Szitamanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 És még a dísztárcsára is jó hatással volt! :lol: :sowwy: :lol: A felső képen még a téli kerekem van,az alsón meg a nyári. Az 1 coll különbség miatt más a dísztárcsa. Egyébként a nyári nekem is jobban tetszik :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 első lökhárítók egyformák vagy ott is szerepet játszott az arculatváltás? Kihez szól a kérdésed? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ha már a mocitetőnél tartunk, hogy lehet kicserélni az ablakmosó fúvókákat? Ahogy néztem, belülről nem lehet hozzáférni, valahogy felülről kell kifeszegetni? Pedig nekem alul is ki van vágva a merevítő egy kicsit kör alakban, szerintem hogy hozzá lehessen férni, de még soha nem szedtem ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ha már a mocitetőnél tartunk, hogy lehet kicserélni az ablakmosó fúvókákat? Ahogy néztem, belülről nem lehet hozzáférni, valahogy felülről kell kifeszegetni? Két kampós retesz van a két oldalán a fúvókának, azokat kell hátulról benyomni pici csavarhúzóval, hogy ki lehessen szedni. Elég nőgyógyász meló :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Nekem is kicsit előrébb van sztem a kelleténél, a szélvédő alatti műanyag és a mocitető közé befér az ujjam (lecsukott állapotban), a Caravannál meg talán 2mm ha van köztük. Rian, egyébként Te honnan írsz? Ha már a mocitetőnél tartunk, hogy lehet kicserélni az ablakmosó fúvókákat? Ahogy néztem, belülről nem lehet hozzáférni, valahogy felülről kell kifeszegetni? Budapestről írok, amúgy Lanti: azért photoshopos az első rendszám, mert épp nézegettem, hogy érdemes -e rá új rendszámot vásárolni, a régi egy picit kopott már. Meg ugye törött volt, a rendszám is sérült. Szerintem szebb az eu-s:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 ...Szerintem szebb az eu-s:) Meg drágább is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Meg drágább is. Ez kicsit off, de tudsz erről valamit? Okmányirodák nem tudtak még választ adni, hogy mennyibe kerül a váltás, vagyis az EU-sítás, mert még senki nem kért ilyet tőlük. Szerinted mennyi plusz költséget jelent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ez kicsit off, de tudsz erről valamit? Okmányirodák nem tudtak még választ adni, hogy mennyibe kerül a váltás, vagyis az EU-sítás, mert még senki nem kért ilyet tőlük. Szerinted mennyi plusz költséget jelent? Pontos adatokat nem tudok, de itt a forumon nem olyan rég ki lett tárgyalva a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ez kicsit off, de tudsz erről valamit? Okmányirodák nem tudtak még választ adni, hogy mennyibe kerül a váltás, vagyis az EU-sítás, mert még senki nem kért ilyet tőlük. Szerinted mennyi plusz költséget jelent? Nem vagyok benne biztos, de az EU-s rendszámhoz a szélvédőre való hologramos matricát is meg kell venni. Ha meg szélvédőt cseréltetsz amin már rajta van akkor ismét... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Nem vagyok benne biztos, de az EU-s rendszámhoz a szélvédőre való hologramos matricát is meg kell venni. Ha meg szélvédőt cseréltetsz amin már rajta van akkor ismét... :sowwy: Cseréltettem szélvédőt a múlt héten...Ott hoztak egy olyan autót amin már volt olyan matrica,és gond nélkül átrakták az új szélvédőre :lol: :lol: ...Az viszont valószínű hogy elöször azt is ki kell fizetni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Nekem is kicsit előrébb van sztem a kelleténél, a szélvédő alatti műanyag és a mocitető közé befér az ujjam (lecsukott állapotban), a Caravannál meg talán 2mm ha van köztük. Rian, egyébként Te honnan írsz? Ha már a mocitetőnél tartunk, hogy lehet kicserélni az ablakmosó fúvókákat? Ahogy néztem, belülről nem lehet hozzáférni, valahogy felülről kell kifeszegetni? 1.Lehet a mocitetőn állítani,de az kétemberes meló. 2.Belülről kell kiszedni,egy csőrős fogó kell hozzá,zseblámpa és kitudod majd szedni.Két pöcök van,összenyomod a fogóval és erőből tolni kell kifelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Hülye lesz a kérdés, de ezen mit kellene látni? Számomra úgy néz ki, mint egy sima régi lökös. Vagy feketéről ennyire kifakult? Ha igen, mennyi idő alatt kezdett foltosodni a festés? Azért linkeltem be a képet, hogy látni lehessen, hogy a fekete szín nem tartott örökké. Tavaly nyáron kentem át feketére, szép is volt, de mostanra már szürke. Igaz van még a flaskában, majd ha ráérek átkenem megint. (Motip Bumper Black) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Azért linkeltem be a képet, hogy látni lehessen, hogy a fekete szín nem tartott örökké. Tavaly nyáron kentem át feketére, szép is volt, de mostanra már szürke. Igaz van még a flaskában, majd ha ráérek átkenem megint. (Motip Bumper Black) Bocs, de folytatom a hülye kérdések sorát. :sowwy: Az általad használ spray nem lökhárító ápoló volt? Eléggé furcsa, hogy egy év alatt ennyire felszívódik a festék, bár a mai világban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Azért linkeltem be a képet, hogy látni lehessen, hogy a fekete szín nem tartott örökké. Tavaly nyáron kentem át feketére, szép is volt, de mostanra már szürke. Igaz van még a flaskában, majd ha ráérek átkenem megint. (Motip Bumper Black) Hát ez szuper :sowwy: . Azt hittem,többet bír azért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Valaki leírhatná, hogy mit jelentenek ezek a rövidítések, GL, GLS, GSI... vagyis hogy hivatalosan mik léteznek, és mit takarnak ezek, milyen extrákat. Imádom az opelem, de tökre nem értek hozzá :sowwy: Üdv! (szerk.: át akartam tenni a csevegésbe, mert azért mégsem kasznis téma, bocs mindenkinek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Hát ez szuper :sowwy: . Azt hittem,többet bír azért. Az enyém nem spray hanem kenőcs. Mivel Szitamanó írta, hogy Motip Bamper Black-et használt, és az enyém is az, azért tettem fel a képet. Valójában nem festék, hanem ápoló. Kezdetben gyönyörű volt, aztán a sok mosás után elszürkült. Fájdalomdíjként van még bőven a flaskában és kenhetem újra. Igaz eltartott kb 3-4 hónapig amíg elfogadható feketének látszott. Bocsánat!!!! Ez mausernek szólt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 de neki festék az talán tovább tart egy haverom egyébként szórógittel lefujta, és rá matfekete festék és egy éve jo neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Bocsánat!!!! Ez mausernek szólt! Semmi gond! Na,akkor van még remény,a festék csak többet fog bírni. De ha nem,akkor sem nagy dolog újrafújni,most már legalább tudom,hol vannak a rögzítési pontok a lökhárítón. Az a GL,GLS kérdés engem is érdekelne :lol: . Ha valaki tudja,megoszthatná velünk a tudományát :sowwy: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Az a GL,GLS kérdés engem is érdekelne :lol: . Ha valaki tudja,megoszthatná velünk a tudományát :sowwy: . A GSI az Grand Sport Injection. A többihez nem biztos, hogy nagon kellene jelentést társítani. Lehet, hogy csak kódok. De a google mindent tud tessék keresgetni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Segítséget szeretnék kérni a hátsó sárvédőbetét beszereléséhez! mert a müanyagon kb 3 csavarnak a helye van meg ami a hátsó lökösbe megy bele azzal nincs is gond csak a hátsó ajtó felőli részén is van egy lyuk de a lemezbe nincs meg a csavarnak a helye. esetleg képekkel valaki tudna segíteni??????? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Segítséget szeretnék kérni a hátsó sárvédőbetét beszereléséhez! mert a müanyagon kb 3 csavarnak a helye van meg ami a hátsó lökösbe megy bele azzal nincs is gond csak a hátsó ajtó felőli részén is van egy lyuk de a lemezbe nincs meg a csavarnak a helye. esetleg képekkel valaki tudna segíteni??????? :sowwy: Hali, Fúrni kell 1-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 én nemnagyon furkálnék, amugy is rohadnak azon a részen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 én nemnagyon furkálnék, amugy is rohadnak azon a részen. Nyugodtan kifúrhatja. Csak utánna ne felejtse el lekezelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 köszike a segítséget majd ha nem lesz más csak a legvégső esetben fúrom ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Nyugodtan kifúrhatja. Csak utánna ne felejtse el lekezelni. Nekem így van megcsinálva mint a képen. Szerintem egy csavar mindenképpen kell,mert amugy szinte semmi nem tartja. Elnézést a tulajtól,de nem jut eszembe,hogy kinek a képei.(innen van a fórumról) totya-23 Azért nincs lyuk a lemezen,mert nem gyári alkatrész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts