szobikari Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 http://www.opel16v.hu/kepek/2006/omegaszep2.jpg http://www.opel16v.hu/kepek/2006/omegatiszta.jpg Nagyon szép... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Utsón, ja. Akkor már nagyon be lehettem tépve... :D :lol: Hát az nem illegál egy ilyen talin :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 az a kár ezekkel az üvegszálas cuccokkal, hogy ezek egyből törnek, nem ugy mint a szilikonos lökösök. de hát ez ócsóbb, és egyedi. am nagyon egybe van így az eleje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 az a kár ezekkel az üvegszálas cuccokkal, hogy ezek egyből törnek, nem ugy mint a szilikonos lökösök. de hát ez ócsóbb, és egyedi. am nagyon egybe van így az eleje. Evvan :D Az első lökössel lesz még egy kör sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Evvan :D Az első lökössel lesz még egy kör sajnos. ha ez ha nem... eccer megpróbálkozok majd vele én is... max megy a kukába, de legalább elleszek egy két napig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 (edited) http://www.opel16v.hu/kepek/2006/omegaszep2.jpg http://www.opel16v.hu/kepek/2006/omegatiszta.jpg Élőben meg mondjuk Soltvadkerti tali, ha ott leszel :lol: Elméletileg kell, de vizsgabiztosa és rendőre válogatja, ki szól érte. Azon vannak ugyanis egyéb kódok, amik máshol nincsenek az autóban, pl a biztonsági felszerelések kódja. Nagyon cépp autó!!!! Sajna Soltvadkert messze van :D Módosítva Február3, 2009 : coupe képpel nem idézünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Nagyon cépp autó!!!! Sajna Soltvadkert messze van :D képpel ne idézz!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 am most nézem, ful fólia, nem volt még ejnye bejnye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 képpel ne idézz!!! :lol: De ha egyszer annyira tetszik neki. Mondjuk tényleg szép ótó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 De ha egyszer annyira tetszik neki. Mondjuk tényleg szép ótó :D nekem gyáriba, nagyfelnivel, leültetve jobban tetszene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 a díszlecek nem voltak tervbevéve fehérre fújva Gabi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 képpel ne idézz!!! :D Bocsánat amiért képpel ídéztem, de baromira tetszik ez az autó!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 am most nézem, ful fólia, nem volt még ejnye bejnye? Nekem is full fólia az autóm, de még nem volt ejnye bejnye... ha pedig lesz, van h matrica mindegyik ablakon, így a 84/2005. (X.11) GKM rendeletének 3. §-a szerint nem csinálhat semmit! :D Vagyishát csinálhat, elküld kpm-es vizsgálatra... akkor meg visszateszem a gyári ablakot, így megint nem csinálhat semmit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 am most nézem, ful fólia, nem volt még ejnye bejnye? elméletben csak a két első-oldalsó illegál, a többi legál. De már rutinból úgy gurulok a rendőr elé, hogy le van húzva az ablak :D Viszont pont két hete az egyik rendőr belekötött a többibe, szerinte nem elég a plasztik kártyás műbizi, meg a H jel, a forgalmiban is benne kellene lennie. Persze ez nem igaz, de attól még nem megnyugtató a helyzet. a díszlecek nem voltak tervbevéve fehérre fújva Gabi? Nem. Így szép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Nekem is ugyanaz volt elől mint hátul de az éjszaka vak volt, majdnem legyaláztam egy kivilágítatlan öregasszonyt és a legvilágosabb feketére cseréltettem abba viszont belekötöttek. Vissza-kicseszésként feltetettem betörésgátló fóliákat -na ebbe a KPM se kötött bele. Még elől a világos fóliával (kb 2 éve): Most így néz ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Szép színe van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Köszi! :lol: Csak mint a tiedének. :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 elméletben csak a két első-oldalsó illegál, a többi legál. De már rutinból úgy gurulok a rendőr elé, hogy le van húzva az ablak :D Viszont pont két hete az egyik rendőr belekötött a többibe, szerinte nem elég a plasztik kártyás műbizi, meg a H jel, a forgalmiban is benne kellene lennie. Persze ez nem igaz, de attól még nem megnyugtató a helyzet. Nem. Így szép :lol: akkor nem jol emlékeztem a díszlécre, és tnyleg így szép :lol: és ez a letekert ablakkal állok a rendőr elé, ez bejön, vagy csak a hülyéjének nem szúr szemet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 akkor nem jol emlékeztem a díszlécre, és tnyleg így szép :lol: és ez a letekert ablakkal állok a rendőr elé, ez bejön, vagy csak a hülyéjének nem szúr szemet? Álltalába bejön! Kívéve ha...... mesélte egy polgárőr ismerősöm, hogy néha vadásznak a fóliás autóra a yardok, és kiintik azt aminek az első szélvédő tetején fóliacsík van. ha ilyen rendőrbe botlik az ember, akkor mindegy, hogy lehúzod, vagy sem az ablakot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Álltalába bejön! Kívéve ha...... mesélte egy polgárőr ismerősöm, hogy néha vadásznak a fóliás autóra a yardok, és kiintik azt aminek az első szélvédő tetején fóliacsík van. ha ilyen rendőrbe botlik az ember, akkor mindegy, hogy lehúzod, vagy sem az ablakot :D ez nagy fasszopóság már elnézést... soknak van ugye sötétítve gyárilag is... meg hasznos is ott a csík Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 ez nagy fasszopóság már elnézést... soknak van ugye sötétítve gyárilag is... meg hasznos is ott a csík Az bizony...nekem gyárilag ilyen: http://www.kepfeltoltes.hu/view/090203/DSC...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Az bizony...nekem gyárilag ilyen: http://www.kepfeltoltes.hu/view/090203/DSC...ltoltes.hu_.jpg Nekem is. :D Gyárilag színezett üvegek, kékes színe van messziről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Álltalába bejön! Kívéve ha...... mesélte egy polgárőr ismerősöm, hogy néha vadásznak a fóliás autóra a yardok, és kiintik azt aminek az első szélvédő tetején fóliacsík van. ha ilyen rendőrbe botlik az ember, akkor mindegy, hogy lehúzod, vagy sem az ablakot :D Attól függ,hogy milyen a csík.Ha a napellenzők lehajtva takarják,akkor legális úgy tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Attól függ,hogy milyen a csík.Ha a napellenzők lehajtva takarják,akkor legális úgy tudom. Kár. :D azt tudtam hogy csak egy csíkot lehet, de azt nem h mekkorát. Laza lett volna egy olyan széles csík ami leér a szélvédő aljától 2 mm-re :lol: :D A hátsók meg a hátsó szélvédő nekem is fóliázott, de az a szerencsétlen aki ezt alkotta sztem ezen tanult. Több alatta a buborék mint a kólámban... A hátsó szélvédőre van még egy szabály úgytom. Elvileg csak akkor lehet ha van jobb oldali tükör. (jó ez ma már nem nagy csoda, de a ladára csak így került :lol: ) Erről a betörés elleni fóliáról tud valaki mesélni? Árban hogy néznek ki, meg a színezése ennek hogy van, meg minden egyéb amit tudni érdemes róla csak nekem nem most jut eszembe :lol: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Nekem is az első oldalsó a legvilágosabb. De mivel sötét az autó belseje, így sokkal sötétebbnek látszik a fólia is :lol: Álltalába bejön! Kívéve ha...... mesélte egy polgárőr ismerősöm, hogy néha vadásznak a fóliás autóra a yardok, és kiintik azt aminek az első szélvédő tetején fóliacsík van. ha ilyen rendőrbe botlik az ember, akkor mindegy, hogy lehúzod, vagy sem az ablakot :D Bizonyos méretig pedig legális :lol: 10 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts