Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
De még mindíg nem mondtam meg, hogy honnan, és mennyiért? :rolleyes:

Tegnap vettem a Zolinál 2 rugó volt. A fűtéscső, meg a tartóbakjai, a csavarok, lemezanyák ma jöttek el. Nem kerültek píííííízbe.

Elküldve
Tegnap vettem a Zolinál 2 rugó volt. A fűtéscső, meg a tartóbakjai, a csavarok, lemezanyák ma jöttek el. Nem kerültek píííííízbe.

Az omilámpát elhoztad ingyé, egy polcért meg pízt adtál? Öregszel... ja , megvan a bőröd, de asszem nem tök fekete. Pénteken viszem.

Elküldve
Az omilámpát elhoztad ingyé, egy polcért meg pízt adtál? Öregszel... ja , megvan a bőröd, de asszem nem tök fekete. Pénteken viszem.

Ok, THX

Elküldve
Annak a pócnak az uj ára 8000 körül van. Én az előző, fehér astrámba annyiért vettem márkaszervizben.

Nekem a corsában van most ilyen plusz polc,annó vágytam rá az astrába is,csak szürkében elég ritka.

Most,hogy tudom milyen a polc és mennyire használhatatlan menet közben,annyira nem vágyom már rá. :)

Amúgy Karcsi szép a laminált padlód! :rolleyes:

Elküldve

Hali!

Tudna vki küldeni nekem egy képet, hogy hogyan van egy GSi motorfedelén lévő légbeömlő(kopoltyú) gyárilag felfogatva a motortér felől?

Azért kérdezem, mert én egy A Corsa motorfedelébe akarom belevágni!

Vagy van vkinek széria Astra F-es motorfedelébe ilyen rakva? Az segítene a legtöbbet!

Köszönöm!

Elküldve
van neki bemélyedés csinálva a mocitetőn, szal elég gányolós meló lesz, ha meg akarod csinálni...

Azt meghiszem!

Ráadásul úgy szeretném megoldani, hogy a fenyezés ne sérüljön!

Elküldve
Azt meghiszem!

Ráadásul úgy szeretném megoldani, hogy a fenyezés ne sérüljön!

és azt hogy? hogy vágod meg a fényezett elemet anélkül h sérülne a fényezés? :rolleyes:

Elküldve
Csak az én beömlőm sülyesztett!

értem, de akkor is meg kell vágni a lemezt, tehát ott fémtiszta lesz a cucc, azt meg lekéne mázolni vmivel mert szétrohad. illetve meg is éghet a festék miközben vágjátok flex esetén. :rolleyes:

Elküldve
Vhogyan így!

Klikk ide!

Én a motorfedelet nem szeretném újrafújatni!

Hát ez nagyon csúnya szerintem :rolleyes:

Csak az én beömlőm sülyesztett!

És hogyan oldod meg a süllyesztést? mm-re pontosan olyan lyukat vágsz, mint a kiömlő alakja? :)

Elküldve
Hát ez nagyon csúnya szerintem :rolleyes:

És hogyan oldod meg a süllyesztést? mm-re pontosan olyan lyukat vágsz, mint a kiömlő alakja? :)

Így szeretném:Klikk ide!

vagy így,ahogyan ezen az autón van!

Klikk ide?

Gázul néz ki így, hogy a pereme az a fedélen fekszik?

Elküldve
értem, de akkor is meg kell vágni a lemezt, tehát ott fémtiszta lesz a cucc, azt meg lekéne mázolni vmivel mert szétrohad. illetve meg is éghet a festék miközben vágjátok flex esetén. :rolleyes:

Igazad lehet! A vágást dekopírral gondoltam. A vágott éleket persze, hogy leecsetelem.

Elküldve
Van körben egy kb. 4mm-es pereme!

Azzal szeretném felfektetni a fedélre!

De akkor nem lesz süllyesztett... :rolleyes:

Láttál már ilyen betétet, és hogy hogyan van fent az astra mocitetőn?

Elküldve
De akkor nem lesz süllyesztett... :rolleyes:

Láttál már ilyen betétet, és hogy hogyan van fent az astra mocitetőn?

Sajna még nem, de megnézném!!!

Van képed olyanról?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.