gsi16v.pizoman Elküldve Április20, 2004 Megoszt Elküldve Április20, 2004 és még hol van a turbo meg az egyéb eltervezett dolgok... :twisted: :twisted: :-) :-) :-) Az intercoolernek már megvan a hely :-) :-) :-) Bár már több módosítás is lett az elején , csinálok képeket !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április23, 2004 Megoszt Elküldve Április23, 2004 :) Figy én külsö polirra gondoltam :) volt másnak is szüksége asszem ien helyre ahol poliroznak fényezést....szal én is ide megyek lassan és másnak is ezt javasoltam :) Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Sikerült leoperálnom a díszlécet a csomagtartóról. (Visszarakni is sikerült.) Ha valakit érdekel a téma szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Csinálj róla egy leirást. cikket:) képek? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Elrettentő példa következik: Az autót letámasztom és elkezdem javítgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Április26, 2004 Megoszt Elküldve Április26, 2004 Elrettentő példa következik: Az autót letámasztom és elkezdem javítgatni. Sokba lesz ez a javítgatás úgy látom... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április26, 2004 Megoszt Elküldve Április26, 2004 Csinálj róla egy leirást. cikket:) képek? :wink: Összedobnék valamit ha tudnám hogy hova kell küldeni. Van kép is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április26, 2004 Megoszt Elküldve Április26, 2004 Összedobnék valamit ha tudnám hogy hova kell küldeni. Van kép is. ide küldheted: opelklub@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április26, 2004 Megoszt Elküldve Április26, 2004 ide küldheted: opelklub@opelklub.hu Ok. Héten megcsinálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2004 Megoszt Elküldve Április26, 2004 Hemi! Kitartás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április27, 2004 Megoszt Elküldve Április27, 2004 Jónapokat urak!!! Kérdésem aziránt irányulna, hogy szedett-e már valamelyikőtök ki "patronos" ülést astrából? Csak berakom a helyére a biztonsági pöcköt és máris rángathatom ki az ülést? Ha valaki tud ehez a témához hozzászólni azt elöre is köszönöm!! Üdvözlettel, Kommersz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2004 Megoszt Elküldve Április27, 2004 Kommersz! Ja, nagyjából. :) Rángatni nem kell, a négy konzoltartó csavar kinyerése után könnyen kiveszed cakkpakk a cuccot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 hemi de szép felnid van... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Jónapokat urak!!! Kérdésem aziránt irányulna, hogy szedett-e már valamelyikőtök ki "patronos" ülést astrából? Csak berakom a helyére a biztonsági pöcköt és máris rángathatom ki az ülést? Ha valaki tud ehez a témához hozzászólni azt elöre is köszönöm!! Üdvözlettel, Kommersz. Lehet hogy hülyén hangzik, de mi az a kis biztonsábi pöcök? Honnan lehet szerezni és hová kell berakni? :oops: Mert én is egy nagyobb takarítást tervezek a közeljövőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Rajta lóg a patronon, egy piros műanyag lap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Rajta lóg a patronon, egy piros műanyag lap. :shock: :shock: nekem nem lógrajta, bele van dugva, akkor annak nem is úgy kellene lennie??? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Ha ki van húzva, akkor jó. Ha beléje van dugva, akkor hiába vártad volna az ütközésnél a mellszőröd epillálását. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 ....ütközésnél a mellszőröd epillálását :).... Hmm. Mindig tanul az ember. Ezt is vizsgálnák egy Euro NCAP törésteszt során ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Kétlem hogy a próbabábút kiférfiasítanák... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Mindenkinek köszi! PetiGSi-nek a címet is! Nagyon sok a projekt. Lakás ás PC rulez... Majusba belevágok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május3, 2004 Megoszt Elküldve Május3, 2004 Egyébként fél év és én is megyek lakatoshoz :) télen sokat jártam az autóval :) "rossz időben rossz helyen" :? Már hallatszik a rozsda csámcsogása :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május3, 2004 Megoszt Elküldve Május3, 2004 nem tudom johelen érdeklödök ééé...(tuti nem) szal nekem F astra gyári ködlámpa kellene,de naon drága,és bontva se nagyon lehet kapni,vagy ha igen akkor igenrossz állapotban :? ha valakinek ,van segitsen! csoki Link to comment Megosztás: More sharing options...
radu Elküldve Május3, 2004 Megoszt Elküldve Május3, 2004 Hat sajnos kiderult, hogy nemi rozsdasodas nalam is tema... szoval nemsokara javitgatni kell a ket kuszobot, a ket hatso ivet... hajjaj de jo is lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goliath Elküldve Május4, 2004 Megoszt Elküldve Május4, 2004 Sziasztok! 2 db hülye kérdést tennék fel. 1. elhagytam a jobb oldali visszapillantó burkolatát (ami színre van fújva) lehet valahol csak ezt kapni, vagy csak egybe tükröt kapok? 2. a bal ködfénybúra kapott egy csúnya kavicsot ezt is lehet e kapni valahol vagy csak a komlett fányszórót egyben? köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május4, 2004 Megoszt Elküldve Május4, 2004 1. elhagytam a jobb oldali visszapillantó burkolatát (ami színre van fújva) lehet valahol csak ezt kapni, vagy csak egybe tükröt kapok? max bontóban utángyárott tükör ( a legegyszerübb -> legolcsóbb) 5e HUF Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts