J0hnny Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Istenem,de jó hogy nem fényeztettem le a lökösöket! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Hát ez sajnos fekete! Amúgy egy haverom körbenézte a kasznit UH rétegvastagságmérővel. Nem látszik, hogy újra lenne festve. Remélem a lököst sem fújták le külön. Teljesen azonosnos árnyalatú a kasznival. Ez biztos hogy egy sima fekete lökös színre fújva, bármennyire is jól néz ki. Ezzel szívok én is. Előző tulaj önhibáján kívül megcsukta az elejét, és lefújták ugyan szépen, de most már dobálja le a festéket ezerrel. A gyárilag fújt lökhárító alapozva van, a feketét meg hiába fújkálod, szar marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Helló! Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy most vettem a 2002-es évjáratú F Astra-hoz hátsó dobbetétet.Az érdekelne,hogy fel tudom rakni én magam is,vagy szakihoz kell vinni?Meg kell fúrni a kasznit is a rögzítéshez,mert itt nem látok neki lyukakat. Köszi:IMI Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Helló! Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy most vettem a 2002-es évjáratú F Astra-hoz hátsó dobbetétet.Az érdekelne,hogy fel tudom rakni én magam is,vagy szakihoz kell vinni?Meg kell fúrni a kasznit is a rögzítéshez,mert itt nem látok neki lyukakat. Köszi:IMI Itt találsz néhány képet az enyémről. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Szerintem megérte szenvedni vele,nekem tecc :rolleyes: :régen és most. Még a kilincsek hátravannak. (szerk.) Bírja még a festés? ;) Vettem egy flakonnal,lesz ami lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Bírja még a festés? :rolleyes: Vettem egy flakonnal,lesz ami lesz. ;) Bírja hát ;) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Bírja hát :rolleyes: . akkor jó. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 akkor jó. ;) ;) De ugye feketét vettél? Mer' van valami antracit is, vagy mifene :rolleyes: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 De ugye feketét vettél? Mer' van valami antracit is, vagy mifene :rolleyes: . Jaja,feketét ,1-et találtam még az antracitok között. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Jaja,feketét ,1-et találtam még az antracitok között. ;) Olyan "új" lesz tőle a gép, majd meglátod ;) :rolleyes: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Ma végre elkészült a foliázás. :rolleyes: Nekem tetszik, és egész jól kilátni. LLumar folia műbizonylattal, a szélvédő kivételével minden üvegre. 32 k volt. Visit My Website http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/35179692.jpg http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/35179689.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Az elsőt is lenyomattad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Az elsőt is lenyomattad? Naná. Csak azt világosabbal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Naná. Csak azt világosabbal. Akkor ez nagyon baráti ár volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Ma végre elkészült a foliázás. :rolleyes: Nekem tetszik, és egész jól kilátni. LLumar folia műbizonylattal, a szélvédő kivételével minden üvegre. 32 k volt. Visit My Website http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/35179692.jpg http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/35179689.jpg Ezek a hátsó ablakokon hány százalékos fóliák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Ezek a hátsó ablakokon hány százalékos fóliák? Nem tudom. Holnap megnézem a műbizonylaton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Nem tudom. Holnap megnézem a műbizonylaton. A fénymásolaton? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 A fénymásolaton? :rolleyes: Mi? Nem fénymásolat. Egy kártyanaptár méretű kemény lap, sorozatszámmal. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyPeti Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Járt már valaki úgy, hogy állítás közben a kezében maradt a szélvédőre ragasztott visszapillantó tükör? Nem az üvegre ragasztás engedett el, azt le sem bírom szedni, a tükör tartóelem vált ketté. Fennmaradt egy fémes, és a tükrön egy műanyag felület. Úgy tűnik már volt ragasztva. Látszik a nyoma. Mit lehet tenni? Ragasztópisztoly, szilopolast, egyéb, vagy inkább operáltassam le az üvegről, és új tükör? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Járt már valaki úgy, hogy állítás közben a kezében maradt a szélvédőre ragasztott visszapillantó tükör? Nem az üvegre ragasztás engedett el, azt le sem bírom szedni, a tükör tartóelem vált ketté. Fennmaradt egy fémes, és a tükrön egy műanyag felület. Úgy tűnik már volt ragasztva. Látszik a nyoma. Mit lehet tenni? Ragasztópisztoly, szilopolast, egyéb, vagy inkább operáltassam le az üvegről, és új tükör? Sztem az utóbbi. Vidd el egy karosszériáshoz, az velszeg szakszerűen le tudja venni, az üveg sérülése nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Mi? Nem fénymásolat. Egy kártyanaptár méretű kemény lap, sorozatszámmal. :lol: :lol: Nem mondod? :rolleyes: ;) Udinak kb egy éve ilyennel van lenyomva a kocsija! :lol: U.i.:szelidre készíted a májad? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Járt már valaki úgy, hogy állítás közben a kezében maradt a szélvédőre ragasztott visszapillantó tükör? Nem az üvegre ragasztás engedett el, azt le sem bírom szedni, a tükör tartóelem vált ketté. Fennmaradt egy fémes, és a tükrön egy műanyag felület. Úgy tűnik már volt ragasztva. Látszik a nyoma. Mit lehet tenni? Ragasztópisztoly, szilopolast, egyéb, vagy inkább operáltassam le az üvegről, és új tükör? Az elvileg nem ragasztandó, hanem egy imbuszfejű hernyócsavarral kell rögzíteni. A tükrön maradt műanyagnak rá kell csúszni az üvegen lévő fémre, és a műanyagban kellene lenni a csavarnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 sziasztok! tudna valaki segíteni,mert kellene egy GSI hátsólökös S.O.S!!! tel:06 20 9614237. köszi előre is!! vagy mail:petyagsi-2000@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Ma végre elkészült a foliázás. :rolleyes: Nekem tetszik, és egész jól kilátni. LLumar folia műbizonylattal, a szélvédő kivételével minden üvegre. 32 k volt. Visit My Website http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/35179692.jpg http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/35179689.jpg Az enyém is hasonlóan van de vigyázz az elsőkkel mert a kedves KPM leveteti veled a rendszámtáblát és a forgalmitól is megválhatsz egy kis időre. Nagyon rámennek mostanában a fóliás kocsikra, legalábbis mifelénk. 2 műszakin így (ahogy van) átment, nem szóltak érte a KPM-es bácsik mert keresztül lehetett látni rajta a nem olyan napfényes műhelyállomáson pedig az elsőkről nincs műbizonylat, akkoriban még nem lehetett fóliázni az elsőket semmilyennel se. Igencsak szimpla hővédőt rakatok fel az elsőkre, a sötétet meg leszedem bár sajnálom mert nagyon sok napégéstől megmentett már. Amúgy nekem 28-ért csinálták Debrecenben, igaz több mint 4 éve, a hátsók 18%-osak, az elsők meg passz csak hát inzultálják az embert érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyPeti Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Az elvileg nem ragasztandó, hanem egy imbuszfejű hernyócsavarral kell rögzíteni. A tükrön maradt műanyagnak rá kell csúszni az üvegen lévő fémre, és a műanyagban kellene lenni a csavarnak. Nekem csavar, vagy a helye nincs benne, a műanyagról meg gondolom már letörték a csúszkát, mert le van csiszolva, és rá volt ragasztva a fémre. CSak elengedett... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts