stirlitz Elküldve Augusztus21, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2013 Ne bacd össze semmivel. Majd átnézek valamikor, és megpróbálom az okossággal. ;) persze csodák nincsenek (mondjuk az a Korrant nekem bejött) de nézz ide: http://www.medikemia.hu/index.php?mid=20&prod=305 ez nem pont egy karaván lököse? mondjuk nekem a prevent nem igazán a kedvencem.... ebböl viszint vettem alvákenöcsöt elég meggyözö volt http://webaruhaz.nettfestekhaz.hu/cimlap?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=11015&vmcchk=1 és van belüle szinhelyes "szürke textrált" spray vkinek tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2013 a különbség a minőségben van... :) Míg a hőlégfúvóval fellazítod a festéket, és lepereg... addig a smirglivel csúnya lesz... ha már valami szilikonos sz.rral le lett kenve, meg a franc tudja mivel át taknyolva, a hőlégfúvóval is bajba lesz. Nem szépen fogja lehámlasztani, hanem foltosra olvasztja a felületet. Már kettőnél besz.ptam én is, pedig egy jópárat sikerült már helyretenni a meleggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2013 persze csodák nincsenek (mondjuk az a Korrant nekem bejött) de nézz ide:http://www.medikemia.hu/index.php?mid=20&prod=305 ez nem pont egy karaván lököse? mondjuk nekem a prevent nem igazán a kedvencem.... ebböl viszint vettem alvákenöcsöt elég meggyözö volthttp://webaruhaz.nettfestekhaz.hu/cimlap?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=11015&vmcchk=1 és van belüle szinhelyes "szürke textrált" spray vkinek tapasztalat? ezek a pár év múlva hámlósok, amit mondtam. A szürke színhelyesbe viszont belekötnék, mer' sose volt szürke. Amiket látsz, mint fekete, csak megszürkülve. :D Amíg pedig nem lett lefújva, lekenve semmivel, gyönyörűen vissza lehet állítani az eredetit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus22, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2013 ezek a pár év múlva hámlósok, amit mondtam. A szürke színhelyesbe viszont belekötnék, mer' sose volt szürke. Amiket látsz, mint fekete, csak megszürkülve. :D Amíg pedig nem lett lefújva, lekenve semmivel, gyönyörűen vissza lehet állítani az eredetit. fekete? nanemá.... hát akko lehet én is nekiesek hőlégfúvóval, gondoltam, hogy a sárüléseket kicsit megfújom, hogy ne legyen szőrös, de az egészre nem gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2013 fekete? nanemá.... hát akko lehet én is nekiesek hőlégfúvóval, gondoltam, hogy a sárüléseket kicsit megfújom, hogy ne legyen szőrös, de az egészre nem gondoltam A bordó színét se hitted el, aztán ugye hogy tud csillogni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus22, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2013 Az én lökőseim annó nem voltam megszürkülve, amikor lecseréltem fényezettre eladtam vagy 2 ezeré a kettőt egyben :) (csak a helyet foglalta) Szóval én tuti vennék bontóban egy szépet és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus22, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2013 Az én lökőseim annó nem voltam megszürkülve, amikor lecseréltem fényezettre eladtam vagy 2 ezeré a kettőt egyben :) (csak a helyet foglalta) Szóval én tuti vennék bontóban egy szépet és kész. én nem akarom fényezettre, arra meg vigyázni kell, meg ugy se olyan színű, mint a 92'es szin Link to comment Megosztás: More sharing options...
dodi.astra Elküldve Augusztus22, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2013 Ez a hőlégfúvós trükk nem semmi :D Valaki nem tudja,hogy milyen hőfokon kell megfújni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 én nem akarom fényezettre, arra meg vigyázni kell, meg ugy se olyan színű, mint a 92'es szin Tudom, de én pont azt mondom hogy 2 ezerért adtam el a fényezetlenjeimet :) Amúgy én kéket vettem, és haverral lefestettük, ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 Tudom, de én pont azt mondom hogy 2 ezerért adtam el a fényezetlenjeimet :) Amúgy én kéket vettem, és haverral lefestettük, ennyi :) jaja értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
soskajoska Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 Helló! Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom az első hangszórókat kicserélni? Ki lehet valahogy pattintani a hangszórórácsot, vagy az egész ajtóburkolatot le kell szedni? Sajnos a H.R. Etzold féle Opel Astra könyvben semmi utalást nem találok. Van esetleg valakinek jobb javítási kézikönyve? Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 Helló! Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom az első hangszórókat kicserélni? Ki lehet valahogy pattintani a hangszórórácsot, vagy az egész ajtóburkolatot le kell szedni? Sajnos a H.R. Etzold féle Opel Astra könyvben semmi utalást nem találok. Van esetleg valakinek jobb javítási kézikönyve? Köszönöm. Le kell venni az az egész ajtókárpitot.Nekem nincs képem róla a leszedésről,de hátha valaki majd tesz ide képet és akkor látni fogod.Könnyen le fog jönni csak a bolhákra kell vigyázni,hogy ne törjenek el. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 Helló! Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom az első hangszórókat kicserélni? Ki lehet valahogy pattintani a hangszórórácsot, vagy az egész ajtóburkolatot le kell szedni? Sajnos a H.R. Etzold féle Opel Astra könyvben semmi utalást nem találok. Van esetleg valakinek jobb javítási kézikönyve? Köszönöm. ja le kell venni a kárpitot 6 csavar +pattent (amiből jó ha van pót), arra figyelj, hogy nem sok minden fér bele(mélység) az ablak miatt http://taylor.hu/astra/hangszoro_elol/ 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
soskajoska Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 ja le kell venni a kárpitot 6 csavar +pattent (amiből jó ha van pót), arra figyelj, hogy nem sok minden fér bele(mélység) az ablak miatt http://taylor.hu/astra/hangszoro_elol/ Köszönöm! Jók a képek! Így már sejtem mi vár rám. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorvill Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 Üdv! A kocsim karosszériája jópár helyen rohad ezek konkrétan a két hátsó sárvédőív, vezető olali küszöb, padlólemez, szélvédő körül jó pá helyen, az első szélvédő jobb sarkában belülőről enyhén ázik a kárpit. A futómű, motor, beltér teljesen rendben van. A kérdésem a következő, van lehetőségem lecserélni a kocsit egy fiatalabbra (astra g stb..) vagy érdemes lenne esetleg megcsináltatni a karosszériát és használni tovább. Zsebbe nyúlós történet tudom, vagy inkább vegyek egy fiatalabb gépet ? A komim évjárata 97-es astra f 1.6 caravan x16szr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 Üdv! A kocsim karosszériája jópár helyen rohad ezek konkrétan a két hátsó sárvédőív, vezető olali küszöb, padlólemez, szélvédő körül jó pá helyen, az első szélvédő jobb sarkában belülőről enyhén ázik a kárpit. A futómű, motor, beltér teljesen rendben van. A kérdésem a következő, van lehetőségem lecserélni a kocsit egy fiatalabbra (astra g stb..) vagy érdemes lenne esetleg megcsináltatni a karosszériát és használni tovább. Zsebbe nyúlós történet tudom, vagy inkább vegyek egy fiatalabb gépet ? A komim évjárata 97-es astra f 1.6 caravan x16szr. Ha van lehetőséged akkor cserélj fiatalabbra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Köszönöm! Jók a képek! Így már sejtem mi vár rám. :icon1: Hozzáfűzném: Ha maradt bolha az ajtóban (mert előfordulhat), előbb azt szedd ki az ajtóból, tedd rá a kárpitra és utána pattintsd fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Hozzáfűzném: Ha maradt bolha az ajtóban (mert előfordulhat), előbb azt szedd ki az ajtóból, tedd rá a kárpitra és utána pattintsd fel. Bizony, de általában ha az ajtóban marad akkor többnyire ki is tört a kárpitból a pereme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frodo Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Sziasztok! A bal oldali A oszlopnál beázok, egy flakon vízből kb 1-2 deci pillanatok alatt a szőnyeg alatti szivacsnál elkezdett befolyni!A pollenszűrő házát pár éve már megcsináltam,kiszilóztam,meg a szélvédőnél lévő műanyagot is kiszilóztam. Ha valaki tudna segíteni a szétszerelésben,ill a beázás pontos helyének megkeresésében azt megköszönném!X.kerületben lakok,de Pest vagy környéken bárhová elmegyek,mert a szerszámaimat elvitte vmi tahó mikor feltörte a kocsit!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Sziasztok! A bal oldali A oszlopnál beázok, egy flakon vízből kb 1-2 deci pillanatok alatt a szőnyeg alatti szivacsnál elkezdett befolyni!A pollenszűrő házát pár éve már megcsináltam,kiszilóztam,meg a szélvédőnél lévő műanyagot is kiszilóztam. Ha valaki tudna segíteni a szétszerelésben,ill a beázás pontos helyének megkeresésében azt megköszönném!X.kerületben lakok,de Pest vagy környéken bárhová elmegyek,mert a szerszámaimat elvitte vmi tahó mikor feltörte a kocsit!! Tetőablak van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frodo Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Tetőablak van? Nincs!A szélvédő bal alsó sarkához öntöttem a vizet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Nincs!A szélvédő bal alsó sarkához öntöttem a vizet. Ott van egy lefolyó a motortér felé...elméletileg oda kéne jutnia a víznek. Bontsd meg az utasteret annyira hogy lásd hol jut be a víz, így mást nem nagyon lehet mondani látatlanban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus28, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2013 Ez a hőlégfúvós trükk nem semmi :D Valaki nem tudja,hogy milyen hőfokon kell megfújni? :D ezek a pár év múlva hámlósok, amit mondtam. A szürke színhelyesbe viszont belekötnék, mer' sose volt szürke. Amiket látsz, mint fekete, csak megszürkülve. :D Amíg pedig nem lett lefújva, lekenve semmivel, gyönyörűen vissza lehet állítani az eredetit. Megcsináltam ezt a lökös hőlégfúvózást, hát szép nem lett cserébe pörgött a vellany óra....vagy 4óra volt csak a hátsó.... Jó lehet béna voltam(mondjuk a légfúvó is csak egy csíkba melegített, nem körkörösen), de fótos lett, igaz besötétedett, most nem fika csak mögjegyzés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus28, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2013 Megcsináltam ezt a lökös hőlégfúvózást, hát szép nem lett cserébe pörgött a vellany óra....vagy 4óra volt csak a hátsó.... Jó lehet béna voltam(mondjuk a légfúvó is csak egy csíkba melegített, nem körkörösen), de fótos lett, igaz besötétedett, most nem fika csak mögjegyzés. sanszos, hogy egyszer volt már valami szilikonos b.szással megdolgozva. A saját gyáriaim hibátlanok lettek, utána nekimentünk a Janival az övének, ez van a videón, az eleje meg neki is csak foltokban lett jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 Fújjátok le, az se került volna sokkal többe:D Szilikon mentesítővel áttörölni, műanyag alapozóval megfújni, majd mehet rá a szín. Ez mind kb. 5ezer Huf a két lökősre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts