Tápiószecső Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Sziasztok! Segítséget kérnék díszléc ügyben. A vezető felöli oldalra keresek müanyag díszlécet ami az újabb szériás Astrákon van nem tudjátok hol lehetne beszerezni? Bontóban érdeklődtem de csak az a vsatagabb gumicsik van ilyen nincs autósboltban meg 5000HUF-ért adnák 1DB az szerintem drága. Előre is köszömöm szépen. Hát ha használtat vissza tudsz operálni, akkor az enyémet szerintem oda tudom adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feca2 Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Sziasztok. Az ecsetelős festékjavitót hogy érdemes kisebb karcoknál /kb 7-8cm/használni,egy helyen kipróbáltam de elég ronda.Még a lakkozást nem kentem rá.Szerintem már kenéskor hamar szárad.köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Sziasztok! Mivel lehetne megelőzni a rozsdát a csomagtartó ajtónál az üveg alatt? Most lett kijavítva nemrég és mellette elkezdett megint hólyagosodni a festék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Sziasztok! Mivel lehetne megelőzni a rozsdát a csomagtartó ajtónál az üveg alatt? Most lett kijavítva nemrég és mellette elkezdett megint hólyagosodni a festék. Nem lett kijavítva. Vidd vissza, és mutasd meg a lakatosnak, mert nem csinálták meg rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Nem lett kijavítva. Vidd vissza, és mutasd meg a lakatosnak, mert nem csinálták meg rendesen. Ezzel már én is próbálkoztam, az eredmény: ugyanúgy rozsdásodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 ÜDV! Nem tudja valaki esetleg, hogy a kombi és az ötajtós f astrában egyforma-e a hátsó ablaktörlő motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 ÜDV! Nem tudja valaki esetleg, hogy a kombi és az ötajtós f astrában egyforma-e a hátsó ablaktörlő motor? Tudtommal nem ugyanolyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Sokat próbált kollégáktól kérdem: Van-e valami trükkje a gyújtáskapcsoló zárbetét visszahelyezésének (visszanyomásának) az őt megillető eredeti helyre? Az történt, hogy a kormányzáram beadta az unalmast (vagy 2 hónapja). Szaki megmutatta, hogy hogyan jár kifelé a betét, és lőn...., csak az a baj, hogy a gyári új (eredeti) nem akar bemenni a helyére. Az világos, hogy "I" állasban lehet csak ki-be szerelni (garázs állás, kormányzár kioldva, gyújtás nélkül), kiszereléskor egy 2-es drótot kell a megfelelő furatba tolni, ami kiold egy reteszt. De vissza sehogy nem akar menni, akad mielőtt a végén levő piskóta keresztmetszetű rúd a gyújtáskapcsoló ellendarabjába bemenne. Ha a régi zárszerkezet szétszedett piskóta alakú rúdját dugom a kapcsolóba, akkor a gyújtáskapcsoló forgatható. Beállítom szerelhetőségi állásba, kormányzár kiakasztva, de mégsem akar a helyére menni. Már azt is néztem, hogy nem maradt-e benne valami törött darab (a régi rugó törött volt), de nem. ??????? Hol nyomjam, hol húzzam??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Ha utángyártott a betét, akkor lehet az a baj, mástól már hallottam hogy nem túl eltalált a minősége... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Remélem ez a megfelelő topik a lérdésemnek, ha nem, akkkor kérem áthelyezni. . . Szóval anno, mikor megvettem az autót ('91 F Astra) 1 db gyári kulcsot kaptam hozzá, amiben volt egy kis izzó, amit a kulcs közepén elhelyezett kis nyomogombbal lehetett aktiválni. ez egy nagyon tuti dolog, amikor az ember nem találja a sötétben a kulcslyukat. namost ez a kulcs megrepedt, ezért egy másoltat használok, ami már reped, úgyhogy megint kell egy új. Lehet valahonnan gyári nyerskulcsot szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Ha utángyártott a betét, akkor lehet az a baj, mástól már hallottam hogy nem túl eltalált a minősége... Szóval sikerült a problémát már megoldani! A betét eredeti gyári, Csergőtől 19400 Ft.... nem gagyi 2800 forintos utángyári! Felhívta az eladó a figyelmemet, hogy az u.gy. szorulni szokott, ezért nem vettem meg. A megoldás az volt, hogy nem csak egyszerűen vissza kellett tolni a helyére, hanem előzőleg a kormányoszlop túloldalán a gyújtáskapcsoló részt is le kellett szerelni. Ekkor már becsúszott a helyére a zárbetét, és utána vissza lehetett csavarozni a gyújtáskapcsolót. Volt a szerkezetben egy kis kopás, (220000 km után) ezért nem ugrott a helyére a betét. Most minden rendben. :lol: Sőt a Csergőnél az új zárat átlemezelte a fiú a régi kulcsomhoz, hogy ne kelljen külön kulcs az ajtókhoz, a másik meg a gyújtáshoz! Maradt az 1 kulcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Remélem ez a megfelelő topik a lérdésemnek, ha nem, akkkor kérem áthelyezni. . . Szóval anno, mikor megvettem az autót ('91 F Astra) 1 db gyári kulcsot kaptam hozzá, amiben volt egy kis izzó, amit a kulcs közepén elhelyezett kis nyomogombbal lehetett aktiválni. ez egy nagyon tuti dolog, amikor az ember nem találja a sötétben a kulcslyukat. namost ez a kulcs megrepedt, ezért egy másoltat használok, ami már reped, úgyhogy megint kell egy új. Lehet valahonnan gyári nyerskulcsot szerezni? Szerintem márkaszervíz biztosan tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Ebben biztos vagyok, csakhogy még megkérdezni is félek, attól, hogy milyen árat fognak mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 szasztok. na, először is lehúzom a maxabó hírnevét. kerüljétek el. Ugyanis kolléga azt mondta bent, hogy biztos hogy 1-1,5hónap lesz mire vége lesz az ügynek, és akkor folyósít a biztosító. Hát nem jött be nekik, 20nap után ma folyósítják, tehát a fennmaradó 10nap kocsibérlést buktam. ez 56000Ft. Ugyanis egy hónapra előre béreltem, mivel azt mondta nyugodtan tegyek így. Most persze sunnyog. Majd ha hétfőn a főnökkel beszélek remélem ki is rúgja. Az pedig nonszensz, hogy nekem kell hívogatni a biztosítót, sőt, még azt se mondták el, hogy mennyit utalnak a banknak, vagyis mennyire mérték fel a kocsit. Erről majd jövőhéten kapok levelet valamikor. Olyan sejtésem van, hogy a roncsot is eladták, ha így van azonnal perelni fogok. Nem kell valakinek egy hétre bérautó akciósan napi 4000e-ért?:lol: És amúgy most inkább vectrát veszek, mert semmi jó F astrát nem találtam most, a G-hez meg nincs elég pénzem:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 ... Majd ha hétfőn a főnökkel beszélek remélem ki is rúgja.... Ilyet nem kívánunk senkinek. :lol: Valószínű ő sem akart rosszat neked, mégha nem is sült el jól a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Ilyet nem kívánunk senkinek. :lol: Valószínű ő sem akart rosszat neked, mégha nem is sült el jól a dolog. persze hogy nem rúgatom ki, hiszen Ő i csak ember, én is hibázok.. Csak adjon egy papírt amin elismeri hogy ezt mondta, és nincs gond.. Egy maxabónak -50e ft meg se érződik...Nekem annál inkább Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus2, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2008 No, én is lefújtam Motipos sprével a lökhárítókat, első ránézésre eszméletlen mennyit változott, hátul már szinte fehér volt a lökhárító, reggelre megszárad, akkor derül ki igazán milyen lett. Holnap pedig jönnek a tükrök és a szélvédő alatti műanyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Érdeklődnék hogy leválott a tetőkárpitomról a szövet de nem sikerült valami szépen visszaragasztani ha veszek másik szövetet milyen ragasztót vegyek amivel jó is lessze (milyet használnak a kárpitosok)? Vagy inkább menjek el egy bontóba és vegyek egy másikat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 No, én is lefújtam Motipos sprével a lökhárítókat, első ránézésre eszméletlen mennyit változott, hátul már szinte fehér volt a lökhárító, reggelre megszárad, akkor derül ki igazán milyen lett. Holnap pedig jönnek a tükrök és a szélvédő alatti műanyag. Hol vetted azt a csodaszert és mennyit kóstol az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Hol vetted azt a csodaszert és mennyit kóstol az ára? Tacskóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Hol vetted azt a csodaszert és mennyit kóstol az ára? Tecsó, 2000huf környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 No, én is lefújtam Motipos sprével a lökhárítókat, első ránézésre eszméletlen mennyit változott, hátul már szinte fehér volt a lökhárító, reggelre megszárad, akkor derül ki igazán milyen lett. Holnap pedig jönnek a tükrök és a szélvédő alatti műanyag. A másik kicsit hosszabban tartó alternatíva pedig a szilikonzsír, tartósabb és sokkal eredetibb színt varázsol -viszont a port csak úgy vonzza. Az ára olyan 2-300/tubus közt van, elég vagy 4-5 kocsi összes műanyag részére és víz-gázszerelési boltokban lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 A másik kicsit hosszabban tartó alternatíva pedig a szilikonzsír, tartósabb és sokkal eredetibb színt varázsol -viszont a port csak úgy vonzza. Az ára olyan 2-300/tubus közt van, elég vagy 4-5 kocsi összes műanyag részére és víz-gázszerelési boltokban lehet kapni. Gondolod tovább tart a zsír mint a festék? :lol: Ez a kék belsős Astra ritkaság lehet, nem? Én még nem is láttam ilyet... Bár mintha már olvastam volna ilyesmiről itt a fórumon, még régebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Ez a kék belsős Astra ritkaság lehet, nem? Én még nem is láttam ilyet... Bár mintha már olvastam volna ilyesmiről itt a fórumon, még régebben. CD felszereltséghez járt a plüss Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 CD felszereltséghez járt a plüss a kékesszürke műszerfalra gondolt szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts