Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

szétszedni annyira nem gond, majd összefele lesz sok idő. :huh:

főleg hogy mi fényezzük majd az egészet kívül-belül, persze

megfelelő előkészítés után. arra rámegy 1-2 hétvége.

ha lesz időtök képeket készithetsz jo nézni a precíz, és jol kivitelezett munkákat.

a fényezés telejs autora, vagy csak az orrára értendő?

egyébként hol történt a crash? mert végigfutottam a képeket az oldaladon, de nem találkoztam vele.

Megosztás:

rem nem kell átküdeni a csavart a sárvédőn, mert akkor nekem nem lesz feltéve az fix.

Nem csavaros, legalábbis a gyári nem az. Fémszorítókat kell rátolni belüről a gumira+a sárvédőlemezre azok fogják, + alul 1 csavar a küszöbben, de ennek meg kell legyen a helye gyárilag.

Megosztás:

Nem csavaros, legalábbis a gyári nem az. Fémszorítókat kell rátolni belüről a gumira+a sárvédőlemezre azok fogják, + alul 1 csavar a küszöbben, de ennek meg kell legyen a helye gyárilag.

Meg is van!Én mindjárt rakom fel!

Csináljak képes beszámolót? :huh:

Megosztás:

ha lesz időtök képeket készithetsz jo nézni a precíz, és jol kivitelezett munkákat.

a fényezés telejs autora, vagy csak az orrára értendő?

egyébként hol történt a crash? mert végigfutottam a képeket az oldaladon, de nem találkoztam vele.

Csak az orrát szeretném most fényezni, azzal is lesz elég munka kívül-belül. :D

Szeptemberben volt a crash egy amatőr rali bajnokság utolsó futamán, elénk ugrott pár fatuskó :huh:

Képek azért nincsenek az oldalon, mert ez még edzőkörben történt, így nem készült se kép, se videó azon

a versenyen :lol:

Megosztás:

3 óra melóval lebontottam a perifériákat a motortérből, lekötöttem mindent a motorról :lol:

Most már csak a leömlőt kell lehúzni róla, csak ahhoz le kell flexelni az alsó keresztmerevítőt,

mert az neki van nyomódva a leömlő aljának. Aztán lehet is kiemelni motort, váltót. :huh:

astra.jpg

Megosztás:

szép munka...

az ajtó aljában vannak ilyen gumicsikok

azok mi célbol vanak benne??

mosás után azt veszem észre, hogy mindig csordogál alóluk a víz, igy most kivettem, lehet hiba volt?? ott be tud menni a kosz alólról???

az ajtóba felülről bejutó vizet visszatartja valamennyire az fix, de hogy alolrol mennyire tudna felszállni azt nem tom, szerintetek??

Megosztás:

IM005891_www.kepfeltoltes.hu_.jpglinkelek egy képet már na

van valakinek itt exra.hu -s oldala?? mert eddig onnét linkelgettem be aképeimet, de most feltöltöm, de nem tudom megnyitni, igy linket se tudok onnét berakni már :S

http://kepfeltoltes.hu/080113/IM005891_www...ltoltes.hu_.jpg

itt a link

azt hogy lehet megcsinálni, hogy egyből kép legyen??ja jo már sikerült :huh:

róluk lenne szó

minden ajtóban 2 darab van belőlük, a gumikéder külső oldalán még, a legaljában az ajtónak.

Megosztás:

szepi te szlovákiába nem tudsz hozzájutni olcsobban ilyen tuning kiegészítőkhöz??

pl nekem meg sok más kollégának utánajárhatnál, hogy arrafelé nem lehet e hozzájutni astra F be való hátsó sárvádő műanyag dobbetéthez, illetve kipufogórendszer daabjai milyen árakba mennek.

egyik ismerősömnek igaz skodája van favorit kombi de kakiért pisiért vesz hozzá mindnet szlovákiábol, és ő mondta hogy nem csak skodákhoz vannak cuccok.

Sziasztok!

Bocs,hogy nem jelentkeztem az "idézet ügyében",de váratlanul beugrott egy kupplungozás,s nem tudtam megnézni az árakat!De holnap reggel az első dolgom az lesz!

Kiengesztelésül,akit érdekel az olyan kép,mint az avatarom,az le tudja tölteni a:www.opel-club.ch oldalon,az Opel-cartoons-ba kell belemenni!Nem csak astra van,hanem szinte minden opel tipus!

+még egy:www.opelixe.de,azon belül a Service,azon belöl az Online Tuning-ra kattintva,megnézhetitek,milyen leültetve a tipusotok,meg különböző felnikkel!

Megosztás:

Szepi!

Ne bánkódj! Persze vannak időszakok, mikor sorban jönnek a gondok, de aztán ha rászánod a fáradtságot/pénzt, akkor azért el lehet érni egy olyan szintet, amikor nem jönnek elő állandóan a hibák és nyugodtan gurulhatsz.

Mellesleg a Suzuki, ha baleset van határozottan rosszabbul törik.

Köszi,már tuljutottam a "holtponton".

Kicseréltem az indexem,a stabi-összekötőt,a fékbetéteimet,meg vettem egy olajszűrőt,s az egészért fizettem 7960Ft-t! :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.