Silver79 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Mi történt? :D Ismerős koccant. Orra betört, meg "megvakult" a kocsi ;) És állítólag a bal eleje elment kicsit.Ezért húzni kell.Csak azt furcsáljuk hogy a kasztnis azt mondja több nap kell a húzatásnak B) És nem igazán értem miért B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 A technológia egyébként már megvan. Azt hiszem valamilyen mercibe már raktak olyan üveget, amit gombnyomásra be lehet sötétíteni. Biztos jó olcsó. B) Sokkal egyszerűbb és hétköznapibb megoldás is létezik: pl a szemüvegemen van olyan réteg ami az UV hatására besötétül. Ez kiválló lenne arra, hogy este ne zavarjon a fólia, de amikor süt a nap mint az állat akkor megvéd. Gondolom a fólia sötétedés mértéke a gyártásnál szabályozható mert pl a szemüvegem full fekete lesz és ha bemegyek a napfényről egy épületbe akkor semmit sem látok :lol B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Milyen olcsó lenne egy ilyen szélvédő garnitúra. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Milyen olcsó lenne egy ilyen szélvédő garnitúra. B) ez nem rakétahajtóanyag :D ha megfelelő mennyiségben kell gyártani esik az ára ;) és szélvédőt egyébként sem sötétítünk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Sokkal egyszerűbb és hétköznapibb megoldás is létezik: pl a szemüvegemen van olyan réteg ami az UV hatására besötétül. Ez kiválló lenne arra, hogy este ne zavarjon a fólia, de amikor süt a nap mint az állat akkor megvéd. Gondolom a fólia sötétedés mértéke a gyártásnál szabályozható mert pl a szemüvegem full fekete lesz és ha bemegyek a napfényről egy épületbe akkor semmit sem látok :lol B) Jó ötlet. Viszont ez tényleg elég egyszerű, vajon miért nem csinálják? B) Robbanjunk be a piacra vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Jó ötlet. Viszont ez tényleg elég egyszerű, vajon miért nem csinálják? B) Robbanjunk be a piacra vele. :D Mert nem örökéletű ;) . No meg ha egy alagútba bemész... B) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Mert nem örökéletű B) . No meg ha alagútba hajtasz... B) . Semmi nem örökéletű. Nincs ilyen szemüvegem, mennyi idő míg újra kivilágosodik? Egyébként szélvédőre úgyse tennénk hátra meg mehet akármi, oldalra pedig biztos nem annyira zavaró, főleg ha be van rendesen szabályozva a sötétedés mértéke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Semmi nem örökéletű. Nincs ilyen szemüvegem, mennyi idő míg újra kivilágosodik? Egyébként szélvédőre úgyse tennénk hátra meg mehet akármi, oldalra pedig biztos nem annyira zavaró, főleg ha be van rendesen szabályozva a sötétedés mértéke. Akkor gondolj bele mennyibe kerülne ekkora felületre, ha egy ilyen lencsepár kb. 20-30000Ft B) . És tudtommal max. 1-2 ezer váltást bír ki ( javítsatok ki ha tévedek B) ) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Akkor gondolj bele mennyibe kerülne ekkora felületre, ha egy ilyen lencsepár kb. 20-30000Ft B) . És tudtommal max. 1-2 ezer váltást bír ki ( javítsatok ki ha tévedek B) ) . Műanyag lencse esetén. Ha üveg, akkor olcsóbb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Semmi nem örökéletű. Nincs ilyen szemüvegem, mennyi idő míg újra kivilágosodik? Egyébként szélvédőre úgyse tennénk hátra meg mehet akármi, oldalra pedig biztos nem annyira zavaró, főleg ha be van rendesen szabályozva a sötétedés mértéke. A kivilágosodás eltart egy darabig....pár perc...ami néha sokkal hosszabnak érződik, mert állsz és nem látsz semmit B) Egyébként a szemüveg "ezen" oldaláról (szinte) semmit nem veszel észre csak tudod, hogy 2 fekete lyuk van a szemed előtt Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Akkor gondolj bele mennyibe kerülne ekkora felületre, ha egy ilyen lencsepár kb. 20-30000Ft B) . És tudtommal max. 1-2 ezer váltást bír ki ( javítsatok ki ha tévedek B) ) . Te szemész vagy? Vagy szemüvegekkel foglalkozol? Mert a pontos árat nemtudom, de nekem abban a 20-25-30e ft felárban benne volt több minden (pl. könnyítés, karcálló réteg, sötétítés, stb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Te szemész vagy? Vagy szemüvegekkel foglalkozol? Mert a pontos árat nemtudom, de nekem abban a 20-25-30e ft felárban benne volt több minden (pl. könnyítés, karcálló réteg, sötétítés, stb) Istenem...hogy min nem tudtok veszekedni... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Te szemész vagy? Vagy szemüvegekkel foglalkozol? Mert a pontos árat nemtudom, de nekem abban a 20-25-30e ft felárban benne volt több minden (pl. könnyítés, karcálló réteg, sötétítés, stb) Nem, nem vagyok B) . De oda is írtam, hogy javítsatok ki, ha tévedek :D . Tesóm barátnőjének van ilyen, neki 80-ba fájt kompletten kerettel együtt. Én is megnéztem, mennyi lenne nekem egy ilyen, de mikor mondták hogy csak a lencse huszonvalahány ezer, akkor letettem róla... Ennyi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Tesóm barátnőjének van ilyen Képet kérünk róla! Egészalakosat! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Igazából ha már itt tartunk akár dioptriás szélvédőt is be lehetne építeni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Képet kérünk róla! Egészalakosat! B) Ez nem az a topic, ide csak a "lökhárító" jöhetne :D . De nem fog B) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Képet kérünk róla! Egészalakosat! B) Miért van szükséged egészalakos képre egy szemüvegről??? B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Sziasztok Valaki röviden el tudja mondani hogy működik a kasztni húzatás? Értem ezalatt hogy Mennyi idő? Tényleg több nap a húzatás? Erre senki nem tud semmit ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 csáó kitudja hogy mennyire lehet besötétíteni ablakot telibe? (F Astra) háthogy miylen ablakra milyen sörétségű fólia mehet max. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 csáó kitudja hogy mennyire lehet besötétíteni ablakot telibe? (F Astra) háthogy miylen ablakra milyen sörétségű fólia mehet max. B) omg kb 1 oldallal ezelőtt volt róla szó B) sőt a tuning alatt találsz egy komplett topikot ami erről szól Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ok megnézem =( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Miért van szükséged egészalakos képre egy szemüvegről??? B) :D ;) Szerinted? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Sziasztok! lenne egy nagyon gyors kérdésem! milyen módon tudom a jobb hátsó utas oldlai lehúzható ablakot kicserénni? sehogy se tudom bepaszírozni:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 bepaszírozni??? le kell venni a külső gumikédert és a keretet az ajtóról az ablak körül, és akkor nem kell passzírozni. bár már jópár éve szedtem ki az enyém, nem emlékszem pontosan, de nem volt nagy probléma. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts