pjoc Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 pont eza kérdésének a lényege :) egyébként vagy beszerel egy központit, és akkor már lesz, vagy pedig bovdenes megoldás. meg kell nézni egy zárat, hogy is működik, mi húz mit, és ugy kiokoskodható. :) Az addig ok, de a belős műanyag kártpitot le kell szedni hozzzá, ami alul is csavalos, azt meg csukott ajónál elég nehezen lehet kicsavarni. Vágni kell a műanyagon valami szerelőnyíllást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 gondolom a zárat előbb fogja kikísérletezgetni, hogy fog működni a bovdenes verzioval, legalábbis igy célszerű :), aztán falazhatja... semmiféle szerelőnyílás nem kell, mert ha bovdenes , ha vezetékes, azt majd ugyis a gyári kábelcsatornába fogja elvezetni, mert máshol nem is tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Hali Skacok! :) Kéne nekem annak a veszprémi cégnek az honlap címe, ahol olyan doblemezt lehet kapni, oda a kerékjáratba! Tudom hogy itt van valahol, csak lusta vagyok keresgetni! Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ja! És ma 140-es tempónál leesett az indexnek a külső búrája! Lehet olyat kapni külön, vagy az egészet cserélni kell?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Hali Skacok! :) Kéne nekem annak a veszprémi cégnek az honlap címe, ahol olyan doblemezt lehet kapni, oda a kerékjáratba! Tudom hogy itt van valahol, csak lusta vagyok keresgetni! Thx! www.riderauto.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ja! És ma 140-es tempónál leesett az indexnek a külső búrája! Lehet olyat kapni külön, vagy az egészet cserélni kell?? Index külső búrája ? :) Hogy tud az leesni / elválni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Köszi Pepe! Hogy tud leesni? Hát az autópályán jöttünk hazafelé, csattanás a jobb tükörnél, de nem álltunk meg, annyira nem izgatott a dolog... És mikor hazaértem, akkor láttam, h nincs meg! Úgy láttam, h az csak úgy oda volt ragasztva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Köszi Pepe! Hogy tud leesni? Hát az autópályán jöttünk hazafelé, csattanás a jobb tükörnél, de nem álltunk meg, annyira nem izgatott a dolog... És mikor hazaértem, akkor láttam, h nincs meg! Úgy láttam, h az csak úgy oda volt ragasztva... Én mégnem láttam külön indexbúrát, ami nem azt jelenti, hogy nincs .) Van vagy 1000-1500 Forint egy index, vagy még kevesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Én mégnem láttam külön indexbúrát, ami nem azt jelenti, hogy nincs .) Van vagy 1000-1500 Forint egy index, vagy még kevesebb. Tehát az egész index búra cakk-pakk 1500? azt nem is olyan vészes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Tehát az egész index búra cakk-pakk 1500? azt nem is olyan vészes... Ez most sárga vagy fehér ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ez most sárga vagy fehér ? Épp most akartam kidobálni a sárágákat,csak fogalalják a helyet itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Épp most akartam kidobálni a sárágákat,csak fogalalják a helyet itthon. Nehogymár felrakd az eladó cuccok közé, még a végén valakinek kellhet :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Nehogymár felrakd az eladó cuccok közé, még a végén valakinek kellhet :) :) Mint a bőrős cali kormányom? :) Lassan annyi cucc van itthon,hogy már bontót nyithatnék! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 igen, ragasztva van a külső búra is. De nekem mindig a belső búra esik le, és ott rázkódik benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Mint a bőrős cali kormányom? :) Lassan annyi cucc van itthon,hogy már bontót nyithatnék! :) Akkó írd össze és csűrd fel az eladó cuccok közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Akkó írd össze és csűrd fel az eladó cuccok közé. Minek?A büdös életben nem kell senkinek sem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Minek?A büdös életben nem kell senkinek sem! Minden relatív, lehát más hasznát venné. Ha ilyen biztos vagy a dologban akkó küldd el a jövőheti lottószámokat. Köszi-köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Minek?A büdös életben nem kell senkinek sem! Sosem tudhatod. Pl. nekem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ha lesz erőm majd összeírom mi van itthon,de legtöbbje nem nagy fogyó cucc. Lengőkar,lengéscsillapítók,kormányösszekötők,gólyaláb,külső jobbos csukló,kormányok kb ami így hirtelen eszembe jutott. Ezek mind használhatóak még,persze nem újak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ha lesz erőm majd összeírom mi van itthon,de legtöbbje nem nagy fogyó cucc. Lengőkar,lengéscsillapítók,kormányösszekötők,gólyaláb,külső jobbos csukló,kormányok kb ami így hirtelen eszembe jutott. Ezek mind használhatóak még,persze nem újak. Na látod. :) Milyen kormány? Van kép rola? Most hogy nem működik a lufi, ledobnám ezt a böszme durung kormányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Na látod. :) Milyen kormány? Van kép rola? Most hogy nem működik a lufi, ledobnám ezt a böszme durung kormányt. Cali gyári kormány.Bőrös,de ráférne egy áthúzás. Nekem picit nagynak tünt az astrában,meg olyan vékony a fogása. Nekem a B Corsa GSi kormány jobban bejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Cali gyári kormány.Bőrös,de ráférne egy áthúzás. Nekem picit nagynak tünt az astrában,meg olyan vékony a fogása. Nekem a B Corsa GSi kormány jobban bejön. belső műanyagjaid nincsenek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 A Caravan hátsó ajtaja zörög! Elöször igen erősen be kellett b@szni, hogy bezáródjon. Gondoltam állítok rajta, ami sikerült is. A záron állítottam, hogy kicsit kijjebb kerüljön, a kasznin levő pöcsöt nem bántottam. Ezután könnyedén, egyszerű lecsukástól is bezáródott. Úgy gondolom, hogy a második kattanás is megtörténik. Kívülröl megrázva az ajtót stabilnak tünik, nem mozdul. Büszke voltam magamra, de aztán a rázós uton vettem észre, hogy meglehetősen erősen zörög. :) Mielőtt hozzányúltam volna, nem tünt fel a zörgés, bár lehet, hogy addig nem jártam ilyen úton. (Két hónapja hajtom, de csak hétvégeken) Egyébként elég bénán áll az egész. A bal oldali lámpánál kb. egy fél centivel kijjebb áll az ajtó. A haverral körbe néztük rétegvastagság vizsgálóval. Nem látszik, hogy festve, javítva lenne, de mégis kajsza. Van valakinek ötlete? Lehet, hogy mégsem kattan másodszor, vagy esetleg az ajtóban zörög valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 gumidugó, a véghatároló hogy áll benne? Azon állíts szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 gumidugó, a véghatároló hogy áll benne? Azon állíts szerintem! Nálam is ez oldotta meg a zörgési problémát annó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts