J0hnny Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 ha nem vették volna ki a műszerfalat nem lehetett volna behúzni a kábeleket a bizti táblába? Elég nehézkes,főleg a biztiket bekötni a táblába,mivel magát a táblát nem lehet kivenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 kimozdítani kilehet, de akkor gondolom az nem elég ahhoz hogy befűzzék.. értem köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 kimozdítani kilehet, de akkor gondolom az nem elég ahhoz hogy befűzzék.. értem köszi. Nagy szívás, az biztos. De nem lehetetlen. Mondjuk van ami nem a gyári helyére került nálam, de azért műxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Nagy szívás, az biztos. De nem lehetetlen. Mondjuk van ami nem a gyári helyére került nálam, de azért műxik. Szerencsére nekem van egy ismerősöm, aki ócson megcsinálja műszerfal lebontás nélkül is! ;) A Mester keze! B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Szerencsére nekem van egy ismerősöm, aki ócson megcsinálja műszerfal lebontás nélkül is! ;) http://kepfeltoltes.hu/090123/P9030015_www...ltoltes.hu_.jpg A Mester keze! B) :D Na megállj csak, kompromittáló fotókat feltenni. Még a végén azt hiszik rólam, hogy szoktam "dóóóóógozni". :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 http://img0.tar.hu/tapioszecso/img/24266975.jpg#3 Leszedés nélkül tényleg szenvedés. ;) Főleg a visszarakás. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 ez igen... és mikor én csináltam a központimat én ilyedtemeg, hogy huh hogy fogom visszdugdosni a kábeleket, pedig a gyári kábeleket ki se húztam. nem semmi műtét lehetett. mit is raktál itt be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 ez igen... és mikor én csináltam a központimat én ilyedtemeg, hogy huh hogy fogom visszdugdosni a kábeleket, pedig a gyári kábeleket ki se húztam. nem semmi műtét lehetett. mit is raktál itt be? Én kiszedek, nem berakok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 ja hogy ez a könnyítés projekt volt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 J0hnny! Jó "kis" meló volt...a lényeget kihagytad...miért is vettük ki a műszerfalat? ;) Volt egy elektromos füst is ha jól emlékszem és átvizsgáltuk az egész kábelköteget. :blush: Hamarosan az enyémet is szétkapjuk ennyire klíma beépítés lesz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 J0hnny! Jó "kis" meló volt...a lényeget kihagytad...miért is vettük ki a műszerfalat? ;) Volt egy elektromos füst is ha jól emlékszem és átvizsgáltuk az egész kábelköteget. :blush: Hamarosan az enyémet is szétkapjuk ennyire klíma beépítés lesz. B) Te én arra gondolni sem merek,amikor indítóztam és szállt fel a füst a müszerfalból...életem egyik legrosszabb pillanata volt. A tiéd szétszedésénél ott akarok lenni,nagyon hiányoznak a közös szerelések már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 erre a testkábel problémára én is emlékeztem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Én kiszedek, nem berakok. ;) Őszintén Tápi, mennyit húz most a fehér? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Visszaraktam a tetőkárpitot, egész jó lett, nem üt el annyira a többi alkatrész színétől mint vártam. De azért a ruhafogas tartókat bevonom műbőrrel majd, mert azok nagyon csúnyák. Ha már le volt szedve, akkor befűztem a hátsó kapaszkodó-lámpa kábeleit a merevítők alá, természetesen védőcsőbe. kép 1 kép 2 kép 3 Nem volt nehéz visszatenni, Novyy tanácsára lehúztam a kédereket, de csak hátul, mert elől nem jöttek le, feszegetni meg nem mertem. Persze volt némi járulékos kár, letörtem a napellenzőm patentjét, ideiglenesen felkábelkötegelőztem, majd nyáron hozok a bontóból. B) Meg a hátsó-oldalsó ablak belső burkolatáról sikerült kitörni a patentet a műanyagból. Elég stabilan áll, remélem nem fog nyikorogni. Thuby cartársnak üzenem, hogy a csomitér világítás a hátsó oszlopban jön le, jobb hátsó lámpánál van a kötegben. Ott hozzá lehet férni, új kábelt fűzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Őszintén Tápi, mennyit húz most a fehér? B) Nincs rajta vonóhorog. ;) Vagy mire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Nincs rajta vonóhorog. ;) Vagy mire gondolsz? Gondolom, hogy hány kg most a tömege az autónak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Nincs rajta vonóhorog. ;) Vagy mire gondolsz? Hát speciel a súlyára gondoltam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 és akész képek hovalettek??? sztem tápinak kb 100kgval lehet könyebb a gép de majd kijavít ha mégse B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Hát speciel a súlyára gondoltam :blush: Nálunk a mérleget nyomni szokták. :) Persze lehetne függesztve is mérni de olyat még nem láttam. B) Igazából nem tudom olyan 900 és 950 között lehet. De az utóbbi években én is most vagyok a legkönnyebb. :lol: sztem tápinak kb 100kgval lehet könyebb a gép de majd kijavít ha mégse :D Ez mindenképpen igaz, főleg ha egy kb 100kg-val nehezebb valamihez hasonlítjuk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Nálunk a mérleget nyomni szokták. :D Persze lehetne függesztve is mérni de olyat még nem láttam. B) Igazából nem tudom olyan 900 és 950 között lehet. De az utóbbi években én is most vagyok a legkönnyebb. ;) Jóvanna...itt mifelénk így mondják. Az ajtók meg a sárvédôk megvannak vagy motor nincs benne? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Az ajtók meg a sárvédôk megvannak vagy motor nincs benne? ;) Ami látványossá teszi a dolgot az a hátsó ülések hiánya ennek következtében pedig a csomagtartó üressége. B) Amúgy nem lehetne nagyon észrevenni. Persze akkor nem is lenne ilyen könnyű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 4 ajtón lehet könnyíteni 50 kilót B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 4 ajtón lehet könnyíteni 50 kilót B) Csöveket nem vágom ki belőle, kárpitok is maradnak, első elektromos emelő is marad és az üvegeket sem cserélem PC-re. Hátsó mechanikát kiszedném ha odajutnék, ha nem ülnek hátul, akkor arra nincs szükség úgysem. ;) Egyéb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Csöveket nem vágom ki belőle, kárpitok is maradnak, első elektromos emelő is marad és az üvegeket sem cserélem PC-re. Hátsó mechanikát kiszedném ha odajutnék, ha nem ülnek hátul, akkor arra nincs szükség úgysem. B) Egyéb? Ennyi. Ez 50kg plusz súly ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Ennyi. Ez 50kg plusz súly B) Miért mondasz ilyeneket? Most szerintem azért nem válaszol, mert felöltözött, és lerohant körbeszaglászni a kocsit felesleges grammok után kutatva ;) Szerintem a benzinből is leszív pár litert :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts