invictus Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Pedig van még más fórumozó Tbányáról is. :lol: No. Akkor aki Tatabányáról fórumozik, nem akar talit? :lol:
Villi Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 szerintetek ha elkaptam 1 hatalmas katyut, nem ilyen mindennapi hanem akkorat hogy azthittem 2 torik a karoszeria es miutan atneztem a gumikat es felniket es tapasztaltam hogy megusztak akor tuti h a tobbi alkatresz is a kerekek tajekan jol vannak vagy lehetnek dolgok amik elgorbultek stb? Latszolak nem huz felre a kormany es nem vettem eszre semmi valtosat az auto menet tulajdonsagain.
Guest Sanci Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 szerintetek ha elkaptam 1 hatalmas katyut, nem ilyen mindennapi hanem akkorat hogy azthittem 2 torik a karoszeria es miutan atneztem a gumikat es felniket es tapasztaltam hogy megusztak akor tuti h a tobbi alkatresz is a kerekek tajekan jol vannak vagy lehetnek dolgok amik elgorbultek stb? Latszolak nem huz felre a kormany es nem vettem eszre semmi valtosat az auto menet tulajdonsagain. Nyúlj a kerékívbe és nézd meg a rugó ahogyan a tányérban fekszik nem-e tört el az első menete. Igaz az enyém dízel létére jóval nehezebb de attól még a tieden is előjöhet ami szemmel alig észrevehető -picit lejjebb áll az az oldala ha jól megfigyeled, 3 év alatt kétszer cseréltem -kisajnálták belőle az anyagot. Ha nem történt vele semmi akkor annak csak örülhetsz!
tgabika76 Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Azért ez nem ilyen egyszerű, görbülhet/repedhet lengőkar is legrosszabb esetben, a legjobb volna tissztességesen átvizsgálni azt az autót alulról.
Tápiószecső Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Azért ez nem ilyen egyszerű, görbülhet/repedhet lengőkar is legrosszabb esetben, a legjobb volna tissztességesen átvizsgálni azt az autót alulról. Valószínűleg akkor húzna erre-arra. De igaz, alá kell nézni és kiderül. Ha nincs semmilyen érzékelhető változás, akkor valószínű nem történt semmi gond.
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 sokan mondják rá,hogy nem szép,de nekem mégis nagyon tetszik az F Sedan....A Kadett mellé pont tökéletes lesz :lol:
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 Minden F Astrás dolgozik,vagy csak senki nem akar velem beszélgetni??? :lol: :lol: :lol:
szobikari Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 csakazértis :lol: :lol: Nekem is sedanom volt, szerintem is szebb, mint a caravan vagy az 5ajtós... :lol: upsz, szerk.
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 hmmm,igazából mind a 3szép....csak a sedan ritkább,meg valahogy nekem nagyon bejön... GSI lökik és már jól is néz ki...csak vajon stimmel-e rá hátra a löki....miért ne? :lol:
Lanti Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 hmmm,igazából mind a 3szép....csak a sedan ritkább,meg valahogy nekem nagyon bejön... GSI lökik és már jól is néz ki...csak vajon stimmel-e rá hátra a löki....miért ne? :lol: 2-3 lökösből lehet hátra csináltatni olyat ami felmegy
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 2-3 lökösből lehet hátra csináltatni olyat ami felmegy dejó :lol: amúgy is olyan sok elfekvő GSI lökös van....akkor a gyárit kell feltölteni :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 Nekem is sedanom volt, szerintem is szebb, mint a caravan vagy az 5ajtós... :lol: upsz, szerk. Na nemá a caraván SOKKAL szebb! Esetleg az 5 ajtós. A sedán csak akkor ha nincs más. :lol:
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 ízlések és pofonok...pont ezért lett ennyi féle gyártva :lol:
hening Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 ízlések és pofonok...pont ezért lett ennyi féle gyártva :lol: Ahogy írod. :D Nekem is csak azért van 5 ajtósom, mert egyből kellett az autó (és mekkora szerencsém volt :lol: ), de nekem is jobban bejön a sedan. A caravan meg a nagy csomagtér miatt lenne jó. :lol: :D
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 naja....jó engem sem a gyári Sedan fogott meg...mondjuk Smith-é ami Blitzen is ott volt.. :lol:
szobikari Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 naja....jó engem sem a gyári Sedan fogott meg...mondjuk Smith-é ami Blitzen is ott volt.. :lol: Hmm. Fázisok 1. Szép 2. Szép mind 3. Na jó, nem is tetszik annyira :lol: :lol:
Szitamanó Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 Na nemá a caraván SOKKAL szebb! Esetleg az 5 ajtós. A sedán csak akkor ha nincs más. :lol: Sedan nyitott tetővel? :lol: :lol: Hamár. De amúgy tényleg inkább caravan vagy 5 ajtós :D .
Tápiószecső Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 Sedan nyitott tetővel? Cabrio-nak hívják. :lol:
Szitamanó Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 Cabrio-nak hívják. :lol: Tudom :lol: . De a formája az sedan :D . Caravanban hülyén is nézne ki :D . Na ez például naggggyon teccik :lol: .
Tiu Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 ...sokan mondják rá,hogy nem szép,de nekem mégis nagyon tetszik az F Sedan....A Kadett mellé pont tökéletes lesz :lol: Kijazasokan? :lol: :lol: Jól néz ki a sedan, csak pakolni ne kelljen bele. Akkor lenne jó, ha úgy nyílna a hátsó ajtó mint az új Vectrán, együtt az ablakkal.
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 caravan +1, yooccoo te soha nem alszol? :lol:
yooccoo Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 caravan +1, yooccoo te soha nem alszol? :lol: de szoktam néha én is, csak nem látszik :lol:
Recommended Posts