Lacee Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 szivSN..... van egy boltjuk(ez a kisebb)itt a 14 kerben...a másik nagy kirendeltségük az a szlovák uton van....(16 ker asszem) ott van maga a bonto.....teleonálj télleg az a legjobb.....hi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Opel bontó Fót, Juhász Gyula u. 35. (30) 951-1756 Opel bontó Budapest XIV., Bosnyák u. 5. (1) 364-0487 Opel bontó Budapest XXI., II. Rákóczi Ferenc u. 185. (1) 425-0212 , (30) 905-5430 Opel bontó Budapest XIV., Bácskai u. 6/c. (1) 383-1819 , (20) 945-4675 Opel bontó Budapest XVIII., Bethlen G. u. 3/a. (1) 294-2694 , (20) 332-5599 Opel bontó Budapest (1) 402-0095 Opel bontó Budapest IV., (Külsõ) Váci út 47. (1) 370-1552 Karosszéria elemek, lámpák Budapest (20) 944-3997 http://www.opelbonto.hu Az információ származik: http://www.calibrainfo.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Kösz hemi! Keresés indul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Ma este bekapcsolom a hátsó ablaktörlőt, kerreg egy párat majd elindult a másik irányban. :) Elégé meglepő volt, szerencsére nem menet közben csinálta. Visszaigazítottam a helyére. Így most kézzel bármelyik irányban tudom állítani. Gondolom valami kikophatott. Valakinek van valami ötlete vagy hasonló tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Van komplett ablaktörlőmocim cserére... :) Óccsón megkapod. :) Szétszedni nem érdemes, mert szegecselve vagyon, és úgysem tudod javítani. Valszeg kikopott a mechanika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Ma este bekapcsolom a hátsó ablaktörlőt, kerreg egy párat majd elindult a másik irányban. :) Elégé meglepő volt, szerencsére nem menet közben csinálta. Visszaigazítottam a helyére. Így most kézzel bármelyik irányban tudom állítani. Gondolom valami kikophatott. Valakinek van valami ötlete vagy hasonló tapasztalata? Hasonloval neha en is szivok. Bar nekem nem ennyire durva hogy masik iranyba indul el :) Ha leszeded rola a porvedo sapit es meglazitod az anyat amivel a kar oda van fogatva, elvileg tudod allitani hogy milyen szogben alljon (a kiallo kis pocok van bordazva es igy lehet allitani ha kicsit odebb huzod.) Na nekem ezek a pici bordak mar le vannak kopva rola szal pl szaraz idoben csinal olyat, hogy elforog a pocok anelkul hogy forgatna a kart... Ilyenkor lesz az hogy olyan hulyen all vissza a lapat (nem vizszintesre). Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Nekem is volt hasonló a hátsó ablaktörlővel, bár nekem azt csinálta, hogy nem ment semerre egy idő után, csak állt magának itt-ott az ablakon. Bementem egy Opel bontóba, hogy van-e ilyen nekik, és modották, hogy van 9e forintért, de kérik a rosszat. Na ez egyből gyanús lett, :idea: és vittem a motort egy villanyszerelő ismerősömhöz, aki meg is csinálta és azóta tökéletes, még ha télen oda van fagyva, akkor is kitépi magát ! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 A motorban lehet cserélni a szénkefét, mert az külön van a mechanikától. De a mechanikus bajt nem lehet orvosolni, vagyis nem éri meg, mert eltökölsz vele 1 napot, és működik 1 hónapig, aztán kuka... Nekem ami volt az autómban, megadta magát. Kiszereltem, mindjárt feltűnt hogy a szénkefék el vannak kopva, azt ki is cseréltem. Ettől a motor ugyan megjavult, de aztán kiderült hogy a kivezető tengely bele van rohadva a mechanikaházba, mivel ezek simán beázhatnak... Egy napos munkával szétberheltem, lecsiszoltam a tengely és a házat, adtam neki kiló zsírt, összebarkácsoltam, és működött is. Egy hónapig. :? Ami egyébként most "raktáron" van, egy GSi-ből van, ez nem ázott be, elég zsír állapotban van (motorja is). Én odaadom 8-ba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Nekem is valószínüleg valami szénkefe gond volt. :roll: A 8 az tényleg elég baráti ár. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Ma megpróbálok ránézni. Szerintem ha a szénkefék lennének akkor a másik irányban sem forgatná, bár nem nagyon értek hozzá. Opel16v: Ha nem jutok semmire és a GSI-s passzol az enyémre akkor valószínű számítok az ajánlatodra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Ok, szólj ha kell. Biztos passzol rá, mindegyik csapotthátú F Astrában ugyanaz van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Szétszedtem, és kitisztítottam a fogakat a tengelyen. Be volt gyűlve közé valami trutyi. A karon kellene lenni recéknek? Mert ha igen akkor nem állok túl jól. Éppenhogycsak valami nyomok látszanak. De a lényeg hogy visszaraktam és jól megy. Még ujjal is próbáltam kicsit lefogni de lazán vitte így is. Reménykedek hogy ígymarad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oszinet Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 sziasztok! Kéne egy kis segítség. Van egy 93-as astra gsi-m és szeretnék rá motorháztető toldást vagy morcosítást. Ez lehet a motorháztető hosszabítása vagy a hűtőmaszkra műanyag toldás. Nem tudom melyik a jobb és árban melyik kedvezőbb? Ha tudto valakit aki ilyet csinálja vagy esetleg egy helyet ahol a műanyagot be lehet szerezni, akkor szóljatok légyszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 ha találtál ilyet szólj plz, mert 1 ídőben én is vadásztam, de már feladtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 sziasztok! Kéne egy kis segítség. Van egy 93-as astra gsi-m és szeretnék rá motorháztető toldást vagy morcosítást. Ez lehet a motorháztető hosszabítása vagy a hűtőmaszkra műanyag toldás. Nem tudom melyik a jobb és árban melyik kedvezőbb? Ha tudto valakit aki ilyet csinálja vagy esetleg egy helyet ahol a műanyagot be lehet szerezni, akkor szóljatok légyszi! A GSI.HU-n a tuning shop-ban van ilyen "morcosítás". 20e + fényezés. Bár máshol is biztos megtudják csinálni, akár olcsóbban is. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oszinet Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 :) Köszi srácok. Ha kész a vas közszemlére teszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 no sajnos egy kellemetlen, de fontos projectbe kell kezdenem az összvisz 6 éves gépen: kezdődő rozsdásodás a bal hátsó kerékjárat mögött, a lökös alatt alul. Hammerite-ra gondoltam, abból is spec. cuccra... Underbody Seal - http://www.hammerite-automotive.com csakhát legalábbis a neten nem találtam sehol magyar forgalmazót. Hammerite cumók vannak, de ezek a spec kocsi festékek nincsenek - legalábbis a neten. Remélem azért élőben találok majd. Kinek milyen tapasztalata van akár ezzel, akár mással ? egyéb cuccot mit ajánlotok? gondolom nemcsak nekem van ilyen problémám... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 ezek szerint mégis :D , vagy csak senki nem olvasta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Vagy csak nincs tapasztalatuk a hammer bigyóval :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Vagy csak nincs tapasztalatuk a hammer bigyóval :roll: ezért írtam, hogy vagy bármi mással, illetve bármi ötlet... szerintem nem mindenki várja meg míg szétrohad hogy utána vihesse kasztnishoz... én nem fogom. Most nincs időm, de max. 2-3 hét és tuti hogy lekezelem... épp kezd rozsdásodni, szerintem simán megállítható... később viszont már drága mulatság lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Na akkor majd én osztom az észt! :) Saját, és mások tapasztalata alapján, nem hiszek a csodaszerekben. A rozsda, rozsda marad, bármit is kensz rá. Sajnos. Túl egyszerű lenne szép kényelmesen áthúzni valami kencével és örömmel látni, ahogy a lemez újraépül. Tehát a feledat adott: fémtiszta felület előállítása. Aztán lehet alapozni, alvázvédeni. Persze lesznek olyan helyek (egymásra lapolt lemezek, üregek stb), amikhez nem férsz hozzá, dehát ez van. Viszon ami már előttem is bizonyított, az a cinkspré. A fémtiszta felületre fújt réteg úgy viselkedik, mintha galvanizálás lenne, ezzel azért jól lehet késleltetni a rozsda továbbterjedését. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Nekem is 7 éves korára előjött a hátsó íven a barnulás. Szerencsére nem rohadt át a lemez, csak felületi rozsda volt, úgyhogy lecsiszolás, fújás. Azóta még nem jött elő újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Saját, és mások tapasztalata alapján, nem hiszek a csodaszerekben. A rozsda, rozsda marad, bármit is kensz rá. . a számból , illetve a billentyüzetemből bvetted ki a szót! én ugyanezt akartam irni, de nemvolt időm rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Én sem hiszek a csodákban........1-2 hónap és veszem a javító íveket és a tankbeömlő cuccost :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Én sem hiszek a csodákban........1-2 hónap és veszem a javító íveket és a tankbeömlő cuccost :? nem tudod véletlen mennyi a tankbeömlő cuccos :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts