Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Novyy írta:
pont eza kérdésének a lényege :)

egyébként vagy beszerel egy központit, és akkor már lesz, vagy pedig bovdenes megoldás.

meg kell nézni egy zárat, hogy is működik, mi húz mit, és ugy kiokoskodható.

:) Az addig ok, de a belős műanyag kártpitot le kell szedni hozzzá, ami alul is csavalos, azt meg csukott ajónál elég nehezen lehet kicsavarni.

Vágni kell a műanyagon valami szerelőnyíllást...

Elküldve

gondolom a zárat előbb fogja kikísérletezgetni, hogy fog működni a bovdenes verzioval, legalábbis igy célszerű :), aztán falazhatja...

semmiféle szerelőnyílás nem kell, mert ha bovdenes , ha vezetékes, azt majd ugyis a gyári kábelcsatornába fogja elvezetni, mert máshol nem is tudja.

Elküldve

Hali Skacok! :)

Kéne nekem annak a veszprémi cégnek az honlap címe, ahol olyan doblemezt lehet kapni, oda a kerékjáratba! Tudom hogy itt van valahol, csak lusta vagyok keresgetni!

Thx!

Elküldve
  Veres Jana írta:
Ja! És ma 140-es tempónál leesett az indexnek a külső búrája! Lehet olyat kapni külön, vagy az egészet cserélni kell??

Index külső búrája ? :)

Hogy tud az leesni / elválni ?

Elküldve

Köszi Pepe!

Hogy tud leesni? Hát az autópályán jöttünk hazafelé, csattanás a jobb tükörnél, de nem álltunk meg, annyira nem izgatott a dolog... És mikor hazaértem, akkor láttam, h nincs meg! Úgy láttam, h az csak úgy oda volt ragasztva...

Elküldve
  Veres Jana írta:
Köszi Pepe!

Hogy tud leesni? Hát az autópályán jöttünk hazafelé, csattanás a jobb tükörnél, de nem álltunk meg, annyira nem izgatott a dolog... És mikor hazaértem, akkor láttam, h nincs meg! Úgy láttam, h az csak úgy oda volt ragasztva...

Én mégnem láttam külön indexbúrát, ami nem azt jelenti, hogy nincs .)

Van vagy 1000-1500 Forint egy index, vagy még kevesebb.

Elküldve
  mélykék76 írta:
Én mégnem láttam külön indexbúrát, ami nem azt jelenti, hogy nincs .)

Van vagy 1000-1500 Forint egy index, vagy még kevesebb.

Tehát az egész index búra cakk-pakk 1500? azt nem is olyan vészes...

Elküldve
  mélykék76 írta:
Nehogymár felrakd az eladó cuccok közé, még a végén valakinek kellhet :) :)

Mint a bőrős cali kormányom? :)

Lassan annyi cucc van itthon,hogy már bontót nyithatnék! :D

Elküldve
  J0hnny írta:
Minek?A büdös életben nem kell senkinek sem!

Minden relatív, lehát más hasznát venné.

Ha ilyen biztos vagy a dologban akkó küldd el a jövőheti lottószámokat.

Köszi-köszi :)

Elküldve

Ha lesz erőm majd összeírom mi van itthon,de legtöbbje nem nagy fogyó cucc.

Lengőkar,lengéscsillapítók,kormányösszekötők,gólyaláb,külső jobbos csukló,kormányok kb ami így hirtelen eszembe jutott.

Ezek mind használhatóak még,persze nem újak.

Elküldve
  J0hnny írta:
Ha lesz erőm majd összeírom mi van itthon,de legtöbbje nem nagy fogyó cucc.

Lengőkar,lengéscsillapítók,kormányösszekötők,gólyaláb,külső jobbos csukló,kormányok kb ami így hirtelen eszembe jutott.

Ezek mind használhatóak még,persze nem újak.

Na látod. :)

Milyen kormány? Van kép rola? Most hogy nem működik a lufi, ledobnám ezt a böszme durung kormányt.

Elküldve
  Tiv. írta:
Na látod. :)

Milyen kormány? Van kép rola? Most hogy nem működik a lufi, ledobnám ezt a böszme durung kormányt.

Cali gyári kormány.Bőrös,de ráférne egy áthúzás.

Nekem picit nagynak tünt az astrában,meg olyan vékony a fogása.

Nekem a B Corsa GSi kormány jobban bejön.

Elküldve
  J0hnny írta:
Cali gyári kormány.Bőrös,de ráférne egy áthúzás.

Nekem picit nagynak tünt az astrában,meg olyan vékony a fogása.

Nekem a B Corsa GSi kormány jobban bejön.

belső műanyagjaid nincsenek?

Elküldve

A Caravan hátsó ajtaja zörög!

Elöször igen erősen be kellett b@szni, hogy bezáródjon.

Gondoltam állítok rajta, ami sikerült is. A záron állítottam, hogy kicsit kijjebb kerüljön, a kasznin levő pöcsöt nem bántottam. Ezután könnyedén, egyszerű lecsukástól is bezáródott. Úgy gondolom, hogy a második kattanás is megtörténik. Kívülröl megrázva az ajtót stabilnak tünik, nem mozdul. Büszke voltam magamra, de aztán a rázós uton vettem észre, hogy meglehetősen erősen zörög. :)

Mielőtt hozzányúltam volna, nem tünt fel a zörgés, bár lehet, hogy addig nem jártam ilyen úton. (Két hónapja hajtom, de csak hétvégeken)

Egyébként elég bénán áll az egész. A bal oldali lámpánál kb. egy fél centivel kijjebb áll az ajtó. A haverral körbe néztük rétegvastagság vizsgálóval. Nem látszik, hogy festve, javítva lenne, de mégis kajsza.

Van valakinek ötlete? Lehet, hogy mégsem kattan másodszor, vagy esetleg az ajtóban zörög valami?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.