Lbag Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 halló! szerintetek ez zsanérba való lógás megszüntető jó a 3ajtóshoz? vagy mittomén mi a pontos neve :D http://kepfeltoltes.hu/view/081110/Fot_031...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/081110/Fot_031...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Kigazoltam a piros csomagtartóját, valaki szagértő mondjon már pár szót rendben van-e ez így. piroscsomagtartó Csak a bal oldalon kell lenni annak a fekete szigetelésnek? Az alul keresztben végigfutó "kenésnyom" az már gyárilag így van? A jobboldali dugónál a roszdát addig csináltassam meg amíg ki nem esik a pótkerék a helyéről? Ezmi? :D A kesztyűtartó alatt van bemegy középre. Ez meg olyan szééép. ;) :P :D azon nem gondolkoztál,h lefújasd a lökit? mivel látni,h a fehér naonn motívál(kilincs) úgy lehet még nagyobbat mutatna :D jahh bocs olvastam aztán amit lejjebb írtál...nem szóltam a fényezett lökire semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Helló fiúk, lányok! Itt zajlik a az :"én kocsim szééép :D ;) " című verseny? Lehet még nevezni? :P Á hagyjuk nem akarom lealázzni a mezőnyt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 piroscsomagtartó Csak a bal oldalon kell lenni annak a fekete szigetelésnek? Nem volt ez már törve és azért van átkenve "rücsivel"? Nekem Dezsőben a vonóhorog bekötési pontjainál van átkenve ilyennel! A rozsdát meg vakard ki,RO55-öt neki és cinkes sprayvel fújd át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 ez a telós géptető : :D ;) :P :D :D penge naon!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 az nem rücsi a piros csomijában minden lemez összetételnél így van megcsinálva, sziloplaszt szerű anyag van rákenve gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 az nem rücsi a piros csomijában minden lemez összetételnél így van megcsinálva, sziloplaszt szerű anyag van rákenve gyárilag. Vastag kátrányszerű bevonat,fekete,nyúlós! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Nem volt ez már törve...? Több mint valószínű, hogy igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Több mint valószínű, hogy igen. Akkor lehet,hogy a javítás nyomait látod,de ezek szerint gondos kezek javították! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 (edited) halló! szerintetek ez zsanérba való lógás megszüntető jó a 3ajtóshoz? vagy mittomén mi a pontos neve ;) http://kepfeltoltes.hu/view/081110/Fot_031...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/081110/Fot_031...ltoltes.hu_.jpg Hát nem is tudom, esetleg nem lehetne....megpróbálni? :D Amúgy Johnny kösz a faca háttérképet!Katt! Bocs kattide! Módosítva November10, 2008 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Amúgy Johnny kösz a faca háttérképet!Katt! Most megint így néz ki,apám nem bírta már hogy koszos és átmosta hétvégén,amíg nála volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hát nem is tudom, esetleg nem lehetne....megpróbálni? :D Amúgy Johnny kösz a faca háttérképet!Katt! Bocs kattide! köcce ;) csak gondolom van aki így ránézésre is pl rávágja esetleg,h ez jó hozzá V sem.. mivel nem hiszem,h túl jó lenne szétszedni,és akkor rájönni ,h ez csak a xxxx-tipushoz jó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Most megint így néz ki,apám nem bírta már hogy koszos és átmosta hétvégén,amíg nála volt! :D jaaaaaaaa apa kocsit hajt...vagyis mos ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 köcce :D csak gondolom van aki így ránézésre is pl rávágja esetleg,h ez jó hozzá V sem.. mivel nem hiszem,h túl jó lenne szétszedni,és akkor rájönni ,h ez csak a xxxx-tipushoz jó :P És ha esetleg kivennéd, vmi csavarral pőlő ideiglenesen helyettesíttenéd a stiftet, és elvinnéd mintának? Vagy vmi hasonló. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hát nem is tudom, esetleg nem lehetne....megpróbálni? :D Amúgy Johnny kösz a faca háttérképet!Katt! Bocs kattide! Nem rossz, nekem is jól jönne valami Astra f háttér de az én felbontásomban nem nagyon találtam magamnak megfelelőt, ami mondjuk tetszik is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hát nem is tudom, esetleg nem lehetne....megpróbálni? :D Amúgy Johnny kösz a faca háttérképet!Katt! Bocs kattide! Minden tiszteletem a JOhnny-é.....de miért nem a saját autód motorteréről teszel fel háttérképet? :P Jah tudom már, a tied nem ilyen tiszta. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Nem rossz, nekem is jól jönne valami Astra f háttér de az én felbontásomban nem nagyon találtam magamnak megfelelőt, ami mondjuk tetszik is. :D Nyugi az enyimen is csak addig lesz a kép amíg asszony haza nem ér. ;) Én nem értem?! Lehet annál gyönyörűbb a monitor, mint amikor egy csilli-villi Astra moci virítt rajta?! :P Ha meglátja úgyis visszarakja a régit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Minden tiszteletem a JOhnny-é.....de miért nem a saját autód motorteréről teszel fel háttérképet? ;) Jah tudom már, a tied nem ilyen tiszta. :D :D Ez az Karcsi! Forgasd meg jobban a kést! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ez az Karcsi! Forgasd meg jobban a kést! :D :P Jóóóóóó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Jóóóóóó. :P Ma vittem haza egy csajt a kocsival, gondolod elsőre indult?! Negyedszerre! És még be is szólt amig ott kerregettem.: akkor talán mégiscsak menjek busszal? ;) Áááá dehogy, nem volt nagy égés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Tápi! Az a kesztyűtartó alatti izé az nem lehet,hogy a kesztyűtartó hűtés gégecsöve? :D Nesztek szépautó: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Nyugi az enyimen is csak addig lesz a kép amíg asszony haza nem ér. :D Én nem értem?! Lehet annál gyönyörűbb a monitor, mint amikor egy csilli-villi Astra moci virítt rajta?! ;) Ha meglátja úgyis visszarakja a régit. Hátazé... és csak a motortereknél maradjunk: 1, 2, 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Tápi! Az a kesztyűtartó alatti izé az nem lehet,hogy a kesztyűtartó hűtés gégecsöve? :D Nesztek szépautó: ;) Ha az lenne akkor bekapcsolt klímánál nyomná a hideget nem? Szép-szép, csak nem caravan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Tápi! Az a kesztyűtartó alatti izé az nem lehet,hogy a kesztyűtartó hűtés gégecsöve? :D Nesztek szépautó: ;) Végre egy értelmes ötlet. :P És az hol csatlakozik be? A hűtés mindig megy, ha a klíma megy? Ez télleg szép. Vagy csak a fényképező miatt vagy tényleg, de mélyebb piros mint a miénk. Nagyon jól áll. Viszont a miénk jobban ül. (majdnem annyira mint a fehér) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Végre egy értelmes ötlet. :D És az hol csatlakozik be? A hűtés mindig megy, ha a klíma megy? Ez télleg szép. Vagy csak a fényképező miatt vagy tényleg, de mélyebb piros mint a miénk. Nagyon jól áll. Viszont a miénk jobban ül. (majdnem annyira mint a fehér) ;) Ha a jobb1-ben ülsz akkor a bal alsó sarokba van a lyuka. Nem szedtem még szét és nem is ellenőriztam,hogy műxik-e. Ez nem lesz ültetve mert nagyon rázná a babát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts