Alex0403 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 a céges fényező nem tudom mit, a lakkot vagy a színt, de átszokta csiszolni polirpapírral, hogy ne legyen narancsbőrös. Jaaa...igen!!! Ha egy picit narancshéjas a lakkozás, akkor 1200-as vízpapírral átszoktam csiszolni, majd 3 féle polípasztával felpolírozom Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 ... szerk.: Egyszer láttam valahol egy kisfilmet (talán a Frei T. műsorában) egy fickóról aki olajsejkek meg hasonlóan tehetős emberek luxus-csodáit fényezi, polirozza, szépitgeti úgy hogy még az ékszerészekhez hasonló kis izével vizsgálgatja a felületet a legapróbb karcokat keresve, azzal ellenőrzi a munkáját. Nem utolsó soban méregdrága, nyilván kiváló minőségű anyagokkal is dolgozik. Egy ilyen beavatkozás árából lehetne egy, számomra szuper, új autóm is....talán még maradna is belőle. :D Ez ide vág :lol: Gondolom nem láttátok mert az előző hsz-hoz szerkesztettem utólag.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ez ide vág :lol: Gondolom nem láttátok mert az előző hsz-hoz szerkesztettem utólag.. :lol: Nem...nem láttuk! Mi tagadás... szívesen dumcsiznák a palival :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Nem...nem láttuk! Mi tagadás... szívesen dumcsiznák a palival :D Úgy emlékszem egy angol fickó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 ja azt én is látam a kocsik törölközője sokkal drágább amivel ő törölközik meg kéz melegének hatására aktiválódik apaszta... meg ien frankó cuccokkal ápolja a verdákat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 sziasztok, az lenne a kérdésem hogy ennél a lökhárító fényezés dolognál nekem nem egyértelmű hogy az enyém akkor puha vagy kemény lökhárítóju azaz hogy fényezhető e vagy nem, nem lehet ezt típus / évjáratból kideríteni? az enyém 1996 júniusi 1.4 GL alap kivitelü C14NZ köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 sziasztok, az lenne a kérdésem hogy ennél a lökhárító fényezés dolognál nekem nem egyértelmű hogy az enyém akkor puha vagy kemény lökhárítóju azaz hogy fényezhető e vagy nem, nem lehet ezt típus / évjáratból kideríteni? az enyém 1996 júniusi 1.4 GL alap kivitelü C14NZ köszi ránézésre meg lehet állapítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 sziasztok, az lenne a kérdésem hogy ennél a lökhárító fényezés dolognál nekem nem egyértelmű hogy az enyém akkor puha vagy kemény lökhárítóju azaz hogy fényezhető e vagy nem, nem lehet ezt típus / évjáratból kideríteni? az enyém 1996 júniusi 1.4 GL alap kivitelü C14NZ köszi Ha még a gyári lökös van rajta és nincs fényezve,akkor nem is fényezhető szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 sziasztok, az lenne a kérdésem hogy ennél a lökhárító fényezés dolognál nekem nem egyértelmű hogy az enyém akkor puha vagy kemény lökhárítóju azaz hogy fényezhető e vagy nem, nem lehet ezt típus / évjáratból kideríteni? az enyém 1996 júniusi 1.4 GL alap kivitelü C14NZ köszi Hát az enyém 94-es és fényezve van. De nagyon csodálkoznák, ha az eredeti lökös lenne rajta. Láttam rajta sérülés nyomokat, miért ponta lökös úszta volna meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Kérdésem van: :D Ez a fajta "szárny" passzol a 94 előtti helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 az lenne a kérdésem hogy ennél a lökhárító fényezés dolognál nekem nem egyértelmű hogy az enyém akkor puha vagy kemény lökhárítóju azaz hogy fényezhető e vagy nem, nem lehet ezt típus / évjáratból kideríteni? az enyém 1996 júniusi 1.4 GL alap kivitelü C14NZ Ha gyárilag nincs fényezve, akkor az nem is fényezhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Kérdésem van: :D Ez a fajta "szárny" passzol a 94 előtti helyére? assem passzol de nemsokbol tart megsasolni leveszed a tiédet, ugyse árt kitaakrítani ott se :lol: aztán ugy mésza bontóba, és fel is próbálod rögtön, ha mégse akor megköszönöd és visszadod, és jössz ide szolni hogy neeem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 assem passzol de nemsokbol tart megsasolni leveszed a tiédet, ugyse árt kitaakrítani ott se :lol: aztán ugy mésza bontóba, és fel is próbálod rögtön, ha mégse akor megköszönöd és visszadod, és jössz ide szolni hogy neeem A környéken csak 1 (horror áras) bontó van,oda meg nem megyek. :D Az enyém el van repedve,azért gondoltam,hogy keresek rá újabb fajtát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Ha gyárilag nincs fényezve, akkor az nem is fényezhető. Fényezhető, de nagyon alapos előkészítést, szilikonmentesítést kell végezni utána mehet rá a műanyag alapozó és a festék. Sajnos 3-4 év múlva a precíz munka ellenére is lesz olyan rész ahol nem lett jól előkészítve és le fog válni a festék. Röviden soha sem lesz olyan jó mint egy gyárilag fényezhető lökös. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Fényezhető, de nagyon alapos előkészítést, szilikonmentesítést kell végezni utána mehet rá a műanyag alapozó és a festék. Sajnos 3-4 év múlva a precíz munka ellenére is lesz olyan rész ahol nem lett jól előkészítve és le fog válni a festék. Röviden soha sem lesz olyan jó mint egy gyárilag fényezhető lökös. :lol: vhogy én is pont így tudom :lol: vmit kitalálhatnának... nem festhető lökös nem törős, festhető meg törős.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Fényezhető, de nagyon alapos előkészítést, szilikonmentesítést kell végezni utána mehet rá a műanyag alapozó és a festék. Sajnos 3-4 év múlva a precíz munka ellenére is lesz olyan rész ahol nem lett jól előkészítve és le fog válni a festék. Röviden soha sem lesz olyan jó mint egy gyárilag fényezhető lökös. :lol: Nem lehet jól előkészíteni azt a lököst. Mindenképpen potyogni fog róla a fény 2-3 éven belül. :lol: Ha nincs szerencsére, akkor pár héten belül (pl egy járdaszegély megmozgatja a lököst). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Nem lehet jól előkészíteni azt a lököst. Mindenképpen potyogni fog róla a fény 2-3 éven belül. :lol: Ha nincs szerencsére, akkor pár héten belül (pl egy járdaszegély megmozgatja a lököst). :D A "Novy kapirgálja mint a középkonzolt" lehetőséget kihagytad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 A "Novy kapirgálja mint a középkonzolt" lehetőséget kihagytad :D hangszórórács de egy festésnek nem kellene lejönnie kapargálástól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 hangszórórács de egy festésnek nem kellene lejönnie kapargálástól :lol: Az lenne az igazi hogyha a járdától meg a villanyoszloptól, meg a teszkóparkolós matizos nénitől se jönne le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Az lenne az igazi hogyha a járdától meg a villanyoszloptól, meg a teszkóparkolós matizos nénitől se jönne le :D jah de egy kis kapirgálástól se kéne neki... majd ha oda jutok megint, akkor lacsiszolom a rácsokrol is ujra, és alapozóval meg szórógittel is megkínálom majd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 jah de egy kis kapirgálástól se kéne neki... majd ha oda jutok megint, akkor lacsiszolom a rácsokrol is ujra, és alapozóval meg szórógittel is megkínálom majd :lol: Nekem eszembe se jutott még hogy azt színezzem. :lol: Az viszont már többször is hogy a következő astra amiért pénzt adok fekete műszerfalas lesz. :lol: Egyszerűen nem tudom megérteni hogy miért van a szürke egyáltalán. Idegel hogy tükröződik a saját műszerfalam a szélvédőn, és bár ez nem az autó hibája, de ki van cigizve a mászerfal teteje, és gyönyörű ahogy az az olvadt gumó van a szürke placc közepén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Idegel hogy tükröződik a saját műszerfalam a szélvédőn Ebből a szempontból a fekete sem sokkal jobb,ha meg van takarítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Nekem eszembe se jutott még hogy azt színezzem. :lol: Az viszont már többször is hogy a következő astra amiért pénzt adok fekete műszerfalas lesz. :lol: Egyszerűen nem tudom megérteni hogy miért van a szürke egyáltalán. Idegel hogy tükröződik a saját műszerfalam a szélvédőn, és bár ez nem az autó hibája, de ki van cigizve a mászerfal teteje, és gyönyörű ahogy az az olvadt gumó van a szürke placc közepén :D a fekete is tükröződik :lol: 5ezerértlehet venni azt is kb :D cseréld ki ;) nem naon fog zavarni,hogy szürke a műszerfalam... nemnaon zavar, de a fekete autósabb ;) de a kék na az már vmi ritka is de nem is szép... nekem legalábbis nem tetszik és a mazdák fosbarna műszerfala? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 a fekete is tükröződik :P 5ezerértlehet venni azt is kb :lol: cseréld ki :lol: nem naon fog zavarni,hogy szürke a műszerfalam... nemnaon zavar, de a fekete autósabb :D de a kék na az már vmi ritka is de nem is szép... nekem legalábbis nem tetszik és a mazdák fosbarna műszerfala? :D Az is tükröződik... Fa sza... Akkor a szélvédővel csináljak valamit ? :lol: Akkor lexarom, mindegy milyen ;) A szürkén legalább a por nem látszik annyira. A mazda az mazda, olyan műszerfalat nem teszek bele ebbe (de azért titkon örülök hogy ehhez nem volt az a barna, amilyen szerencsém van tuti az lenne benne) ;) A kék az be is ütne, akkor használnám műszerfal nélkül :lol: Vagy haverral hajlíttatok nagy plexi lapból egy hasonló valamit, és akkor lehet átlátszó, meg kivilágított :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Nekem eszembe se jutott még hogy azt színezzem. :lol: Az viszont már többször is hogy a következő astra amiért pénzt adok fekete műszerfalas lesz. :lol: Egyszerűen nem tudom megérteni hogy miért van a szürke egyáltalán. Idegel hogy tükröződik a saját műszerfalam a szélvédőn, és bár ez nem az autó hibája, de ki van cigizve a mászerfal teteje, és gyönyörű ahogy az az olvadt gumó van a szürke placc közepén :D Nekem is szürke van, de még eddig fel sem figyeltem rá, hogy tükröződik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts