opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ha elmondaná, meg kéne hogy öljön. :D :D :D Ácsi, valami hiba van a mátrixban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Akkor csak azt áruld el miért nem mondod el? Nem legál, vagy szabadalom alatt áll, vagy csak a KOMA irigykedik :D ? Asszem elkészült a magyar lopakodó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 :D :D állatok :D annyira nem is lenne rossz, csak a csomit kéne megcsinálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 állatok :D annyira nem is lenne rossz, csak a csomit kéne megcsinálni A tető nem csak esővédő funkciót tölt be. :D Kinyitották volna az ajtót lehet, hogy összeszakadt volna az egész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 állatok :D annyira nem is lenne rossz, csak a csomit kéne megcsinálni nekem kicsit huzatos :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A tető nem csak esővédő funkciót tölt be. :D Kinyitották volna az ajtót lehet, hogy összeszakadt volna az egész. :D Jah, mint a bicska összecsuklott volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya_1106 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy mi a nyavaja található a hátsó lökhárító alatt jobb oldalt beleágyazva a karosszériába? Valamiféle négyzet alakú "szűrőnek" néz ki, lamellás filc vagy papír csíkok vannak keresztbe egymás felett egy műanyag keretben, de fogalmam nincs mi a funkciója és mivel van az odarögzítve? C16NZ 92' Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Érdeklődnék, hogy mi a nyavaja található a hátsó lökhárító alatt jobb oldalt beleágyazva a karosszériába? Valamiféle négyzet alakú "szűrőnek" néz ki, lamellás filc vagy papír csíkok vannak keresztbe egymás felett egy műanyag keretben, de fogalmam nincs mi a funkciója és mivel van az odarögzítve? C16NZ 92' Szerintem utastér szellőztetés. Valószínű vagy ragasztva vagy bepattintva van, bár én soha nem próbáltam leszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya_1106 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Köszönöm! Szerintem utastér szellőztetés. Valószínű vagy ragasztva vagy bepattintva van, bár én soha nem próbáltam leszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Hehe,most fedeztem fel,hogy a központi bezárja a tanknyílást is :D . Vagyis csak zárná,mert le van törve az ajtóról valami fülecske,amibe beakadna a retesz :D . Mikor megvettem egyből vettem rá egy zárható tanksapkát,nem is gondoltam,hogy ez ilyet is tud(na). Most is csak azért vettem észre,mert kiszereltem a hátsó lámpákat (pedig nem először),és nem tudtam,mi az a doboz,aztán elkezdtem keresni a funkcióját. Lehet,hogy még veszek egy hozzávaló ajtót egyszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Olvastam korábban, hogy valaki nem ajánlotta, az utólagos napfénytetőt. Állítólag nehéz tökéletesre szigetelni, és ha egyszer beázik, tönkreteszi a kárpitot. Meg nagyon rozsdásodik a teteje, utánna. Van valakinek jó tapasztalata is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Hehe,most fedeztem fel,hogy a központi bezárja a tanknyílást is :D . Vagyis csak zárná,mert le van törve az ajtóról valami fülecske,amibe beakadna a retesz :D . Mikor megvettem egyből vettem rá egy zárható tanksapkát,nem is gondoltam,hogy ez ilyet is tud(na). Most is csak azért vettem észre,mert kiszereltem a hátsó lámpákat (pedig nem először),és nem tudtam,mi az a doboz,aztán elkezdtem keresni a funkcióját. Lehet,hogy még veszek egy hozzávaló ajtót egyszer... Pontosan ez van nálam is, megvan a zár, de a karika le van törve a tankajtóról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Pontosan ez van nálam is, megvan a zár, de a karika le van törve a tankajtóról. Idén meg kell csináltatnom a kerékív+tanknyílás környékét,akkor vajon megmarad ez a zár? Vagy csak egy lyukat kell majd fúrni neki? Vagy esetleg a javítólemezben már ott a lyuk gyárilag? Mert nem szeretném kivetetni :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Idén meg kell csináltatnom a kerékív+tanknyílás környékét,akkor vajon megmarad ez a zár? Vagy csak egy lyukat kell majd fúrni neki? Vagy esetleg a javítólemezben már ott a lyuk gyárilag? Mert nem szeretném kivetetni :D . Ki kell szedni. :D Egyrészt zárható a tanksapka is, másrészt aki akarja úgyis kitöri azt a műanyagot rosszabb esetben egy csavarhúzóval és akkor még a fényezés is ugrik, harmadrészt többet fogyaszt az autó minden nyitásánál zárásnál, negyedrészt potenciális hibaforrás (az öregebb vezetékek kitöredeznek, letestelnek és megbolondítják az egész központit). Ez a kontra. És a súlyfelesleget nem is írtam. :D Tud valaki pro-t? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 ... És a súlyfelesleget nem is írtam. :D Tud valaki pro-t? :D Egy kulccsal kevesebb lenne a kulcscsomómon,az is könnyítés,nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 tessék neked pro :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Egy kulccsal kevesebb lenne a kulcscsomómon,az is könnyítés,nem? :D Nekem a tanksapka a slusszkulccsal nyílik, nincs plusz kulcs. És a tanksapkát a fent említett okokból nem hagynám nyitva soha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 nekem is de gondolom neki a gyári kpzár miatt nincs igy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 nekem is de gondolom neki a gyári kpzár miatt nincs igy Ott a pont :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Hehe,most fedeztem fel,hogy a központi bezárja a tanknyílást is :D . Vagyis csak zárná,mert le van törve az ajtóról valami fülecske,amibe beakadna a retesz :D . Mikor megvettem egyből vettem rá egy zárható tanksapkát,nem is gondoltam,hogy ez ilyet is tud(na). Most is csak azért vettem észre,mert kiszereltem a hátsó lámpákat (pedig nem először),és nem tudtam,mi az a doboz,aztán elkezdtem keresni a funkcióját. Lehet,hogy még veszek egy hozzávaló ajtót egyszer... Eddig szinte az összes autón amit néztem-láttam le volt törve :D Anno kérdezte, müanyagos meg tudja javítani.. nem tom mennyiért.. nem volt kedvem kiszedni az ajtót.. aóta is úgy van..(évek óta) Sziasztok! Érdeklődnék, hogy mi a nyavaja található a hátsó lökhárító alatt jobb oldalt beleágyazva a karosszériába? Valamiféle négyzet alakú "szűrőnek" néz ki, lamellás filc vagy papír csíkok vannak keresztbe egymás felett egy műanyag keretben, de fogalmam nincs mi a funkciója és mivel van az odarögzítve? C16NZ 92' Erre gondoltál? Bár nekem nincs ott semmi szivacs.. hacsak nem belül.. ott még nem néztem.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Pontosan ez van nálam is, megvan a zár, de a karika le van törve a tankajtóról. Nékem is ollan van, és még jó is :D ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 eccer egy gyerek leragasztgatta ezeket, mert nem tudta mi ez, és mikor becsapta az ajtót, ugy vissza ba...ta mintha fém a fémnek csapódott volna :D másik gyereknek meg elhagyódott a gumi onnét, és ugy bekavarta a port, hogy csak na. szóval jo dolog hagyátok ugy ahogy van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy mi a nyavaja található a hátsó lökhárító alatt jobb oldalt beleágyazva a karosszériába? Valamiféle négyzet alakú "szűrőnek" néz ki, lamellás filc vagy papír csíkok vannak keresztbe egymás felett egy műanyag keretben, de fogalmam nincs mi a funkciója és mivel van az odarögzítve? C16NZ 92' Ahogy Tápi mondja,utastér szellőzést ezt biztosítja,a szivacs pedig a keletkezett párát issza fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ráncfelvarrás utáni lámpát és rácsot fel tudok szerelni? lökös már kopott, törött, szóval nem gond, ha vágni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts