hening Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 De még mindíg nem mondtam meg, hogy honnan, és mennyiért? :rolleyes: Tegnap vettem a Zolinál 2 rugó volt. A fűtéscső, meg a tartóbakjai, a csavarok, lemezanyák ma jöttek el. Nem kerültek píííííízbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Tegnap vettem a Zolinál 2 rugó volt. A fűtéscső, meg a tartóbakjai, a csavarok, lemezanyák ma jöttek el. Nem kerültek píííííízbe. Az omilámpát elhoztad ingyé, egy polcért meg pízt adtál? Öregszel... ja , megvan a bőröd, de asszem nem tök fekete. Pénteken viszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Az omilámpát elhoztad ingyé, egy polcért meg pízt adtál? Öregszel... ja , megvan a bőröd, de asszem nem tök fekete. Pénteken viszem. Ok, THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Annak a pócnak az uj ára 8000 körül van. Én az előző, fehér astrámba annyiért vettem márkaszervizben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Annak a pócnak az uj ára 8000 körül van. Én az előző, fehér astrámba annyiért vettem márkaszervizben. Mikor volt az testvér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Annak a pócnak az uj ára 8000 körül van. Én az előző, fehér astrámba annyiért vettem márkaszervizben. Nekem a corsában van most ilyen plusz polc,annó vágytam rá az astrába is,csak szürkében elég ritka. Most,hogy tudom milyen a polc és mennyire használhatatlan menet közben,annyira nem vágyom már rá. :) Amúgy Karcsi szép a laminált padlód! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 ....Amúgy Karcsi szép a laminált padlód! :) Ugye. :rolleyes: :) Ketten raktuk le a faterommal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Mikor volt az testvér? Jóvanna. ugy 4-5 éve. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Jóvanna. ugy 4-5 éve. :) Abból az astrából van nekem könyöklőm! :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Abból az astrából van nekem könyöklőm! :rolleyes: :) Bizony :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Hali! Tudna vki küldeni nekem egy képet, hogy hogyan van egy GSi motorfedelén lévő légbeömlő(kopoltyú) gyárilag felfogatva a motortér felől? Azért kérdezem, mert én egy A Corsa motorfedelébe akarom belevágni! Vagy van vkinek széria Astra F-es motorfedelébe ilyen rakva? Az segítene a legtöbbet! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 van neki bemélyedés csinálva a mocitetőn, szal elég gányolós meló lesz, ha meg akarod csinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 van neki bemélyedés csinálva a mocitetőn, szal elég gányolós meló lesz, ha meg akarod csinálni... Azt meghiszem! Ráadásul úgy szeretném megoldani, hogy a fenyezés ne sérüljön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Azt meghiszem! Ráadásul úgy szeretném megoldani, hogy a fenyezés ne sérüljön! és azt hogy? hogy vágod meg a fényezett elemet anélkül h sérülne a fényezés? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 és azt hogy? hogy vágod meg a fényezett elemet anélkül h sérülne a fényezés? :rolleyes: Vhogyan így! Klikk ide! Én a motorfedelet nem szeretném újrafújatni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Vhogyan így! Klikk ide! Én a motorfedelet nem szeretném újrafújatni! Csak az én beömlőm sülyesztett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Csak az én beömlőm sülyesztett! értem, de akkor is meg kell vágni a lemezt, tehát ott fémtiszta lesz a cucc, azt meg lekéne mázolni vmivel mert szétrohad. illetve meg is éghet a festék miközben vágjátok flex esetén. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Akkor vegyél utánzatot. Ami ugy néz ki mint a GSI kopoltyú, de nem lyukas. Csak rá kell ragasztani. Optikailag ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Vhogyan így! Klikk ide! Én a motorfedelet nem szeretném újrafújatni! Hát ez nagyon csúnya szerintem :rolleyes: Csak az én beömlőm sülyesztett! És hogyan oldod meg a süllyesztést? mm-re pontosan olyan lyukat vágsz, mint a kiömlő alakja? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Hát ez nagyon csúnya szerintem :rolleyes: És hogyan oldod meg a süllyesztést? mm-re pontosan olyan lyukat vágsz, mint a kiömlő alakja? :) Így szeretném:Klikk ide! vagy így,ahogyan ezen az autón van! Klikk ide? Gázul néz ki így, hogy a pereme az a fedélen fekszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 értem, de akkor is meg kell vágni a lemezt, tehát ott fémtiszta lesz a cucc, azt meg lekéne mázolni vmivel mert szétrohad. illetve meg is éghet a festék miközben vágjátok flex esetén. :rolleyes: Igazad lehet! A vágást dekopírral gondoltam. A vágott éleket persze, hogy leecsetelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 És hogyan oldod meg a süllyesztést? mm-re pontosan olyan lyukat vágsz, mint a kiömlő alakja? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Van körben egy kb. 4mm-es pereme! Azzal szeretném felfektetni a fedélre! De akkor nem lesz süllyesztett... :rolleyes: Láttál már ilyen betétet, és hogy hogyan van fent az astra mocitetőn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 De akkor nem lesz süllyesztett... :rolleyes: Láttál már ilyen betétet, és hogy hogyan van fent az astra mocitetőn? Sajna még nem, de megnézném!!! Van képed olyanról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 sajna képem nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts