mackosajt Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Milyen színű vezetékek mennek a csatiba? :D a piros drótot kell elvágni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 a piros drótot kell elvágni :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Milyen színű vezetékek mennek a csatiba? :D Sáros szinüek. :D Amugy nemtom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 amúgy érdekes, mert nekem a benzinesen volt kb. ezen a tájékon az AC meg a szintjeladó. Szal én a benyás ac+jeldó vezetékeire tippelek. neked hol vannak ezek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 amúgy érdekes, mert nekem a benzinesen volt kb. ezen a tájékon az AC meg a szintjeladó. Szal én a benyás ac+jeldó vezetékeire tippelek. neked hol vannak ezek? A dieselen is ott van a szintjelző, viszont nincsen AC. Ami nem teljesen világos számomra, hogy miért kell külön vezeték és csatlakozó a benyás, és a gázolajos verzióhoz? A benzinszintet máshogy kell mérni, mint a gázolajat? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Ac? Az nem az ülés alatt van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Ac? Az nem az ülés alatt van? :D Caravánon nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Ac? Az nem az ülés alatt van? :D Neeeem. Az egyik barátom lemezborítóján láttam felírva. AC/DC :D :D :D UFF Már dióztam rajta mi lehet, de nem jutott az "eszembe" semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Caravánon nem De a düzelben minek lenne benyás kábelköteg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 De a düzelben minek lenne benyás kábelköteg? :D Kérdezd a GM-et. Passz. Vannak furcsa megoldások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Az egyértelműen AC csatlakozó, csak annak van ilyen rohadék kétoldalas bepattanós szürke csatija :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Az egyértelműen AC csatlakozó, csak annak van ilyen rohadék kétoldalas bepattanós szürke csatija :D Úgyérzem nem tartozik a kedvenceid közé ez a csatlakozófajta.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 van ennél rosszabb is, de majd egyszer elmesélem, milyen hülyék a német mérnökök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 van ennél rosszabb is, de majd egyszer elmesélem, milyen hülyék a német mérnökök :D Olaszok anyját szidtad már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Olaszok anyját szidtad már? :D Na, azokat én szoktam, mikor szomszédom Alfáját csináltuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Olaszok anyját szidtad már? :D Azok is csuklottak eleget, amikor még a Brava volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Olaszok anyját szidtad már? :D Én sűrűn! De akkor nyomtatókat szoktam javítani. :D Olivetti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 én a japánokat, koreaiakat, kínaiakat stb szidom, amikor nyomtatókat, fénymásolókat szerelek (Canon) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Olvastam régebben,hogy lehet valahol állítani az ajtókilincsen ha túl "fennt fog". Hol? :D Tehát kívül felhúzom teljesen (meg még egy picit :D ) és csak akkor tudom kinyitni :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Olvastam régebben,hogy lehet valahol állítani az ajtókilincsen ha túl "fennt fog". Hol? :D Tehát kívül felhúzom teljesen (meg még egy picit :D ) és csak akkor tudom kinyitni :D . Kárpit alatt nézelődj. Ha ott a hiba rá fogsz jönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 A zár és a kilincs közötti rúdon lehet állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 A zár és a kilincs közötti rúdon lehet állítani. De neki nem dizele van teee. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 De neki nem dizele van teee. :D :D Mi köze ennek a motorhoz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 A zár és a kilincs közötti rúdon lehet állítani. pontosabban annak a nyomórúdnak a végén van egy műanyag állítócsavar (ami belefexik a zárszerkezetbe), amelyik a kilincstől jön. Azt kell kicsit kijjebb csavarni. Jó nehéz hozzáférni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 pontosabban annak a nyomórúdnak a végén van egy műanyag állítócsavar (ami belefexik a zárszerkezetbe), amelyik a kilincstől jön. Azt kell kicsit kijjebb csavarni. Jó nehéz hozzáférni. :D A számból matattad ki a szavat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts