004 Megoszt Elküldve Január5, 2004 www.patacsi.hu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január5, 2004 Megoszt Elküldve Január5, 2004 Azthiszem most egy kicsit több élet lesz ebben a topikban :? ma én is kimerészkedtem....csináltam egy két érdekes manövert :? de egyben maradt a kicsike Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2004 Megoszt Elküldve Január5, 2004 Ha maradnak ezek az útviszonyok, asszem holnap én is kimegyek kicsit huszárkodni valami nyugisabb helyre itt B.örsön. :) Bár tanulnom kellene a vizsgáimra, de ki kell használni a tél szépségeit ugye... :lol: Mindenkinek kellemes csúszkálást és lehetőleg egybenmaradást kívánok! Csak okosan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Azthiszem most egy kicsit több élet lesz ebben a topikban :? ma én is kimerészkedtem....csináltam egy két érdekes manövert :? de egyben maradt a kicsike Leírom, hogy ne maradj történés történés nélkül :-) Kicsit sikerült megcakkoznom az egyik felnimet. Valamint láttam egy Suzukit becsúszva egy kb. 1 méter mély árokba, a másik a Bécsi úton barátkozott egy - finoman - egy villanyoszloppal, illetve egy aprobb koccanást, amely után mindkét fél elégedetten nyugtázta, hogy nincs értékelhető kár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Ha maradnak ezek az útviszonyok, asszem holnap én is kimegyek kicsit huszárkodni valami nyugisabb helyre itt B.örsön. :) Gyere ki a Camponához, van ott egy jó hely, csak csörögj rám előtte. (Tegnap este jól megalapoztuk a pályát :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Agressor! Bár kicsit messze van, de ha azt mondod jó hely, akkor lehet hogy átnézek majd. :) Csörgök ha megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Agressor! Bár kicsit messze van, de ha azt mondod jó hely, akkor lehet hogy átnézek majd. :lol: Csörgök ha megyek. A Campona tényleg nagyon messze van! Agressor!!! :D Gondolom ha Újpesten alszol akkor nem oda mész:))) Tegnap én is betyárkodtam az olajcsere után, jó széles zsákutcában szűzhóban:)) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Messze van? Nem hiszem, hogy tovább tartott volna 3 percnél, hogy odaérjek. :) :lol: Az a baj, hogy a belvárosban nincs semmi jó hely, ha mégis akkor mindenki odamegy, és leharcolják (pl. felkonferálási tér) Ezért el kell hagyni a várost, ott viszont bőséges a kínálat (hipermarketek óriási parkolói) Állítólag szerdán jön fresh hó, ami nem ártana, mert tegnap egybefüggő jégpáncéllá csiszoltuk azt a bazinagy parkolót. :D Hogy ontopic is legyek, a KAROSSZÉRIA hál' istennek nem sérült. :wink: Áláírás: (kifejezetten renzsokának) ------------------------------------------- Decemberben majdnem vettem egy WRX-et... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 www.patacsi.hu :lol: Köszke Gabi bá :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január6, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2004 Bukócső és pályagumi, angyalkákon tanga bugyi Bukkanó, fék,jobb 4 árok BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! Hali mindenkinek! Az én gányolási területem: Hungaroring és környéke, Újpesten egy kisebb lezárt rész, Hajógyári sziget, Palota, "Békásmegyeri ovál pálya" egyébként meg ha jó a hó mindenhol beakad a kézifék!!! Sajna most nem merek kimenni még mert a hátsó gumi igaz téli de (tavasszal legyalogoltam mert elölvolt és későn cseréltem vissza a nyárit) úgy megcsúszik ezen a nyálkás úton hogy az csak na!!!! Kézi és balláb fék nélkül!!! Majd ha nagyobb lessz a hó kipróbálom hátha ott még fog(már kezd elvonási tünetem lenni) egy kicsit addig is az útviszonyoknak megfelelően közlekedem ahogy az a kresszben vagyon írva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január6, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2004 Tényleg tud valaki VHS-ről digizni van egy csomó gányolós videóm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Az én gányolási területem: Hungaroring és környéke, Újpesten egy kisebb lezárt rész, Hajógyári sziget, Palota, "Békásmegyeri ovál pálya" egyébként meg ha jó a hó mindenhol beakad a kézifék!!! Újpesten hol van az a lezárt rész???? Ha hinni lehet az időjósoknak akkor holnap leszakad az ég és lehet menni csapatni rendesen. Én megyek az tuti, meg Agressor is olyanfajta:) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Tényleg tud valaki VHS-ről digizni van egy csomó gányolós videóm? nem egyszerűbb digit videóval felvenni???? Vagy már nem tudod megismételni a produkciót??? :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január6, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2004 Semmi különös úgy néz ki a dolog, hogy van egy egyenes aszfaltozott út EU padkákkal vag inkább futómű barát padkával és erre az útra 3 4 bekötő út. Tehát nem körpálya hanem lehet szépen gyakorolni a jobra balra és persze az egyenesben a kersztben menést! Tavaj még le volt zárva az egyenes mindkét vége és a bekötő utak is! Kutyát sétáltató embereken kívül senki nem jön arra. Egyébként Újpest és Káposztásmegyer között van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január6, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2004 Okoska több mint három órás és nem csak én vagyok rajta hanem az összes haverom (aki nem csak az egyenesben tudja nyomni a gázt) 99-óta veszegetem fel ezeket a kis okosságokat! Nem állok most úgy, hogy vegyek egy kamerát meg még várok egy kicsit had fejlődjön ez a technika is még egy kicsit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Semmi különös úgy néz ki a dolog, hogy van egy egyenes aszfaltozott út EU padkákkal vag inkább futómű barát padkával és erre az útra 3 4 bekötő út. Tehát nem körpálya hanem lehet szépen gyakorolni a jobra balra és persze az egyenesben a kersztben menést! Tavaj még le volt zárva az egyenes mindkét vége és a bekötő utak is! Kutyát sétáltató embereken kívül senki nem jön arra. Egyébként Újpest és Káposztásmegyer között van! Köszi a pontos meghatározást most már biztosan tudom, hogy pontosan hol is van!!! macskajancsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts