FPepe Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 nekem üres, lassan kéne cserélnem mennyi volt? 9300Ft + szállítás. Bp-en a szállítás nélkülözhető dolog :)
Novy Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 rögzítőfülek gondolom az univerzalitás miatt nincsenek rajta.. vagy mindegyik utángyári dobrol hiányzik?
FPepe Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 rögzítőfülek gondolom az univerzalitás miatt nincsenek rajta.. vagy mindegyik utángyári dobrol hiányzik? Nemtom, de ahogy néztem, a mostani dobom is bilincses rögzítésű, úgyhogy nem fog hiányozni a fül. A rajta levő cimke alapján azért nem annyira univerzális, legalábbis csak hatchback karosszériás Opelek vannak felsorolva 1.4-2.0-ig + diesel.
epk947 Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Pár hónapja észrevettem, hogy kilyukadt a hátsó kipufogódobom. Beszereztem az utódját, ismeri vki ezt a tipust?: Javaslom, hogy még most, amikor kézben van, fesd le legalább 2 réteg kipufogó festékkel. Persze előbb jót tesz egy alapos zsírtalanítás. Én is megtettem az enyémmel és 2 és fél év után is áll még rajta. Tudom, hogy ez nem véd a belső korrózió ellen, de mégis legalább kívülről véd még egy kicsit jobban.
FPepe Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Javaslom, hogy még most, amikor kézben van, fesd le legalább 2 réteg kipufogó festékkel. Persze előbb jót tesz egy alapos zsírtalanítás. Én is megtettem az enyémmel és 2 és fél év után is áll még rajta. Tudom, hogy ez nem véd a belső korrózió ellen, de mégis legalább kívülről véd még egy kicsit jobban. Köszi a tanácsot, megteszem. Az első képen, amelyiken nincsenek matricák az az oldala már le van fújva kipufogófestékkel. Előtte denaturált szeszes ronggyal áttöröltem. A másik oldalról még le kell szedni a matricákat.
opel16v Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Úgyis belül eszi szét a rozsda előbb :) Felesleges meló :D
yooccoo Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 ne vedd el a kedvüket, olyan jól elvannak :)
opel16v Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 ne vedd el a kedvüket, olyan jól elvannak :D emlékszem, nekem az astráról a gyári dob 4 évesen 90e km-nél került le róla, akkor már rég szétégett a bele. Kívül egy darab rozsdafolt nem volt rajta, szinte szalonállapot, aztán amikor levettük, ki lehetett önteni belőle a teljes belét. :) Az omegán most egy kétéves lengyel hátsódob van, 60e km-el, hasonló árban volt mint ez az említett astra dob, és ennyit bírt. Már szétégett teljesen, cserélni fogom tavasszal.
FPepe Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 emlékszem, nekem az astráról a gyári dob 4 évesen 90e km-nél került le róla, akkor már rég szétégett a bele. Kívül egy darab rozsdafolt nem volt rajta, szinte szalonállapot, aztán amikor levettük, ki lehetett önteni belőle a teljes belét. :)... Nekem ugyanez van a mostanival. Kívül szinte makulátlan, belülről rohadt kifelé. Ez az új dob a reklámja szerint kondenzvízmentes technológia, így elvileg kevésbé hajlamos belülről rozsdásodni. Majd meglátjuk.
yooccoo Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 hidrogénhajtású és visszaforgatja a vizet vagy mi? :)
opel16v Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 a reklámja szerint kondenzvízmentes technológia hát persze :) :D
yooccoo Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 hát persze :) :D jól van, nem csak én vagyok gonosz :D
epk947 Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 emlékszem, nekem az astráról a gyári dob 4 évesen 90e km-nél került le róla, akkor már rég szétégett a bele. Kívül egy darab rozsdafolt nem volt rajta, szinte szalonállapot, aztán amikor levettük, ki lehetett önteni belőle a teljes belét. :) Az omegán most egy kétéves lengyel hátsódob van, 60e km-el, hasonló árban volt mint ez az említett astra dob, és ennyit bírt. Már szétégett teljesen, cserélni fogom tavasszal. Eddigi tapasztalatom eredeti dobbal nekem is a 100000 km / 3-4 év a hátsóra. A mostanim olasz, olyan idős mint a tied, és a kilométer is hasonló, de nem zörög még, és nem is rozsdásodik kívülről mert lefestettem. (Legalább kívülről szép!) Ennyit megért az a flakon spréééj! :D
opel16v Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Eddigi tapasztalatom eredeti dobbal nekem is a 100000 km / 3-4 év a hátsóra. A mostanim olasz, olyan idős mint a tied, és a kilométer is hasonló, de nem zörög még, és nem is rozsdásodik kívülről mert lefestettem. (Legalább kívülről szép!) Ennyit megért az a flakon spréééj! :D Kívül nekem is szalonállapot. És nem is zörög. Viszont a belsejében már nincs semmi :)
Novy Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 ugyan ez van nekem is... középsőbe se sokminden lehet már ...
Kösze Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 ha elöl csak a doblemezek maradnak, keresztmerevítő(ke)t, zárhidat cserélnek, nem lenne ildomos minimum a fényezéshez kivenni mindent a motortérből? :)
hening Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 ha elöl csak a doblemezek maradnak, keresztmerevítő(ke)t, zárhidat cserélnek, nem lenne ildomos minimum a fényezéshez kivenni mindent a motortérből? :) Szia Gergő! Ha rendes munkát akarnak csinálni akkor sztem mindenfleképp. :D Hogy áll a GSI?
Kösze Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Szia Gergő! Ha rendes munkát akarnak csinálni akkor sztem mindenfleképp. :) Hogy áll a GSI? lámpát, hűtőmaszkot kell még bebűvölni, aztán megy fényezésre, majd alváz-üregvédelemre. kb. 2-3 hét és kész - aztán jön hozzánk pihenni, mer' nekem meg 2 hónapra bevonták a jogsit. :D
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 lámpát, hűtőmaszkot kell még bebűvölni, aztán megy fényezésre, majd alváz-üregvédelemre. kb. 2-3 hét és kész - aztán jön hozzánk pihenni, mer' nekem meg 2 hónapra bevonták a jogsit. :) Legalább lesz időd szépen/alaposan mindent összerakni.
hening Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 lámpát, hűtőmaszkot kell még bebűvölni, aztán megy fényezésre, majd alváz-üregvédelemre. kb. 2-3 hét és kész - aztán jön hozzánk pihenni, mer' nekem meg 2 hónapra bevonták a jogsit. :D Az sz@r ügy. :) Klima kompresszorral mi a helyzet?
opel16v Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 ha elöl csak a doblemezek maradnak, keresztmerevítő(ke)t, zárhidat cserélnek, nem lenne ildomos minimum a fényezéshez kivenni mindent a motortérből? :) szükségtelen :D
opelastras Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 nekem meg 2 hónapra bevonták a jogsit. :) Publikus a bevonás pontos oka?
Kösze Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 köszönöm a segítséget mindenkinek! Publikus a bevonás pontos oka? kanyarodási szabály be nem tartása. (következmény: gtk-ás berlingo, sértetlen sofőr; (ahhoz képest) enyhén megzúzott GSi, csonttörések nálam.)
Recommended Posts