Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ne bacd össze semmivel. Majd átnézek valamikor, és megpróbálom az okossággal. ;)

persze csodák nincsenek (mondjuk az a Korrant nekem bejött)

de nézz ide:

http://www.medikemia.hu/index.php?mid=20&prod=305

ez nem pont egy karaván lököse?

mondjuk nekem a prevent nem igazán a kedvencem....

ebböl viszint vettem alvákenöcsöt elég meggyözö volt

http://webaruhaz.nettfestekhaz.hu/cimlap?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=11015&vmcchk=1

és van belüle szinhelyes "szürke textrált" spray

vkinek tapasztalat?

Elküldve

a különbség a minőségben van... :) Míg a hőlégfúvóval fellazítod a festéket, és lepereg... addig a smirglivel csúnya lesz...

ha már valami szilikonos sz.rral le lett kenve, meg a franc tudja mivel át taknyolva, a hőlégfúvóval is bajba lesz. Nem szépen fogja lehámlasztani, hanem foltosra olvasztja a felületet. Már kettőnél besz.ptam én is, pedig egy jópárat sikerült már helyretenni a meleggel.
Elküldve

persze csodák nincsenek (mondjuk az a Korrant nekem bejött)

de nézz ide:

http://www.medikemia.hu/index.php?mid=20&prod=305

ez nem pont egy karaván lököse?

mondjuk nekem a prevent nem igazán a kedvencem....

ebböl viszint vettem alvákenöcsöt elég meggyözö volt

http://webaruhaz.nettfestekhaz.hu/cimlap?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=11015&vmcchk=1

és van belüle szinhelyes "szürke textrált" spray

vkinek tapasztalat?

ezek a pár év múlva hámlósok, amit mondtam. A szürke színhelyesbe viszont belekötnék, mer' sose volt szürke. Amiket látsz, mint fekete, csak megszürkülve. :D Amíg pedig nem lett lefújva, lekenve semmivel, gyönyörűen vissza lehet állítani az eredetit.

Elküldve

ezek a pár év múlva hámlósok, amit mondtam. A szürke színhelyesbe viszont belekötnék, mer' sose volt szürke. Amiket látsz, mint fekete, csak megszürkülve. :D Amíg pedig nem lett lefújva, lekenve semmivel, gyönyörűen vissza lehet állítani az eredetit.

fekete? nanemá....

hát akko lehet én is nekiesek hőlégfúvóval, gondoltam, hogy a sárüléseket kicsit megfújom, hogy ne legyen szőrös, de az egészre nem gondoltam

Elküldve

fekete? nanemá....

hát akko lehet én is nekiesek hőlégfúvóval, gondoltam, hogy a sárüléseket kicsit megfújom, hogy ne legyen szőrös, de az egészre nem gondoltam

A bordó színét se hitted el, aztán ugye hogy tud csillogni? :D

Elküldve

Az én lökőseim annó nem voltam megszürkülve, amikor lecseréltem fényezettre eladtam vagy 2 ezeré a kettőt egyben :) (csak a helyet foglalta)

Szóval én tuti vennék bontóban egy szépet és kész.

Elküldve

Az én lökőseim annó nem voltam megszürkülve, amikor lecseréltem fényezettre eladtam vagy 2 ezeré a kettőt egyben :) (csak a helyet foglalta)

Szóval én tuti vennék bontóban egy szépet és kész.

én nem akarom fényezettre, arra meg vigyázni kell, meg ugy se olyan színű, mint a 92'es szin

Elküldve

én nem akarom fényezettre, arra meg vigyázni kell, meg ugy se olyan színű, mint a 92'es szin

Tudom, de én pont azt mondom hogy 2 ezerért adtam el a fényezetlenjeimet :)

Amúgy én kéket vettem, és haverral lefestettük, ennyi :)

Elküldve

Helló!

Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom az első hangszórókat kicserélni? Ki lehet valahogy pattintani a hangszórórácsot, vagy az egész ajtóburkolatot le kell szedni? Sajnos a H.R. Etzold féle Opel Astra könyvben semmi utalást nem találok. Van esetleg valakinek jobb javítási kézikönyve?

Köszönöm.

Elküldve

Helló!

Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom az első hangszórókat kicserélni? Ki lehet valahogy pattintani a hangszórórácsot, vagy az egész ajtóburkolatot le kell szedni? Sajnos a H.R. Etzold féle Opel Astra könyvben semmi utalást nem találok. Van esetleg valakinek jobb javítási kézikönyve?

Köszönöm.

Le kell venni az az egész ajtókárpitot.Nekem nincs képem róla a leszedésről,de hátha valaki majd tesz ide képet és akkor látni fogod.Könnyen le fog jönni csak a bolhákra kell vigyázni,hogy ne törjenek el.

• Like 1
Elküldve

Helló!

Köszönöm.

ja le kell venni a kárpitot 6 csavar +pattent (amiből jó ha van pót), arra figyelj, hogy nem sok minden fér bele(mélység) az ablak miatt

http://taylor.hu/astra/hangszoro_elol/

• Like 1
Elküldve

Üdv!

A kocsim karosszériája jópár helyen rohad ezek konkrétan a két hátsó sárvédőív, vezető olali küszöb, padlólemez, szélvédő körül jó pá helyen, az első szélvédő jobb sarkában belülőről enyhén ázik a kárpit.

A futómű, motor, beltér teljesen rendben van.

A kérdésem a következő, van lehetőségem lecserélni a kocsit egy fiatalabbra (astra g stb..) vagy érdemes lenne esetleg megcsináltatni a karosszériát és használni tovább.

Zsebbe nyúlós történet tudom, vagy inkább vegyek egy fiatalabb gépet ?

A komim évjárata 97-es astra f 1.6 caravan x16szr.

Elküldve

Üdv!

A kocsim karosszériája jópár helyen rohad ezek konkrétan a két hátsó sárvédőív, vezető olali küszöb, padlólemez, szélvédő körül jó pá helyen, az első szélvédő jobb sarkában belülőről enyhén ázik a kárpit.

A futómű, motor, beltér teljesen rendben van.

A kérdésem a következő, van lehetőségem lecserélni a kocsit egy fiatalabbra (astra g stb..) vagy érdemes lenne esetleg megcsináltatni a karosszériát és használni tovább.

Zsebbe nyúlós történet tudom, vagy inkább vegyek egy fiatalabb gépet ?

A komim évjárata 97-es astra f 1.6 caravan x16szr.

Ha van lehetőséged akkor cserélj fiatalabbra.

Elküldve

Köszönöm! Jók a képek! Így már sejtem mi vár rám. :icon1:

Hozzáfűzném:

Ha maradt bolha az ajtóban (mert előfordulhat), előbb azt szedd ki az ajtóból, tedd rá a kárpitra és utána pattintsd fel.

Elküldve

Hozzáfűzném:

Ha maradt bolha az ajtóban (mert előfordulhat), előbb azt szedd ki az ajtóból, tedd rá a kárpitra és utána pattintsd fel.

Bizony, de általában ha az ajtóban marad akkor többnyire ki is tört a kárpitból a pereme.

Elküldve

Sziasztok!

A bal oldali A oszlopnál beázok, egy flakon vízből kb 1-2 deci pillanatok alatt a szőnyeg alatti szivacsnál elkezdett befolyni!A pollenszűrő házát pár éve már megcsináltam,kiszilóztam,meg a szélvédőnél lévő műanyagot is kiszilóztam. Ha valaki tudna segíteni a szétszerelésben,ill a beázás pontos helyének megkeresésében azt megköszönném!X.kerületben lakok,de Pest vagy környéken bárhová elmegyek,mert a szerszámaimat elvitte vmi tahó mikor feltörte a kocsit!!

Elküldve

Sziasztok!

A bal oldali A oszlopnál beázok, egy flakon vízből kb 1-2 deci pillanatok alatt a szőnyeg alatti szivacsnál elkezdett befolyni!A pollenszűrő házát pár éve már megcsináltam,kiszilóztam,meg a szélvédőnél lévő műanyagot is kiszilóztam. Ha valaki tudna segíteni a szétszerelésben,ill a beázás pontos helyének megkeresésében azt megköszönném!X.kerületben lakok,de Pest vagy környéken bárhová elmegyek,mert a szerszámaimat elvitte vmi tahó mikor feltörte a kocsit!!

Tetőablak van?

Elküldve

Nincs!A szélvédő bal alsó sarkához öntöttem a vizet.

Ott van egy lefolyó a motortér felé...elméletileg oda kéne jutnia a víznek. Bontsd meg az utasteret annyira hogy lásd hol jut be a víz, így mást nem nagyon lehet mondani látatlanban.

Elküldve

Ez a hőlégfúvós trükk nem semmi :D Valaki nem tudja,hogy milyen hőfokon kell megfújni? :D

Megcsináltam ezt a lökös hőlégfúvózást, hát szép nem lett cserébe pörgött a vellany óra....vagy 4óra volt csak a hátsó....

Jó lehet béna voltam(mondjuk a légfúvó is csak egy csíkba melegített, nem körkörösen), de fótos lett, igaz besötétedett, most nem fika csak mögjegyzés.

Elküldve

Megcsináltam ezt a lökös hőlégfúvózást, hát szép nem lett cserébe pörgött a vellany óra....vagy 4óra volt csak a hátsó....

Jó lehet béna voltam(mondjuk a légfúvó is csak egy csíkba melegített, nem körkörösen), de fótos lett, igaz besötétedett, most nem fika csak mögjegyzés.

sanszos, hogy egyszer volt már valami szilikonos b.szással megdolgozva. A saját gyáriaim hibátlanok lettek, utána nekimentünk a Janival az övének, ez van a videón, az eleje meg neki is csak foltokban lett jó.
Elküldve

Fújjátok le, az se került volna sokkal többe:D Szilikon mentesítővel áttörölni, műanyag alapozóval megfújni, majd mehet rá a szín. Ez mind kb. 5ezer Huf a két lökősre.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.