daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Én is láttam krómosban, de talán az is elüt a gyári fényszórótól mert az nem síküveges. Hát igen... egy angel eyes-szal jobban mutatna az tény, de mások tapasztalatai alapján csak a xenon-os ér valamit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Hát igen... egy angel eyes-szal jobban mutatna az tény, de mások tapasztalatai alapján csak a xenon-os ér valamit... :D Nekem angel eye lámpa van a verdába, és sokkal jobban látok vele mint a gyárival! De mindenkinek más véleménye van. Szerintem a xenon csak szétégetné a foncsort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 angelhez a gyári sárga index a legjobb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Nekem angel eye lámpa van a verdába, és sokkal jobban látok vele mint a gyárival Xenon vagy halogén izzókkal? :D Egyszer megnézném valakiében hogyan is látszik a pálya éccaka. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Szerintem a xenon csak szétégetné a foncsort. Ne beszéljünk már hülyeségeket :D A xenon harmadannyi hőt disszipál, mint a gyári halogén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 az angel eyes nem fém foncoros? mintha vki ezt mondta volna. meg angelbol is van kétféle, egyiken rajta van másikon meg külön kell megvenni az indexet. az angel ha jol emlékszem, hogy fém foncsoros azért is jobb, mert tehetesz bele nagyobb teljesítményű ízzókat, persze akkor relézni nem árt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 az angel eyes nem fém foncoros? mintha vki ezt mondta volna. meg angelbol is van kétféle, egyiken rajta van másikon meg külön kell megvenni az indexet. az angel ha jol emlékszem, hogy fém foncsoros azért is jobb, mert tehetesz bele nagyobb teljesítményű ízzókat, persze akkor relézni nem árt. nem fémfoncsoros. 2féle van, de a különindexeshez se kell külön megvenni az indexeket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 az angel eyes nem fém foncoros? mintha vki ezt mondta volna. meg angelbol is van kétféle, egyiken rajta van másikon meg külön kell megvenni az indexet. az angel ha jol emlékszem, hogy fém foncsoros azért is jobb, mert tehetesz bele nagyobb teljesítményű ízzókat, persze akkor relézni nem árt. Az angel eyes fényszóró szerintem vetítőlencsés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Az angel eyes fényszóró szerintem vetítőlencsés. attól még van benne foncsor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 :D :lol: :lol: na összegyűlnek itt az infók. de nem tudom kitől hallottam, pedig itt mondta vki, hogy fém foncsoros. mindegy egyenlőre nem téma még nekem szóval 6 féle van, van a 94 előtti és utáni, és abbol is küllön illetve az egybeindexes, na meg a króm, illetve fekete műanyag foncsoros gyűjtőlencsés van még vmi infó hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 :D :lol: :lol: na összegyűlnek itt az infók. de nem tudom kitől hallottam, pedig itt mondta vki, hogy fém foncsoros. mindegy egyenlőre nem téma még nekem szóval 6 féle van, van a 94 előtti és utáni, és abbol is küllön illetve az egybeindexes, na meg a króm, illetve fekete műanyag foncsoros gyűjtőlencsés van még vmi infó hozzá? inkább helyesbítés.... van modellfriss elötti és utáni. fekete, krómos. különindexes, egybeindexes de az összes tompitottja projektoros, a refi meg foncsoros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 akkor ezt tedd be az aláírásodba, hogy későbbiekben tudjunk hivatkozni rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 akkor ezt tedd be az aláírásodba, hogy későbbiekben tudjunk hivatkozni rá ilyenkor magadhoz beszélsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 nem csak mivel senki se írt a kettő közzé, meg még azóa se gondoltam egyértelmű... hogy neked Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 ilyenkor magadhoz beszélsz? az előzőt is neked szántam meg ezt is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 az előzőt is neked szántam meg ezt is :D akkor működött a rávezetés...így az egyértelmű, neked, nekem, mindenkinek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 akkor működött a rávezetés...így az egyértelmű, neked, nekem, mindenkinek :lol: jó megpróbálok így tenni, ha mégse sikerülne mindig rem nem haragszol meg, és rem azt is hogy ki fogod találni kinek szánom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 SEgítsetek hogyan tudom megállítani ezt a folyamatot? Vagy hogy tudom cserélni ezt az elemet? SZóval ezt és ezt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 SEgítsetek hogyan tudom megállítani ezt a folyamatot? Vagy hogy tudom cserélni ezt az elemet? SZóval ezt és ezt Hát ez a busz már elment. :D Itt csak a lakatos segíthet. Nézd meg Epk-profiljában van egy szép kép, csak hogy képben legyél a dologról. Csak a külső lemez rohad, vagy a dob is? Ha nem akarod most megcsináltatni, akkor fémig lecsiszolás+ vmi festék, ha nem is állítja meg a folyamatot, de késlelteti a további romlást, bár ezen az elemen már nem segít. Vedd le a kereket, és nézd meg bellülről mekkora a kár, látsz-e a dobban ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 SEgítsetek hogyan tudom megállítani ezt a folyamatot? Vagy hogy tudom cserélni ezt az elemet? SZóval ezt és ezt Nem tűnik vészesnek. Egy javítóelem simán elfedi. Nekem unixéknál asszem 1800huf volt. Plusz a lakatos és festő 27000. Ha már megcsináltatod, érdemes venni 1 pár műanyag dobbetétet, azok sosem fogják beengedni oda azt a sok sarat, ami ezt a kárt okozta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 SEgítsetek hogyan tudom megállítani ezt a folyamatot? Vagy hogy tudom cserélni ezt az elemet? SZóval ezt és ezt Mivel tipikus F Astra betegség, így már lehet kapni komplet javító ívet tanknyílással. Ha tényleg meg akarod állítani, akkor nincs más megoldás, mint kasznis, utána pedig fényező! Pl: http://www.szaboautomuvek.hu/opelastra.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Nem tűnik vészesnek. Egy javítóelem simán elfedi. Nekem unixéknál asszem 1800huf volt. Plusz a lakatos és festő 27000. Ha már megcsináltatod, érdemes venni 1 pár műanyag dobbetétet, azok sosem fogják beengedni oda azt a sok sarat, ami ezt a kárt okozta. Nem tudom...az első kép alapján, nekem ez már a vészes kategoriába esik. Szerintem hamár kasznisnak vágni kell, akkor az már vészes. Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Nem tudom...az első kép alapján, nekem ez már a vészes kategoriába esik. Szerintem hamár kasznisnak vágni kell, akkor az már vészes. Nem? Igazából ha már elkezdte enni a rozsda akkor inkább javítóelemet hegesszen be. Ez a lakatosnak is könnyebb mert csak kivág betesz, nem kell neki aprómunkát csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Nem tudom...az első kép alapján, nekem ez már a vészes kategoriába esik. Szerintem hamár kasznisnak vágni kell, akkor az már vészes. Nem? ott sajnos csak átlagosnak mondanám ,mivel mindegyik így végzi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Igazából ha már elkezdte enni a rozsda akkor inkább javítóelemet hegesszen be. Ez a lakatosnak is könnyebb mert csak kivág betesz, nem kell neki aprómunkát csinálni. Aha...én is ezt mondom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts