opel16v Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 A számból matattad ki a szavat! :D Nana, ne személyeskedjünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Nana, ne személyeskedjünk :D Hogy Tomi barátom idézzem: csak semmi személyeskedés! a kurvát sem smárolod le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 köszi, akkor holnap megnézem. Mennyibe kerül mostanság egy gyári hátsó dob? Nem ott jön a füst ahol kéne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 ugy. 11-13 körül (én is msot vettem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 ugy. 11-13 körül (én is msot vettem) Akkor csere, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Gabi nekem utángyárit javasolt, mondván, fel árban van és annyit majd csak kibir az is mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Ez az utángyári, amit fentebb írtak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Ez az utángyári, amit fentebb írtak :D Jah,a gyári 17 valamennyi volt. De mire tesómnak kész lett a műszakia itt az opelba, addig le is cserélték nekem,épp ráértek. Úgyhogy nem bánom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 nah, kicseréltük annyi eszem persze nem volt, hogy vigyek ismerősömhöz új csavarokat, nála se voltak, szóval turkáltunk oszt beraktuk, amit találtunk :D amúgy nagyon faja lett patentul illeszkedik és semmi hangja nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 patentul illeszkedik és semmi hangja nincs Be is indítottátok? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Én az ajtókárpitot bütyköltem ma meg... Nemteccett, hogy átlátszó volt a hangszórórács...rikítottak a narancssárga hertzek... Kapott belülről egy kis hangfalselymet...bár, hogy selyem az enyhe túlzás :D a jó kis régi videoton hangfalam borítását vágtam szét miatta...vizsont zsír lett :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Én az ajtókárpitot bütyköltem ma meg... Nemteccett, hogy átlátszó volt a hangszórórács...rikítottak a narancssárga hertzek... Kapott belülről egy kis hangfalselymet...bár, hogy selyem az enyhe túlzás :D a jó kis régi videoton hangfalam borítását vágtam szét miatta...vizsont zsír lett :D :D Én tegnapelőtt este cseréltem az ajtókárpitokat, meg az üléseket plüss huzatúra. Nagyon f@c@ lett. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 opp azt a "." ot nem vettem észre bcsi :D nekem nemigen rikítanának a naracssárga zizegők, vagy lehet mégis az ezüst rács mögül? :D de rikít az magába is már, főleg a lábtérvilágítással :D képek hamarosan Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 opp azt a "." ot nem vettem észre bcsi :D nekem nemigen rikítanának a naracssárga zizegők, vagy lehet mégis az ezüst rács mögül? :D de rikít az magába is már, főleg a lábtérvilágítással :lol: képek hamarosan A lábtérvilágítás az engem is érdekel... :D A rikítás meg akkor zavar, ha valahol ott kell hagynom a kocsit... próbálom leplezni, hogy van benne bármi amiért megérné feltörni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 lábtér az egy egy neon ebben a rikítás kerülésben van valami... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 hello problémám a következő uj kipufogót akarok rakni a hátsó gyári helyére mint ez kiderült, a classic és a régebbi gépek közt itt is jelentős eltérés van ha jol emlékszem Fpepe gépén is egy nagy bilincsel van hozzáfogatva az alvázhoz, míg nekem 3 kampó tartja. ha valaki jártas ebben a témában, akkor mondja már meg, hogy a classicon is megoldható e a régi tipusú rögzítés, fúrás nélkül. kösz üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 árkülönbség miatt akarsz másmilyet rárakni? a pánt egyébbként egy gumin lóg Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 ha valaki jártas ebben a témában, akkor mondja már meg, hogy a classicon is megoldható e a régi tipusú rögzítés, fúrás nélkül. Hogyne...CO-val felheggesztik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 az tom hogy gumin log de nekem a classicon 3 kapó van és ugy 3 gumi a régifajtán meg egy nagy pánt kampó gumi kampó johnny akkor enélkül semmi verzió??? akkor a vonó részre fogok hegeszteni egy tartót neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 az tom hogy gumin log de nekem a classicon 3 kapó van és ugy 3 gumi a régifajtán meg egy nagy pánt kampó gumi kampó johnny akkor enélkül semmi verzió??? akkor a vonó részre fogok hegeszteni egy tartót neki Nekem két kampó van a hátsó dob felett,aminek a vége behajlítható,hogy tartsa a gumit. A gumin 3 lyuk van,a középsőbe akad be a dob bilincse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 így van de továbbra sem értem, miért nem jó a hozzávaló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 mert nekem nem olyan és a legtöbb dob nem olyan kampós, mint amilyen nekem van, hanem olyan mint nektek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 jah, akinek extra dob kell, az kössön kompromisszumot :D egyébbként meg olyat hoznak, amilyet kérsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Kellemes tapasztalatot szereztem ma ablaktörlő ügyben: nemrég rendeltem a Delparts-tól gyári Opel ablaktörlőlapátokat, valóban gyári lehet, van rajta GM logo. Ma volt az első alkalom, hogy ki tudtam próbálni, egyszerűen tökéletes. Nem csíkoz, nem hangos, semmi gond vele. Eddig próbáltam már sokfélét (Valeo, Bosch, TigerBlade), de eddig ez a legjobb. Csak ajánlani tudom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 én valeo-t vettem, eddig én se tapasztaltam vele rosszat 90-100-as tempónál is jól töröl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts