Tiv. Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Balesetmentes Újesztendőt Mindenkinek! Több hete párásodik a jobb első index lámpaburám. A fórumon találtam néhány korábbi bejegyzést, de azok vagy a fényszórókra vagy a hátsó lámpákra vonatkoztak. Tudna valaki egy újévi tippel szolgálni, hogyan szüntessem meg ezt a jelenséget? Valószínű elengedte már valahol a ragasztó a búra és lámpatest találkozásánál. Én egy búrát már elvesztettem, csak ugy minden fizikai behatás nélkül. Amig megvan a búra, esetleg kiszedve körbenyomhatod szintelen sziloplasztal. De szerintem előbb utóbb csere lesz a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Balesetmentes Újesztendőt Mindenkinek! Több hete párásodik a jobb első index lámpaburám. A fórumon találtam néhány korábbi bejegyzést, de azok vagy a fényszórókra vagy a hátsó lámpákra vonatkoztak. Tudna valaki egy újévi tippel szolgálni, hogyan szüntessem meg ezt a jelenséget? Olyan 1000huf az utángyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Halihó! Olyan kérdésem lenne, hogy angel eyes lámpából van 91-94 és van 94-98... Szóval mi a különbség a 2 típus között?Ha van egyáltalán?Egy 92esbe belepasszol a 94-98?Vagy csak hiú ábránd? B) Nekem 92es tehát 91-94-est kellene választani, viszont a hűtőrács is 92es és trágyán áll rajta (92es A.E. van egy plusz fül ami a kasztnihoz fogja) Mondjuk egy hűtőrács 3-4 ezer míg egy angel 35-40K. Ezt fontold meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 És xenon szett nélkül mennyire lehet ezekkel az angel eyes fényekkel látni éjszaka? Értem ez alatt, hogy H1 és H7-es izzókkal milyen fénye van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 És xenon szett nélkül mennyire lehet ezekkel az angel eyes fényekkel látni éjszaka? Értem ez alatt, hogy H1 és H7-es izzókkal milyen fénye van? elég halovány...nem igazán lehet rendesen látni vele, de mióta kozmodiszket használok már újra dobálhatom az unokáim B) kell bele a xenon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Szomorú B) szeretek látni "jogtisztán". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Szomorú B) szeretek látni "jogtisztán". Kell egy spricni elé, meg elektromos magasságállító (elvileg ez utóbbi benne is szokott lenni), akkor jogtiszta lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 B) a xenon a probléma (büntessék aki rá van szorulva) akkor inkább maradnak a gyáriak... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Kell egy spricni elé, meg elektromos magasságállító (elvileg ez utóbbi benne is szokott lenni), akkor jogtiszta lesz. Tévedés. Nem a motoros "kézi" magasságállítás kell hogy "jogtiszta" legyen, hanem az automata magasságállítás B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Tévedés. Nem a motoros "kézi" magasságállítás kell hogy "jogtiszta" legyen, hanem az automata magasságállítás ;) Hát megnyomom a gombot és csinál valamit, az nekem már elég autómata :blush: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Hát megnyomom a gombot és csinál valamit, az nekem már elég autómata :blush: B) Ezt magyarázd meg a kpm-nek is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ezt magyarázd meg a kpm-nek is ;) Látok én szenon nélkül is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 gondolkodtam h felrakok gyári lámpaspriccnit dísznek...de aztán mégsem... nameg nem lila xenont kell bele venni, amit tuti biztos h kiszúrnak, hanem fehéret. 4300-6000k kárvájlingon most egy golfos gyerek vett gyári hella automata magasság állító cuccot...elvileg a hella honlapján ott az ár, de még nem néztem meg. vizsgára meg kikerül a xenon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Amúgy sima izzóból is van szép fehér fényű. De azt hiszem lassan át leszünk rúgdalva az elektromos topikba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 nameg nem lila xenont kell bele venni, amit tuti biztos h kiszúrnak, hanem fehéret. 4300-6000k ????? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 ????? B) Szerintem azokra a fos "kínai xenonra" gondol, ami tényleg vakít és aminek a büntetésével én is egyetértek, mert k.va zavaró. Egy normális Xenon a szembejövőt sem vakítja. Legalábbis én már láttam olyat, ami egyáltalán nem volt zavaró, igaz ez nem is egy óccó ótón volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Szerintem azokra a fos "kínai xenonra" gondol, ami tényleg vakít és aminek a büntetésével én is egyetértek, mert k.va zavaró. Egy normális Xenon a szembejövőt sem vakítja. Legalábbis én már láttam olyat, ami egyáltalán nem volt zavaró, igaz ez nem is egy óccó ótón volt... Nem is a xenon olcsósága a legzavaróbb szembejövéskor, hanem hogy sokan berakják a prizmás üvegű lámpákba, amik aztán jól megszórják azt a 3x erősebb fényt, és vakít mint állat. Csak sima üveges fényszóróba jó xenont rakni, pl gyári f astra lámpában is vakít. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 ????? B) van 10k, 12k-s xenon is, ezek már inkább lilák meg rózsaszínűek. 1 nem lehet vele látni 2 távolról kiszúrják h nem halogen izzó+ugye nem is lehetne használni ilyen szint Nem is a xenon olcsósága a legzavaróbb szembejövéskor, hanem hogy sokan berakják a prizmás üvegű lámpákba, amik aztán jól megszórják azt a 3x erősebb fényt, és vakít mint állat. Csak sima üveges fényszóróba jó xenont rakni, pl gyári f astra lámpában is vakít. :blush: így van. ;) nekem is olcsó xenon van menne, nincs semmi baj vele. nem villognak, nem vakít, és látok vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 ....nameg nem lila xenont kell bele venni, amit tuti biztos h kiszúrnak, hanem fehéret. 4300-6000k.... Szerintem csak a 4300as fehér, mondjuk "induláskor" az is kék kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 sajnos szerintem lejárt az utólagos xenonok ideje.. jelenleg ha pesten lát a rendőr egy utólagos xenont és utánna látja h nem gyári az autód miatt már szed is ki a sorból....3 dolog amivel KPM re küldték a turbós srácot... xenon, nincs rendszámtábla világítás, hangos kipuf... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 sajnos szerintem lejárt az utólagos xenonok ideje.. jelenleg ha pesten lát a rendőr egy utólagos xenont és utánna látja h nem gyári az autód miatt már szed is ki a sorból....3 dolog amivel KPM re küldték a turbós srácot... xenon, nincs rendszámtábla világítás, hangos kipuf... eddig szerencsére megúsztam, pedig volt olyan h üllöin lámpánál mögöttem tranzittal voltak és keresztbe meg elmentek skodrival..bár ha látom h kikanyarodik elém akkor letekerem a földre, hátha segít<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 eddig szerencsére megúsztam, pedig volt olyan h üllöin lámpánál mögöttem tranzittal voltak és keresztbe meg elmentek skodrival..bár ha látom h kikanyarodik elém akkor letekerem a földre, hátha segít<_< az angelt? mert azt tekergettem kb fél óráig mire fentebb ment 3centit B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 az angelt? mert azt tekergettem kb fél óráig mire fentebb ment 3centit ;) bennevan a gyári motor B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 bennevan a gyári motor B) :blush: 1.4? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 1.4? :blush: ;) neem, de 12v biturbo B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts