bzoley Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 zotya975, on 29 Sept 2013 - 12:39 PM, said: Hát fúrjál új lyukat neki a zárhídon és tedd feljebb. Igen, ez talán járható lenne. Ennél viszont lustább vagyok, legalábbis egyelőre. Meg aztán lóg ott még minden más is. Az egész eleje mintha szét lenne esve, mindenhol ujjnyi hézagok. Egyelőre marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 Igen, ez talán járható lenne. Ennél viszont lustább vagyok, legalábbis egyelőre. Meg aztán lóg ott még minden más is. Az egész eleje mintha szét lenne esve, mindenhol ujjnyi hézagok. Egyelőre marad. Sokat lehet javítani rajta a sárvédő is elég jól állítható a motorháztető is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 Úgy emlékszem fix. A lökösbe van beágyazva a csavar a zárhídon meg csak egy lyuk van. Nem igaz. Nem kerek a lyuk a zárhídon, hanem hosszúkás. Igen, ez talán járható lenne. Ennél viszont lustább vagyok, legalábbis egyelőre. Meg aztán lóg ott még minden más is. Az egész eleje mintha szét lenne esve, mindenhol ujjnyi hézagok. Egyelőre marad. Be lehet állítani mindent rajta; a lökös, a géptető és a sárvédők is állíthatók egy kis mértékben. Bár elég nagy szívás mindent pontosan belőni, ráadásul a vetemedések is bekavarhatnak, ha már kapott egy ütést valamelyik elem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 Nem igaz. Nem kerek a lyuk a zárhídon, hanem hosszúkás. Hát akkor passz...amikor utoljára levettem nem állítottam sehova csak feltoltam a helyére...ez a képem van csak ezen meg annyira nem látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 Heló Alvázra milyen alapozót ajánlotok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 Heló Alvázra milyen alapozót ajánlotok? Én most mezei bitumenes szoróflakonnal fújtam le a javításokat. Egyszer próbáltam valami Body-akárhányat de megrepedezett meg lepattogott amit felhordtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 Én most mezei bitumenes szoróflakonnal fújtam le a javításokat. Egyszer próbáltam valami Body-akárhányat de megrepedezett meg lepattogott amit felhordtam. Body 969. Asszem. Nekem is van, de gondoltam most valami mást próbálok ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember30, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2013 nekem a Body 930 bejött, bitumenes, jó vastagon kenhető, cserébe persze nem folyik, olyan mint a cukros méz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember30, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2013 nekem a Body 930 bejött, bitumenes, jó vastagon kenhető, cserébe persze nem folyik, olyan mint a cukros méz És mit kentél alá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember30, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2013 És mit kentél alá? semmit, lepucoltam tiszteséggel, ahhol gletteltem ott lepucoiltam vasig, aztán rá nem alapoztam alá, lehet kellet vóna illetve ahol rozsdás volt ott korrantot kapot jó lehet nem bírja még 20évig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 Tudna valaki segíteni abban, hogy a hátsó lökhárító(sedan) felfogató csavarjait merre keressem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 Tudna valaki segíteni abban, hogy a hátsó lökhárító(sedan) felfogató csavarjait merre keressem? Ha olyan, mint a Kadett E-é (talán), akkor bent a csomagtérben van két csavar (jobban mondva anya, mert a csavar a lökősben van 13-as)+ a sárpofozót kell levenni, mert hátra fele kell húzni. Az oldalán van sín, arra csúszik rá a lökős és ennyi. Kadettnál legalábbis, de szerintem astranal is hasonló lehet, max alul van még pár csavar, esetleg a dobrésznél belül az oldalát is csavar fogja be, nem sín van. ja meg a rendszám világítást kikötni, nehogy eltépd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 Ha olyan, mint a Kadett E-é (talán), akkor bent a csomagtérben van két csavar (jobban mondva anya, mert a csavar a lökősben van 13-as)+ a sárpofozót kell levenni, mert hátra fele kell húzni. Az oldalán van sín, arra csúszik rá a lökős és ennyi. Kadettnál legalábbis, de szerintem astranal is hasonló lehet, max alul van még pár csavar, esetleg a dobrésznél belül az oldalát is csavar fogja be, nem sín van. ja meg a rendszám világítást kikötni, nehogy eltépd.Nem-nem. Oldalt bentről kifelé van 2-2 csavar a lökös íve mentén. Az anyás rész stimmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 A csomagtérben levő anyákhoz le kell venni a hátsó műanyag burkolatot a csomagtartóban. A két végén 2-2db anya van (nincs sín), az fogja a sárvédőhöz, és a világítás,ja. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 Köszönöm szépen mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csjanos46 Elküldve Október10, 2013 Megoszt Elküldve Október10, 2013 Üdv. Zotya. Elnézést kérek hogy névszerint Tőled kérek tanácsot ,de ahogy olvasgatom a forumot nagyon jól ísmered az Astra F minden porcikáját és nagy gyakorlatod van a javításban ,emiatt jó tanácsokat adsz a segitségre szorulóknak amiért Hálás köszönet mindenki nevében.Amint emlitetted már vetted le a tetősint a levelek eltávolítása miatt nekem is emiatt kell levennem.Légyszives ird meg ,hogy csináljam,hogy ne sérüljön meg a festés.Valamint hogy kell kiemelni.Segítségedet előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2013 Megoszt Elküldve Október10, 2013 Üdv. Zotya. Elnézést kérek hogy névszerint Tőled kérek tanácsot ,de ahogy olvasgatom a forumot nagyon jól ísmered az Astra F minden porcikáját és nagy gyakorlatod van a javításban ,emiatt jó tanácsokat adsz a segitségre szorulóknak amiért Hálás köszönet mindenki nevében.Amint emlitetted már vetted le a tetősint a levelek eltávolítása miatt nekem is emiatt kell levennem.Légyszives ird meg ,hogy csináljam,hogy ne sérüljön meg a festés.Valamint hogy kell kiemelni.Segítségedet előre is köszönöm. Belülről kifelé pattintva fől lehet szedni. Nekem le szokott jönni kézzel is, de vannak makacsabb darabok, azoknál rongyba tekert laposcsavarhúzóval, tetőre vigyázva, szintén fölfele. Viszont ezt nyáron lett volna jó, mert még melegben is törnek a patentjai, hidegben olyanok mint a ropi. Állj ki a napra, vele, és hagyd ott egy kicsit mielőtt elkezded, úgy több esélyed van. Zotya majd tesz képet, ő fényképezget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2013 Megoszt Elküldve Október10, 2013 Belülről kifelé pattintva fől lehet szedni. Nekem le szokott jönni kézzel is, de vannak makacsabb darabok, azoknál rongyba tekert laposcsavarhúzóval, tetőre vigyázva, szintén fölfele. Viszont ezt nyáron lett volna jó, mert még melegben is törnek a patentjai, hidegben olyanok mint a ropi. Állj ki a napra, vele, és hagyd ott egy kicsit mielőtt elkezded, úgy több esélyed van. Zotya majd tesz képet, ő fényképezget :lol: Van képem róla, de ott már le van szedve szóval nem sokat segít, de amúgy én is úgy szoktam ahogy leírtad, ífjú Padavan.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október11, 2013 Megoszt Elküldve Október11, 2013 Ha valakit érdekel: Kadett e gyári lökhárítót fújtam, már szinte fehéredett a lökős. "Lökhárító spray-t" vettem, azon belül a 4CR termékét választottam. A végeredmény gyönyörű lett, jó benne, hogy nem kell alá alapozó, csak tiszta felület. Én azért szilikonlemosóval áttöröltem és máris nyomtam rá az anyagot, megfolyástól nem kell félni, hamar szárad. Jól fel kell rázni, mert műanyag szemcséket tartalmaz, a felület érdes lesz, mint a gyári. Több színárnyalatban kapható amúgy, egy flakon bőven elég egy lökhárítóra, nekem még a másodikat is sikerült átfújni vele vékonyan, de a kettő azért ajánlott. Darabja felénk 2200 Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atchen Elküldve Október11, 2013 Megoszt Elküldve Október11, 2013 Sziasztok! A hátsó sárfogó gumit mekkora csavarokkal kell feltenni? A díszléceket ha leveszem, alatta csak ragasztó van? Elég a cérna és a lakkbenzin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október11, 2013 Megoszt Elküldve Október11, 2013 Sziasztok! A hátsó sárfogó gumit mekkora csavarokkal kell feltenni? A díszléceket ha leveszem, alatta csak ragasztó van? Elég a cérna és a lakkbenzin? 1. Amekkora van otthon :D (nem tudom, de sima lemezcsavar, és műanyagba megy, tehát kb mindegy) 2. Igen. Igen. Igen. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október11, 2013 Megoszt Elküldve Október11, 2013 Sziasztok! A hátsó sárfogó gumit mekkora csavarokkal kell feltenni? A díszléceket ha leveszem, alatta csak ragasztó van? Elég a cérna és a lakkbenzin? 1. Amekkora van otthon :D (nem tudom, de sima lemezcsavar, és műanyagba megy, tehát kb mindegy) 2. Igen. Igen. Igen. én is ezt akartam írni, csak nem akartam bunkó lenni :D én mondjuk uccsóra rozsdamentes csavar+alátét raktam fel, hátha még le kell venni, meg mondjuk érdemesebb vastagabbat belerekani ha ugyanoda megy vissza, hogy fogjon vmit 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október11, 2013 Megoszt Elküldve Október11, 2013 A festés előtt nem csináltam képet róla, de találtam a neten hasonlót. Ilyen volt kb.: Kép1 Kép2 Kép3 Ilyen lett: Kép1 Kép2 Kép3 Előtte-Utána Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2013 Megoszt Elküldve Október11, 2013 Ha valakit érdekel: Kadett e gyári lökhárítót fújtam, már szinte fehéredett a lökős. "Lökhárító spray-t" vettem, azon belül a 4CR termékét választottam. A végeredmény gyönyörű lett, jó benne, hogy nem kell alá alapozó, csak tiszta felület. Én azért szilikonlemosóval áttöröltem és máris nyomtam rá az anyagot, megfolyástól nem kell félni, hamar szárad. Jól fel kell rázni, mert műanyag szemcséket tartalmaz, a felület érdes lesz, mint a gyári. Több színárnyalatban kapható amúgy, egy flakon bőven elég egy lökhárítóra, nekem még a másodikat is sikerült átfújni vele vékonyan, de a kettő azért ajánlott. Darabja felénk 2200 Ft. Az a baj hogy nekem alapból nem fekete volt a lökösöm a felülete sima nem rücsis...nem tudom a festéken is megállna-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Október12, 2013 Megoszt Elküldve Október12, 2013 Beázás - Round II. 1.5 hónapja kitömitöztem a pollenszűrő keretet, mindenhol kitakarítva. Viszont a tegnap brutál esőzésnél beázott, kisebb esőknél nincs gond. Vizes a szőnyeg, anyós oldalon a középbox "sarkánál". Ötletek, hogy mi lehet, hol lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts