Lacee Elküldve Május4, 2004 Megoszt Elküldve Május4, 2004 nekem van egy jobbos tükörházam ha érdekel de gyári sötétszürke és picit karcos....amugy uj kerek vagy régi kocka tükör ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május4, 2004 Megoszt Elküldve Május4, 2004 max bontóban utángyárott tükör ( a legegyszerübb -> legolcsóbb) 5e HUF Nekem jobb oldalra egy zsír új volt 6e Huf. Csak sajnos nem tudom hol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 max bontóban utángyárott tükör ( a legegyszerübb -> legolcsóbb) 5e HUF Ha rám hallgattok, nem vesztek túl olcsó utángyártott tükröt, mert nekem (sajnos :) ) mind két oldalon olyan van (Walker), és egyrészt ha bezárom az ajtót, elfordul a tükörlap benne, másrészt 100 fölött a turbolenciák :wink: miatt mozognak a tükörlapok, és szart se látni bennük... de ez csak szvsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 A fentebbi "tükrös" beíró én voltam csak elfelejtettem belépni. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Ha rám hallgattok, nem vesztek túl olcsó utángyártott tükröt, mert nekem (sajnos :) ) mind két oldalon olyan van (Walker), és egyrészt ha bezárom az ajtót, elfordul a tükörlap benne, másrészt 100 fölött a turbolenciák :wink: miatt mozognak a tükörlapok, és szart se látni bennük... de ez csak szvsz. :shock: :shock: :shock: :shock: az f@asza :) nálam ilyen gond nincs, és Csergőe-nél vettem egyetlen gond, hogy rosszul raktam fel és másfél év alatt nem voltam képes arra hogy megcsináljam normálisan :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 másfél év alatt nem voltam képes arra hogy megcsináljam normálisan :evil: :evil: Igénytelen!!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 hogy lehet rosszul felrakni?? Béna :) a baloldalit jobboldalra raktad??? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 hogy lehet rosszul felrakni?? Béna :) a baloldalit jobboldalra raktad??? 8) Nos ez igy utólag magyarázkodásszagúnak tűnik de mivel nem volt kéznél megfelelő csavarhúzó ezért kértem egyet a benzinkutas sráctól. A srác áthajolt az ajtón és meghuztam a csavarokat (lehet féltette a csavarhúzóját? :)) és közben a derekával kinyomta a helyéről és ezért egy kicsit süvít ott a szél viszont van ######a Calibra kormányom 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 duma :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 viszont van ######a Calibra kormányom 8) 8) Hát ez így már f@sza nem lehet :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Uraim! Help! Az agyamra megy a két balelső ajtó menet közbeni "recsegése". Nagyon úgytűnik, hogy az a gumi, ami az ajtót szigeteli (talán kédernek hvják), az okozza a hangot, mert ha kinyitom az ajtót, vagy bevizezem, akkor nincs recsegés. Gondolom ehhez a kaszni deformációja is hozzájárul. :idea: Nem tudtok valami anyagot, amivel érdemes esetleg bekenni? (A szilikon nem jött be) Nincs kedvem 16000-et kiadni gumira... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Nem tudtok valami anyagot, amivel érdemes esetleg bekenni? (A szilikon nem jött be) Nincs kedvem 16000-et kiadni gumira... :? Disznózsír? :roll: :) Szintén rokonlelkek vagyunk, én hetente áttörölöm szilikonos ronggyal... (pedig nekem még toronymerevítő is van benne... :? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Disznózsír? :roll: :) Szintén rokonlelkek vagyunk, én hetente áttörölöm szilikonos ronggyal... (pedig nekem még toronymerevítő is van benne... :? ) Ja, a disznózsír biztos segítene, csak kicsit vonzaná a port meg a kutyákat. :) Nekem most télen kezdte a dolgot. És neked a szilikonos cucc bevált? Milyen szilikonnak kened? Én akciós Kentaur szilikonnal fújtam be. Már azon gondolkodom, hogy polírpapírral megcsiszolom... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Már azon gondolkodom, hogy polírpapírral megcsiszolom... :twisted: Az csúnya lesz! :) Prevent szilikont ráfújom valami Viledára vagy szivacsra, és azzal bedörzsöl. Egy darabig jó... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Uraim! Help! Az agyamra megy a két balelső ajtó menet közbeni "recsegése". Nagyon úgytűnik, hogy az a gumi, ami az ajtót szigeteli (talán kédernek hvják), az okozza a hangot, mert ha kinyitom az ajtót, vagy bevizezem, akkor nincs recsegés. Gondolom ehhez a kaszni deformációja is hozzájárul. :idea: Nem tudtok valami anyagot, amivel érdemes esetleg bekenni? (A szilikon nem jött be) Nincs kedvem 16000-et kiadni gumira... :? A legjobb a babaolaj :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 "A legjobb a babaolaj " Ja, a gyerekek sem nyikorognak.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Na, van otthon Preventem, kipróbálom azzal, és ha nem jön be, akkor veszek babaolajat! :wink: De remélem nem csak szivatsz renzso, mert én komolyan vettem :!: Johnson baby oil jó lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Az jó lesz 8) és univerzálisan lehet alkalmazni 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 két balelső ajtó Nekem csak 1-et raktak az autóra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Nekem csak 1-et raktak az autóra? :) :oops: :oops: :oops: Helyesbítek: szóval a két első recseg, a jobb oldali jobban. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 Van egy problémám az ablaktörlőkkel. Nagy sebességnél nem igazán akar normálisan törölni. Mintha elugrálna a lapát a szélvédőről. Valakinek van valami ötlete? Lapátcsere nemsokára aktuális lesz, mert már homályosan töröl, de az nem hiszem hogy megoldja az előbbi problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 Megoldás: légterelős lapát felrakása, nem a rosszabb minőségből. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Megoldás: légterelős lapát felrakása, nem a rosszabb minőségből. :) Az ablaktörlőkaron van egy légterelő lapát most is. Ha erre gondoltál akkor honnan lehet tudni hogy ez nem a jó minőség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Ez jó kérdés... :) Én a Valeo-t és a Champion-t ajánlom, abban még nem sikerült csalódnom. De nem lehet hogy már kicsit régi a lapát, és bekeményedett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Ez jó kérdés... :) Én a Valeo-t és a Champion-t ajánlom, abban még nem sikerült csalódnom. De nem lehet hogy már kicsit régi a lapát, és bekeményedett? Köszönöm majd próbálkozok. Amit a múlkor említettél kep.tar.hu/eszttali-t még mindig nem sikerült megnézni, esetleg nem lenne más hely? thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts