Tiv. Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 A gyári megoldásnál nem megy le addig az ablak. Az univerzálisnál sem .:lol: Az előző Astrámban olyan volt. De a gyári bontott fele annyiba kerül, és sokkal halkabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Az univerzálisnál sem .:lol: Az előző Astrámban olyan volt. De a gyári bontott fele annyiba kerül, és sokkal halkabb. Nem én találtam ki, Ő írta, hogy lejjebb ment mint kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Nem én találtam ki, Ő írta, hogy lejjebb ment mint kéne. Meee carul volt beszerelve, vagy valami elromlott benne. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Meee carul volt beszerelve, vagy valami elromlott benne. :lol: :) Meglehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Lámpáját még nem is figyeltem külön. Majd meglesem. Nem világít gyújtásra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Nem világít gyújtásra. :lol: Kiégett izzó? Kontaktos modulcsati? Gyújtás rá, jól orrba rugod és megtudod működik-e vagy sem! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Francokat!Egy jó hangos hifi kell bele és akkor úgysem hallod! :lol: No ez már antagonisztikus ellentét köztünk! :lol: Újabban képes vagyok egész nap autózni egyedül, és mindenféle zeneszó nélkül. A finom motorhang viszont megnyugtat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Nem világít gyújtásra. :lol: Hali. Nálam sem. Vizsgán sem szoltak érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 képes vagyok egész nap autózni egyedül, és mindenféle zeneszó nélkül. Ajánlatom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Nem világít gyújtásra. :lol: Akkor bezony jó eséllyel direkt nem világít, és üres légzsák van a kocsiban... érdemes utána járni... Nézd meg az égőt, lehet benne sincs. A vezérlő pedig a kézifék mögött található a kardánalagúton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Égőnek is van esélye, mert egy 60 literes szintjelzős km óra van benne. Nem tudom igazából hogyan kerülhetett bele, de nyilván nem a gyári. Persze lehet hogy már durrant is mert nem ép az autó. Utánajárok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Ajánlatom... Köszi az ajánlatot, de nincs rá szükségem mert hálistennek jó csöndes lett a kocsi mióta megberheltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Köszi az ajánlatot, de nincs rá szükségem mert hálistennek jó csöndes lett a kocsi mióta megberheltem. Jut eszembe, érdemes lehet a motorház tetejét leszigetelni valamilyen(milyen?) hangszigetelővel? Hallható lenne a különbség az utastérből is, vagyis még csendesebb lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Jut eszembe, érdemes lehet a motorház tetejét leszigetelni valamilyen(milyen?) hangszigetelővel? Hallható lenne a különbség az utastérből is, vagyis még csendesebb lenne? Valszeg igen, bár nekem nincs összehasonlítási alapom mert gyárilag benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Valszeg igen, bár nekem nincs összehasonlítási alapom mert gyárilag benne van. Nekem csak a csont mocitető van :lol: bár lehet hogy ebben is volt gyárilag csak amikor megkoccolták(mert az tuti hogy volt valami kisebb-nagyobb kocc) akkor lecserélték és nem tettek rá semmit. Furcsa is ez nekem mert még a Skodámon is volt, bár az sem biztos hogy gyárilag, elsősorban gondolom azért hogy a hő ne tegyen kárt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Égőnek is van esélye, mert egy 60 literes szintjelzős km óra van benne. Nem tudom igazából hogyan kerülhetett bele, de nyilván nem a gyári. Persze lehet hogy már durrant is mert nem ép az autó. Utánajárok. Nekem benne van, de nekem se világít :lol: Anno megnézte Ákos (Uhuhu) tech-el, asszondta, csak a visszajelző áramkört dobta hibásnak.. háát remélem tényleg ennyi csak.. de azt is,hogy sose kell megtudnom! :lol: Nah.. megnéztem valamelyik nap kicsit jobban a tankbetöltő rohadást.. belül is.. háát nem lettem boldogabb. Bár asszem kicsit az én hibám is.. sose néztem, hogy szerintem ott nincs is semmivel levédve!! :P Nincs is rajta alvazvédő.. max valami kis festés.. alapozó talán.. csesszék meg! :lol: De a jól látom, legalább a kerékjárati ív nem rohad. Több képért Katt a képre.. Aztán ma beugrottam én is a csegőbe, mert hambit akartam venni.. no nem a csergőben :P Csak épp 10:15 körül volt, és ha jól rémlik 10:30ig az a hülye mekreggeli vagy mi van... Gondoltam veszek egy pár ablaktörlőt.. többen dicsérték a gyárit.. az nem volt, csak annak megfelelő.. ha jól néztem champion.. Meg eszembejutott, hogy megkérdezzem a "generátor" takaró műanyagot mennyi..féltem, hogy dobok egy hátast az árától.. de nem!! Vettem is egyet gyors.. ne menjen a sok sz.r kapásból a főtengely tárcsára, meg a hosszborás szíjra.. meg nagyobb pocsolyánál akár a generátorra.. :) Köszi Viktor! Több képért Katt a képre.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 ...Aztán ma beugrottam én is a csegőbe, mert hambit akartam venni.. no nem a csergőben :lol: Csak épp 10:15 körül volt, és ha jól rémlik 10:30ig az a hülye mekreggeli vagy mi van... Gondoltam veszek egy pár ablaktörlőt.. többen dicsérték a gyárit.. az nem volt, csak annak megfelelő.. ha jól néztem champion.. Meg eszembejutott, hogy megkérdezzem a "generátor" takaró műanyagot mennyi..féltem, hogy dobok egy hátast az árától.. de nem!! Vettem is egyet gyors.. ne menjen a sok sz.r kapásból a főtengely tárcsára, meg a hosszborás szíjra.. meg nagyobb pocsolyánál akár a generátorra.. :lol: Köszi Viktor! http://img5.tar.hu/laci4gsi/size2/36761911.jpg Több képért Katt a képre.. Ennek írd le lécci az alkatrészszámát, az árát, és hogy hogyan ill. hova is kell pontosan beépíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Ennek írd le lécci az alkatrészszámát, az árát, és hogy hogyan ill. hova is kell pontosan beépíteni. őő.. kicsit megtévesztő a neve.. nem a generátor körül van, hanem a jobb kerékjárati ivben. Alsó részen asszem a bölcsőhöz, oldalt meg a kerékjárati ivhez csatlakozik..(ha benézel a szembeni részhez(is).. lengő mögött..) cikkszám: 1101343 ('96-tól) ára kb. 3e ft... :lol: Ha minden igaz, holnap jön hozzá a csavar, meg a patent.. csak épp nem tom mikor rakom fel.. a hetem elég fullos :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Nekem benne van, de nekem se világít :P Anno megnézte Ákos (Uhuhu) tech-el, asszondta, csak a visszajelző áramkört dobta hibásnak.. háát remélem tényleg ennyi csak.. de azt is,hogy sose kell megtudnom! :) Nah.. megnéztem valamelyik nap kicsit jobban a tankbetöltő rohadást.. belül is.. háát nem lettem boldogabb. Bár asszem kicsit az én hibám is.. sose néztem, hogy szerintem ott nincs is semmivel levédve!! :P Nincs is rajta alvazvédő.. max valami kis festés.. alapozó talán.. csesszék meg! :lol: De a jól látom, legalább a kerékjárati ív nem rohad. Aztán ma beugrottam én is a csegőbe, mert hambit akartam venni.. no nem a csergőben :lol: Csak épp 10:15 körül volt, és ha jól rémlik 10:30ig az a hülye mekreggeli vagy mi van... Gondoltam veszek egy pár ablaktörlőt.. többen dicsérték a gyárit.. az nem volt, csak annak megfelelő.. ha jól néztem champion.. Meg eszembejutott, hogy megkérdezzem a "generátor" takaró műanyagot mennyi..féltem, hogy dobok egy hátast az árától.. de nem!! Vettem is egyet gyors.. ne menjen a sok sz.r kapásból a főtengely tárcsára, meg a hosszborás szíjra.. meg nagyobb pocsolyánál akár a generátorra.. :P Köszi Viktor! Ne panaszkodjál, a tiedet még nem eszi a rozsda, csak kicsit megcsócsálta! :o Nekem az a felfelé hajló fül amire fel van fogatva a betöltö eltünt amikor lekapartam a sarat! :lol: Ha belegondolok, hogy 3000 píz az a takaró, én meg 2 óra alatt gányoltam oda egy darab műpadlót, úgy néz ki mint egy darab sz@r! Most már fennhagyom, tavasszal kerékcserekor veszek én is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Én is vettem egy ilyen műanyag vackot, újonnan Opel boltban "GM" cucc -3200 volt. Azóta se víz (felőle legalábbis) se homok, se kavics se egyéb retek nem kerül fel pedig pl a vizet annyira szerette ott felverni, hogy a mocitető kárpitján látszott is. Blitzről visszajövet pedig a légszűrőt is kihajíthattam mert szakadó esőben több vizet kapott a motortér mint az összes többi része. Szerintem megéri megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 De ilyen dobbetétből láttam már 3500-ért a rider-nél fétoldalit...az kicsit másképp nézett ki. Ha tavasszal megcsinálják a tankbeömlőm én is mindenképp beruházok valamelyikre, de igazából nem tudom a kettő közül melyik lenne jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 De ilyen dobbetétből láttam már 3500-ért a rider-nél fétoldalit...az kicsit másképp nézett ki. Ha tavasszal megcsinálják a tankbeömlőm én is mindenképp beruházok valamelyikre, de igazából nem tudom a kettő közül melyik lenne jobb. Sztem Te a hátsó járatba valót láttad a Ridernél, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Sztem Te a hátsó járatba valót láttad a Ridernél, nem? Igen...szorri, összekevertem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Hali! Van 1 horpadásom a jobb hátsó sárvédőmön!3 ajtós és pont ott van a horpadás ahol megy a B oszlop!Mit lehet vele csinálni ha nem akarom cserélni?Mivel tudnám visszanyomni?Lábbal(parasztba:) ) kicsit kijjebb ment de nem lett az igazi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Hali! Van 1 horpadásom a jobb hátsó sárvédőmön!3 ajtós és pont ott van a horpadás ahol megy a B oszlop!Mit lehet vele csinálni ha nem akarom cserélni?Mivel tudnám visszanyomni?Lábbal(parasztba:) ) kicsit kijjebb ment de nem lett az igazi :lol: Gumikalapács? Meg hallotam olyan eljárásról hogy az olyan horpadást aminél nem sérült a festék vmi vákummai kicuppantják. Állítólag nyoma sem lesz.Na erre gondoltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts