FPepe Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 nekem üres, lassan kéne cserélnem mennyi volt? 9300Ft + szállítás. Bp-en a szállítás nélkülözhető dolog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 rögzítőfülek gondolom az univerzalitás miatt nincsenek rajta.. vagy mindegyik utángyári dobrol hiányzik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 rögzítőfülek gondolom az univerzalitás miatt nincsenek rajta.. vagy mindegyik utángyári dobrol hiányzik? Nemtom, de ahogy néztem, a mostani dobom is bilincses rögzítésű, úgyhogy nem fog hiányozni a fül. A rajta levő cimke alapján azért nem annyira univerzális, legalábbis csak hatchback karosszériás Opelek vannak felsorolva 1.4-2.0-ig + diesel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 enyém is pántos Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Pár hónapja észrevettem, hogy kilyukadt a hátsó kipufogódobom. Beszereztem az utódját, ismeri vki ezt a tipust?: Javaslom, hogy még most, amikor kézben van, fesd le legalább 2 réteg kipufogó festékkel. Persze előbb jót tesz egy alapos zsírtalanítás. Én is megtettem az enyémmel és 2 és fél év után is áll még rajta. Tudom, hogy ez nem véd a belső korrózió ellen, de mégis legalább kívülről véd még egy kicsit jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Javaslom, hogy még most, amikor kézben van, fesd le legalább 2 réteg kipufogó festékkel. Persze előbb jót tesz egy alapos zsírtalanítás. Én is megtettem az enyémmel és 2 és fél év után is áll még rajta. Tudom, hogy ez nem véd a belső korrózió ellen, de mégis legalább kívülről véd még egy kicsit jobban. Köszi a tanácsot, megteszem. Az első képen, amelyiken nincsenek matricák az az oldala már le van fújva kipufogófestékkel. Előtte denaturált szeszes ronggyal áttöröltem. A másik oldalról még le kell szedni a matricákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Úgyis belül eszi szét a rozsda előbb :) Felesleges meló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 ne vedd el a kedvüket, olyan jól elvannak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 ne vedd el a kedvüket, olyan jól elvannak :D emlékszem, nekem az astráról a gyári dob 4 évesen 90e km-nél került le róla, akkor már rég szétégett a bele. Kívül egy darab rozsdafolt nem volt rajta, szinte szalonállapot, aztán amikor levettük, ki lehetett önteni belőle a teljes belét. :) Az omegán most egy kétéves lengyel hátsódob van, 60e km-el, hasonló árban volt mint ez az említett astra dob, és ennyit bírt. Már szétégett teljesen, cserélni fogom tavasszal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 emlékszem, nekem az astráról a gyári dob 4 évesen 90e km-nél került le róla, akkor már rég szétégett a bele. Kívül egy darab rozsdafolt nem volt rajta, szinte szalonállapot, aztán amikor levettük, ki lehetett önteni belőle a teljes belét. :)... Nekem ugyanez van a mostanival. Kívül szinte makulátlan, belülről rohadt kifelé. Ez az új dob a reklámja szerint kondenzvízmentes technológia, így elvileg kevésbé hajlamos belülről rozsdásodni. Majd meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 hidrogénhajtású és visszaforgatja a vizet vagy mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 a reklámja szerint kondenzvízmentes technológia hát persze :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 hát persze :) :D jól van, nem csak én vagyok gonosz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 emlékszem, nekem az astráról a gyári dob 4 évesen 90e km-nél került le róla, akkor már rég szétégett a bele. Kívül egy darab rozsdafolt nem volt rajta, szinte szalonállapot, aztán amikor levettük, ki lehetett önteni belőle a teljes belét. :) Az omegán most egy kétéves lengyel hátsódob van, 60e km-el, hasonló árban volt mint ez az említett astra dob, és ennyit bírt. Már szétégett teljesen, cserélni fogom tavasszal. Eddigi tapasztalatom eredeti dobbal nekem is a 100000 km / 3-4 év a hátsóra. A mostanim olasz, olyan idős mint a tied, és a kilométer is hasonló, de nem zörög még, és nem is rozsdásodik kívülről mert lefestettem. (Legalább kívülről szép!) Ennyit megért az a flakon spréééj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Eddigi tapasztalatom eredeti dobbal nekem is a 100000 km / 3-4 év a hátsóra. A mostanim olasz, olyan idős mint a tied, és a kilométer is hasonló, de nem zörög még, és nem is rozsdásodik kívülről mert lefestettem. (Legalább kívülről szép!) Ennyit megért az a flakon spréééj! :D Kívül nekem is szalonállapot. És nem is zörög. Viszont a belsejében már nincs semmi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 ugyan ez van nekem is... középsőbe se sokminden lehet már ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 ha elöl csak a doblemezek maradnak, keresztmerevítő(ke)t, zárhidat cserélnek, nem lenne ildomos minimum a fényezéshez kivenni mindent a motortérből? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 ha elöl csak a doblemezek maradnak, keresztmerevítő(ke)t, zárhidat cserélnek, nem lenne ildomos minimum a fényezéshez kivenni mindent a motortérből? :) Szia Gergő! Ha rendes munkát akarnak csinálni akkor sztem mindenfleképp. :D Hogy áll a GSI? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Szia Gergő! Ha rendes munkát akarnak csinálni akkor sztem mindenfleképp. :) Hogy áll a GSI? lámpát, hűtőmaszkot kell még bebűvölni, aztán megy fényezésre, majd alváz-üregvédelemre. kb. 2-3 hét és kész - aztán jön hozzánk pihenni, mer' nekem meg 2 hónapra bevonták a jogsit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 lámpát, hűtőmaszkot kell még bebűvölni, aztán megy fényezésre, majd alváz-üregvédelemre. kb. 2-3 hét és kész - aztán jön hozzánk pihenni, mer' nekem meg 2 hónapra bevonták a jogsit. :) Legalább lesz időd szépen/alaposan mindent összerakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 lámpát, hűtőmaszkot kell még bebűvölni, aztán megy fényezésre, majd alváz-üregvédelemre. kb. 2-3 hét és kész - aztán jön hozzánk pihenni, mer' nekem meg 2 hónapra bevonták a jogsit. :D Az sz@r ügy. :) Klima kompresszorral mi a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 ha elöl csak a doblemezek maradnak, keresztmerevítő(ke)t, zárhidat cserélnek, nem lenne ildomos minimum a fényezéshez kivenni mindent a motortérből? :) szükségtelen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Szerintem elég letakarni jól a mocit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 nekem meg 2 hónapra bevonták a jogsit. :) Publikus a bevonás pontos oka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 köszönöm a segítséget mindenkinek! Publikus a bevonás pontos oka? kanyarodási szabály be nem tartása. (következmény: gtk-ás berlingo, sértetlen sofőr; (ahhoz képest) enyhén megzúzott GSi, csonttörések nálam.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts