Hjoe Elküldve Január15, 2014 Megoszt Elküldve Január15, 2014 aza biza Akkor ezen van tartófül. A cromaxoson még tartófül sincs.Igaz legalább nincs mi letörjön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január16, 2014 Megoszt Elküldve Január16, 2014 Akkor ezen van tartófül. A cromaxoson még tartófül sincs.Igaz legalább nincs mi letörjön... igen ezen van, jobban oda lehet illeszteni a sárvédő ívéhez, igaz egyik nekem is "elszállt" róla egyébként az ív passzolt, csak a lökösnél volt lik, az meg ugye attól függ ki hányszor nyomta(nyomatta) meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 Ridersautó Veszprém, ott vettem, postázzák is. Viszont nagyban függ ahogy a többiek is írták, hogy volt-e törve, ív cserélve, stb. Ok, de mit / milyen típust tettél be, ami méretpontos? (amennyiben vettél másikat.) Cromax webshopban is két típus van: Távol keleti 3628 Ft/db EU import 2284 Ft/db Honnan fogom tudni melyikkel kell kevesebbet küzdeni. Milyen különbség van a kettő között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 7500 ftért adjanak jót, ha 2500 lenne hőlégfúvóztam volna. :) hőlégfúvó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuky Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy az Isuzu dízelnek a bölcsőjét be lehet építeni egy benzinesbe? Van eltérés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zuzo1222 Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Sziasztok ti milyen alvázvédöt,alapozót,rücsit használtok autó javitáshoz.opel astra f caravanhoz lenne.És persze honnan rendelhetö.Probálom keresni a legtakarékosabb oldalt,és hátha itt is kapok párat.Elöre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
misike Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 ..és esetleg valaki megpróbálkozott már a motorháztető belső szigetelésével...leginkább zaj ellen? Szia...en leszigeteltem mert gondoltam halkabb lessz de ha 5 szazalekot irok,hogy halkitott az sok...vagyis a hang ugyanugy kijon mashol gond nelkul Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 Sziasztok ti milyen alvázvédöt,alapozót,rücsit használtok autó javitáshoz.opel astra f caravanhoz lenne.És persze honnan rendelhetö.Probálom keresni a legtakarékosabb oldalt,és hátha itt is kapok párat.Elöre is köszönöm. Nekem a hagyományos bitumenes alvázvédő vált be, a Piktorban vettem. Előtte próbáltam Body talán 950-et de az lepergett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajkocs Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Hali fórumtársak! Astra f kocsimnál befigyelt a jobb hátsó lengéscsillapító a csomagtérbe. ('95, 5 ajtós, 1.4 se) Mekkora javítás lesz ez? Sajnálom a kocsit, mert tényleg mindig minden hibát azonnal megjavítottam, vagy javíttattam, kimondottan jó állapotú (volt), már elég sokba van, sosem kapom vissza a belefektetett lóvét, erre most jött ez. A kérdésem a javtás idejére, és körülbelüli költségre koncentrálódna. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajkocs Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 ... még annyit, hogy szerintem kirohadt ott valami, még nem bontottam le akárpittot, hogy megnézzem mi történt pontosan, de ha nyomkodom újjal a környékét, akkor ropog (a rozsda, gondolom). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Hali fórumtársak! Astra f kocsimnál befigyelt a jobb hátsó lengéscsillapító a csomagtérbe. ('95, 5 ajtós, 1.4 se) Mekkora javítás lesz ez? Sajnálom a kocsit, mert tényleg mindig minden hibát azonnal megjavítottam, vagy javíttattam, kimondottan jó állapotú (volt), már elég sokba van, sosem kapom vissza a belefektetett lóvét, erre most jött ez. A kérdésem a javtás idejére, és körülbelüli költségre koncentrálódna. Köszi! ... még annyit, hogy szerintem kirohadt ott valami, még nem bontottam le akárpittot, hogy megnézzem mi történt pontosan, de ha nyomkodom újjal a környékét, akkor ropog (a rozsda, gondolom). Üdvözlet...ha jól értettem még meg sem nézted pontosan mi történt, de azt várod tőlünk hogy mondjuk meg mennyi idő alatt és mennyiért lehet javítani? :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajkocs Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Üdvözlet...ha jól értettem még meg sem nézted pontosan mi történt, de azt várod tőlünk hogy mondjuk meg mennyi idő alatt és mennyiért lehet javítani? :icon1: Egyértelműen korrózió, és a kasztni korrodált. Nem tudom hogy nevezik, talán kerékjárati belső dob. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Egyértelműen korrózió, és a kasztni korrodált. Nem tudom hogy nevezik, talán kerékjárati belső dob. Le kell bontani a kárpitot akkor látszik mekkora a baj. Aztán ha nincs hozzá felszerelésed akkor keresni kell egy jó karosszériást, hogy mit tud vele kezdeni. Javitóelem tudtommal van hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Nem tudja valaki hogy a hátsó ajtó kis üveg ragasztva van? Ki akarom venni, mert koszos mögötte a tömítés és csúnya. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Nem tudja valaki hogy a hátsó ajtó kis üveg ragasztva van? Ki akarom venni, mert koszos mögötte a tömítés és csúnya. :icon1: Rendes ablak ki, (nem írom le, az már úgyis megy :D ) elválasztó oszlopocska kicsavaroz, ajtóba "behúz"-kivesz, és utána kint a zzablak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Ird le h nincs ragasztva, de legalabb murva sz@r osszerakni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Rendes ablak ki, (nem írom le, az már úgyis megy :D ) elválasztó oszlopocska kicsavaroz, ajtóba "behúz"-kivesz, és utána kint a zzablak. Ird le h nincs ragasztva, de legalabb murva sz@r osszerakni. :D Rendes ablak ki.. <_< jobb lett volna ha ragasztva lenne.... :D Kösz, akkor majd nyáron...vagy legalábbis majd jobb időben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Ird le h nincs ragasztva, de legalabb murva sz@r osszerakni. :D Miután pár órán keresztül vakartuk a kékült, 20 éves fóliát, már fel se tűnt, hogy szenvedés összerakni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Rendes ablak ki.. <_< jobb lett volna ha ragasztva lenne.... :D Kösz, akkor majd nyáron...vagy legalábbis majd jobb időben. Most úgyse látszik a gyárilag beépített párától, nyugi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Most úgyse látszik a gyárilag beépített párától, nyugi :D Most nem párásodik...lemostam a lándzsásba aztán meg körbenyaltam clinnel az ablakokat és a külső tükröket, és rohadtul bacta a szemem az a koszos gumitömítés a kis üveg mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Most nem párásodik...lemostam a lándzsásba aztán meg körbenyaltam clinnel az ablakokat és a külső tükröket, és rohadtul bacta a szemem az a koszos gumitömítés a kis üveg mögött. Kezdd el piszkálni, hátha kilyukad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Kezdd el piszkálni, hátha kilyukad :lol: Húderöhög, húderöhög.... :icon6: De amúgy a nemrég cserélt hátsó ajtó mögötti, hátsó kerék előtti saroknál már szépen átüt a rozsda a fehéren. :icon2: A javítóelem feketéjére ráfújtam kittelés után, hát ennyire volt tartós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Húderöhög, húderöhög.... :icon6: De amúgy a nemrég cserélt hátsó ajtó mögötti, hátsó kerék előtti saroknál már szépen átüt a rozsda a fehéren. :icon2: A javítóelem feketéjére ráfújtam kittelés után, hát ennyire volt tartós. F.sza... klokkerholm-fekete? Nekem egy tankbetöltő javítókocka bent lóg a cégnél a hátsó fogason (ott volt éppen hely nah... :D ) szokásos mattfekete taknyolás rajta, amikor éppen a sárvédőket pakoltam, vettem észre, hogy már barnul a széle. Bent, a műhely hátuljában... ott van vagy 2 éve, de akkor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 F.sza... klokkerholm-fekete? Nekem egy tankbetöltő javítókocka bent lóg a cégnél a hátsó fogason (ott volt éppen hely nah... :D ) szokásos mattfekete taknyolás rajta, amikor éppen a sárvédőket pakoltam, vettem észre, hogy már barnul a széle. Bent, a műhely hátuljában... ott van vagy 2 éve, de akkor is. Az-az...újra le kell majd csiszolnom fémig, úgy látszik.Pedig milyen szép volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 F.sza... klokkerholm-fekete? Nekem egy tankbetöltő javítókocka bent lóg a cégnél a hátsó fogason (ott volt éppen hely nah... :D ) szokásos mattfekete taknyolás rajta, amikor éppen a sárvédőket pakoltam, vettem észre, hogy már barnul a széle. Bent, a műhely hátuljában... ott van vagy 2 éve, de akkor is. én nemtom mi a tökömet fújnak rá a "gyárba", de sztem ha ráhugyoznék lemarná róla én mikor megcsinálták utánna még jól körbe taknyoltam Body-val (meg akkor került fel a kerékdob hátra) nehogy a közelébe viz menjen....most meg gondolom párásodik :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts