Novy Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Miért mondasz ilyeneket? Most szerintem azért nem válaszol, mert felöltözött, és lerohant körbeszaglászni a kocsit felesleges grammok után kutatva B) Szerintem a benzinből is leszív pár litert ;) abol az 5 10 literből amivel szaladgált anno ? :blush: am nem ő volt aki mocitető nélkül is ment néha? am meg Tápi mivel a te kikönnyített astrádra gondoltunk, gyanítottam, hogy nem kell kiírni, hogy egy nem könnyített astrához képest. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Miért mondasz ilyeneket? Most szerintem azért nem válaszol, mert felöltözött, és lerohant körbeszaglászni a kocsit felesleges grammok után kutatva :lol: Szerintem a benzinből is leszív pár litert :lol: Te tudnál néha nem off kommentet is írni? :D am nem ő volt aki mocitető nélkül is ment néha? am meg Tápi mivel a te kikönnyített astrádra gondoltunk, gyanítottam, hogy nem kell kiírni, hogy egy nem könnyített astrához képest. ;) :lol: Nem mentem mocitető nélkül soha. Mivel a nem könnyített astra-k nem egyentömegűek így nem lehet ezekhez viszonyítani. Lehetne mondjuk forgalmiban megadott adathoz, de az meg nem reális minden esetben. ;) Mindegy, régi álom volt hogy velem együtt tonna alatt legyen. Ez mostanság - még ha nem is pontosan -, de hibahatáron belül teljesül. És ez jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 örüljünk együtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropi Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Sziasztok Lenne egy nagy gondom az Fastrammal. A probléma az hogy tegnap bezártam az ajtókat és a vezetőoldali ajtót ma nem tudtam kinyitni. Kézzel sem lehet felhúzni, kulccsal sem. Valami tippetek lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Lenne egy nagy gondom az Fastrammal. A probléma az hogy tegnap bezártam az ajtókat és a vezetőoldali ajtót ma nem tudtam kinyitni. Kézzel sem lehet felhúzni, kulccsal sem. Valami tippetek lenne? Meghúztad a kilincset közben? Központid van? Próbáld egyszerre, kézzel húzni és kulccsal nyitni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Beragadt vagy széthullott a belseje ha nem egyszerre akartad kinyitni és a zárat elfordítani. Mindenképp ki kéne nyitni ahhoz, hogy meg tudd nézni mi a baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Thuby cartársnak üzenem, hogy a csomitér világítás a hátsó oszlopban jön le, jobb hátsó lámpánál van a kötegben. Ott hozzá lehet férni, új kábelt fűzni. Szemből, vagy hátulról nézve? :lol: A bal (vezető) oldalon turkáltam én valamikor még... Valószínűleg ezért nem találhattam :D A hátsóajtóba behúztunk anno egy 6 eres szigetelt kábelt a riasztó miatt, gondolva ilyen esetekre. Na jó, meg másért is, de azt nem árulom el, mert egész este azt fogom hallgatni megint (lásd pl.: szervomotor project). Azt hiszem, ezen viszek fel egy +12V -ot a központizár-vezérlőtől. Csak legyen kicsit jobb idő. Jah, és végre egyszer ne dolgozzak szombaton Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropi Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Meghúztad a kilincset közben? Központid van? Próbáld egyszerre, kézzel húzni és kulccsal nyitni. Húztam mindent... Próbáltam egyszerre is. Központis az autó. Hát énis arra gondoltam h lekapom az ajtókárpitot de ahoz ki kéne nyitni :D Így épp egy kicsit kifeszítettem és benéztem de nem sok mindent lehet látni. Szétesve nincs semmi sztem. A kézi ablakemelőt hogy lehet leszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Húztam mindent... Próbáltam egyszerre is. Központis az autó. Hát énis arra gondoltam h lekapom az ajtókárpitot de ahoz ki kéne nyitni :D Így épp egy kicsit kifeszítettem és benéztem de nem sok mindent lehet látni. Szétesve nincs semmi sztem. A kézi ablakemelőt hogy lehet leszedni? Nekem is előfordul hogy csinálja, de az egyszerre próba mindig beválik. Egy omega alakú gyűrű tarja, le kell tolni karral ellentétes irányban. Ügyesség és két csavarhúzó vagy célszerszám kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Szemből, vagy hátulról nézve? :D A bal (vezető) oldalon turkáltam én valamikor még... Valószínűleg ezért nem találhattam :lol: A hátsóajtóba behúztunk anno egy 6 eres szigetelt kábelt a riasztó miatt, gondolva ilyen esetekre. Na jó, meg másért is, de azt nem árulom el, mert egész este azt fogom hallgatni megint (lásd pl.: szervomotor project). Azt hiszem, ezen viszek fel egy +12V -ot a központizár-vezérlőtől. Csak legyen kicsit jobb idő. Jah, és végre egyszer ne dolgozzak szombaton Jó hát ha onnan nézed, akkor a bal oldalon van. Akkor úgy mondom, hogy nem a tankbetötő, hanem a másik oldalon. Kiveszed bellül a lámpa takarót, nekem van ott 2 csati, meg 2 kábelköteg. A csatikon nem láttam olyan szint, valszeg az egyik kábelkötegben futnak a drótok. Melózol szombaton hmmmm... szar ügy! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Jó hát ha onnan nézed, akkor a bal oldalon van. Akkor úgy mondom, hogy nem a tankbetötő, hanem a másik oldalon. Kiveszed bellül a lámpa takarót, nekem van ott 2 csati, meg 2 kábelköteg. A csatikon nem láttam olyan szint, valszeg az egyik kábelkötegben futnak a drótok. Melózol szombaton hmmmm... szar ügy! :D :lol: :lol: Csak nehogy odamenjek előtte hajnali ötkor motortbőgetni a házatok elé :lol: Amúgy a bal, az bal. Ha szemből nézed, akkor is bal, hiába jobb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 elég egy vékony de erős drót, aminek a végére kicsike kampó van hajta, már csukott szemmel is szokott sikerűlni nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Nos, elkészült az autóm, kijavították a rohadást a tanknyílásnál, lefújták az elemet, plusz a csomagtérajtó javították a pillanatragasztós opel felirat helyét. Mindez volt 27 pénz. Miután elhoztam, betettem a friss dobbetéteket, így remélem meg tudom fékezni a további rozsdásodásokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Sziasztok Lenne egy nagy gondom az Fastrammal. A probléma az hogy tegnap bezártam az ajtókat és a vezetőoldali ajtót ma nem tudtam kinyitni. Kézzel sem lehet felhúzni, kulccsal sem. Valami tippetek lenne? Ez arra emlékeztet, mintha retesz állásban lenne a zár, akkor nem lehet felhúzni a belső gombot sem. ... Miután elhoztam, betettem a friss dobbetéteket, így remélem meg tudom fékezni a további rozsdásodásokat. :D Ha előtte lekezelted rendesen belülről a doblemezeket, akkor igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Ha előtte lekezelted rendesen belülről a doblemezeket, akkor igen. Szépen ki lett tisztítva, meg ahol kellett, kapott alvázvédőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Nos, elkészült az autóm, kijavították a rohadást a tanknyílásnál, lefújták az elemet, plusz a csomagtérajtó javították a pillanatragasztós opel felirat helyét. Mindez volt 27 pénz. Miután elhoztam, betettem a friss dobbetéteket, így remélem meg tudom fékezni a további rozsdásodásokat. :lol: Nem is volt sok. Csak nekem a belső lemezt is cserélnem kell, mint Epk-nak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 én most mikor lekentem, mosószivaccsal mostam ki melegvízzel, és úgy kentem le alvázvédővel, fekete Body val. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 am nem ő volt aki mocitető nélkül is ment néha? Tavaly úgy próbáltam ki a versenygépet, mielőtt teljesen össze lett rakva. Motorháztető, sárvédők, lökös, hűtőmaszk és lámpák nélkül :lol: Néztek is nagyot a faluban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Szemből, vagy hátulról nézve? :D A bal (vezető) oldalon turkáltam én valamikor még... Valószínűleg ezért nem találhattam :lol: A hátsóajtóba behúztunk anno egy 6 eres szigetelt kábelt a riasztó miatt, gondolva ilyen esetekre. Na jó, meg másért is, de azt nem árulom el, mert egész este azt fogom hallgatni megint (lásd pl.: szervomotor project). Azt hiszem, ezen viszek fel egy +12V -ot a központizár-vezérlőtől. Csak legyen kicsit jobb idő. Jah, és végre egyszer ne dolgozzak szombaton A mágnes végett vagy a laptopnak (mint Árpi) ??? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Tavaly úgy próbáltam ki a versenygépet, mielőtt teljesen össze lett rakva. Motorháztető, sárvédők, lökös, hűtőmaszk és lámpák nélkül :lol: Néztek is nagyot a faluban :D nem rád gondoltam... vki más aki hasonlóan könnyítgette a kcosit, de az az illető kiszedett mindnet, és írta, hogy 5 10 literekkel szaladgál, merthogy annyival is könnyebb az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Nem találom azt a hozzászólást hogy ki akart fehér oldal indexbúrát, lehet nem is ebben a topicban .... na de mindegy....most láttam vaterán>>>> http://www.vatera.hu/opel_corsa_b_astra_f_..._122187592.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Nem találom azt a hozzászólást hogy ki akart fehér oldal indexbúrát, lehet nem is ebben a topicban .... na de mindegy....most láttam vaterán>>>> http://www.vatera.hu/opel_corsa_b_astra_f_..._122187592.html Nem is pénz érte, csak nekem ki kéne vágni az elemet, mert nincs rajta lik. Az meg szerintem elég nagy macera. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Nem is pénz érte, csak nekem ki kéne vágni az elemet, mert nincs rajta lik. Az meg szerintem elég nagy macera. :D Na ez az...nekem is ki kéne vágni...vagy új elem...ami bontóból minimum 6000/elem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Na ez az...nekem is ki kéne vágni...vagy új elem...ami bontóból minimum 6000/elem... Elemet is láttam múltkor vaterán, mindkét oldalt és nem csak egy párja volt az illetőnek. Nem tudom mennyiért. :lol: Én inkább úgy szeretném megoldani, ahogy a B vectrákon van, hogy a díszlécben van az oldalindex. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Elemet is láttam múltkor vaterán, mindkét oldalt és nem csak egy párja volt az illetőnek. Nem tudom mennyiért. :lol: Én inkább úgy szeretném megoldani, ahogy a B vectrákon van, hogy a díszlécben van az oldalindex. :D Hm...megnézem valahol...de azt hiszem tudom mire gondolsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts