stirlitz Elküldve Augusztus21, 2013 Elküldve Augusztus21, 2013 Ne bacd össze semmivel. Majd átnézek valamikor, és megpróbálom az okossággal. ;) persze csodák nincsenek (mondjuk az a Korrant nekem bejött) de nézz ide: http://www.medikemia.hu/index.php?mid=20&prod=305 ez nem pont egy karaván lököse? mondjuk nekem a prevent nem igazán a kedvencem.... ebböl viszint vettem alvákenöcsöt elég meggyözö volt http://webaruhaz.nettfestekhaz.hu/cimlap?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=11015&vmcchk=1 és van belüle szinhelyes "szürke textrált" spray vkinek tapasztalat?
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2013 Elküldve Augusztus22, 2013 a különbség a minőségben van... :) Míg a hőlégfúvóval fellazítod a festéket, és lepereg... addig a smirglivel csúnya lesz... ha már valami szilikonos sz.rral le lett kenve, meg a franc tudja mivel át taknyolva, a hőlégfúvóval is bajba lesz. Nem szépen fogja lehámlasztani, hanem foltosra olvasztja a felületet. Már kettőnél besz.ptam én is, pedig egy jópárat sikerült már helyretenni a meleggel.
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2013 Elküldve Augusztus22, 2013 persze csodák nincsenek (mondjuk az a Korrant nekem bejött) de nézz ide:http://www.medikemia.hu/index.php?mid=20&prod=305 ez nem pont egy karaván lököse? mondjuk nekem a prevent nem igazán a kedvencem.... ebböl viszint vettem alvákenöcsöt elég meggyözö volthttp://webaruhaz.nettfestekhaz.hu/cimlap?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=11015&vmcchk=1 és van belüle szinhelyes "szürke textrált" spray vkinek tapasztalat? ezek a pár év múlva hámlósok, amit mondtam. A szürke színhelyesbe viszont belekötnék, mer' sose volt szürke. Amiket látsz, mint fekete, csak megszürkülve. :D Amíg pedig nem lett lefújva, lekenve semmivel, gyönyörűen vissza lehet állítani az eredetit.
stirlitz Elküldve Augusztus22, 2013 Elküldve Augusztus22, 2013 ezek a pár év múlva hámlósok, amit mondtam. A szürke színhelyesbe viszont belekötnék, mer' sose volt szürke. Amiket látsz, mint fekete, csak megszürkülve. :D Amíg pedig nem lett lefújva, lekenve semmivel, gyönyörűen vissza lehet állítani az eredetit. fekete? nanemá.... hát akko lehet én is nekiesek hőlégfúvóval, gondoltam, hogy a sárüléseket kicsit megfújom, hogy ne legyen szőrös, de az egészre nem gondoltam
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2013 Elküldve Augusztus22, 2013 fekete? nanemá.... hát akko lehet én is nekiesek hőlégfúvóval, gondoltam, hogy a sárüléseket kicsit megfújom, hogy ne legyen szőrös, de az egészre nem gondoltam A bordó színét se hitted el, aztán ugye hogy tud csillogni? :D
Gabibácsi Elküldve Augusztus22, 2013 Elküldve Augusztus22, 2013 Az én lökőseim annó nem voltam megszürkülve, amikor lecseréltem fényezettre eladtam vagy 2 ezeré a kettőt egyben :) (csak a helyet foglalta) Szóval én tuti vennék bontóban egy szépet és kész.
stirlitz Elküldve Augusztus22, 2013 Elküldve Augusztus22, 2013 Az én lökőseim annó nem voltam megszürkülve, amikor lecseréltem fényezettre eladtam vagy 2 ezeré a kettőt egyben :) (csak a helyet foglalta) Szóval én tuti vennék bontóban egy szépet és kész. én nem akarom fényezettre, arra meg vigyázni kell, meg ugy se olyan színű, mint a 92'es szin
dodi.astra Elküldve Augusztus22, 2013 Elküldve Augusztus22, 2013 Ez a hőlégfúvós trükk nem semmi :D Valaki nem tudja,hogy milyen hőfokon kell megfújni? :D
Gabibácsi Elküldve Augusztus23, 2013 Elküldve Augusztus23, 2013 én nem akarom fényezettre, arra meg vigyázni kell, meg ugy se olyan színű, mint a 92'es szin Tudom, de én pont azt mondom hogy 2 ezerért adtam el a fényezetlenjeimet :) Amúgy én kéket vettem, és haverral lefestettük, ennyi :)
stirlitz Elküldve Augusztus23, 2013 Elküldve Augusztus23, 2013 Tudom, de én pont azt mondom hogy 2 ezerért adtam el a fényezetlenjeimet :) Amúgy én kéket vettem, és haverral lefestettük, ennyi :) jaja értem
soskajoska Elküldve Augusztus24, 2013 Elküldve Augusztus24, 2013 Helló! Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom az első hangszórókat kicserélni? Ki lehet valahogy pattintani a hangszórórácsot, vagy az egész ajtóburkolatot le kell szedni? Sajnos a H.R. Etzold féle Opel Astra könyvben semmi utalást nem találok. Van esetleg valakinek jobb javítási kézikönyve? Köszönöm.
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus24, 2013 Elküldve Augusztus24, 2013 Helló! Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom az első hangszórókat kicserélni? Ki lehet valahogy pattintani a hangszórórácsot, vagy az egész ajtóburkolatot le kell szedni? Sajnos a H.R. Etzold féle Opel Astra könyvben semmi utalást nem találok. Van esetleg valakinek jobb javítási kézikönyve? Köszönöm. Le kell venni az az egész ajtókárpitot.Nekem nincs képem róla a leszedésről,de hátha valaki majd tesz ide képet és akkor látni fogod.Könnyen le fog jönni csak a bolhákra kell vigyázni,hogy ne törjenek el. 1
stirlitz Elküldve Augusztus24, 2013 Elküldve Augusztus24, 2013 Helló! Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom az első hangszórókat kicserélni? Ki lehet valahogy pattintani a hangszórórácsot, vagy az egész ajtóburkolatot le kell szedni? Sajnos a H.R. Etzold féle Opel Astra könyvben semmi utalást nem találok. Van esetleg valakinek jobb javítási kézikönyve? Köszönöm. ja le kell venni a kárpitot 6 csavar +pattent (amiből jó ha van pót), arra figyelj, hogy nem sok minden fér bele(mélység) az ablak miatt http://taylor.hu/astra/hangszoro_elol/ 1
soskajoska Elküldve Augusztus24, 2013 Elküldve Augusztus24, 2013 ja le kell venni a kárpitot 6 csavar +pattent (amiből jó ha van pót), arra figyelj, hogy nem sok minden fér bele(mélység) az ablak miatt http://taylor.hu/astra/hangszoro_elol/ Köszönöm! Jók a képek! Így már sejtem mi vár rám. :icon1:
viktorvill Elküldve Augusztus24, 2013 Elküldve Augusztus24, 2013 Üdv! A kocsim karosszériája jópár helyen rohad ezek konkrétan a két hátsó sárvédőív, vezető olali küszöb, padlólemez, szélvédő körül jó pá helyen, az első szélvédő jobb sarkában belülőről enyhén ázik a kárpit. A futómű, motor, beltér teljesen rendben van. A kérdésem a következő, van lehetőségem lecserélni a kocsit egy fiatalabbra (astra g stb..) vagy érdemes lenne esetleg megcsináltatni a karosszériát és használni tovább. Zsebbe nyúlós történet tudom, vagy inkább vegyek egy fiatalabb gépet ? A komim évjárata 97-es astra f 1.6 caravan x16szr.
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2013 Elküldve Augusztus24, 2013 Üdv! A kocsim karosszériája jópár helyen rohad ezek konkrétan a két hátsó sárvédőív, vezető olali küszöb, padlólemez, szélvédő körül jó pá helyen, az első szélvédő jobb sarkában belülőről enyhén ázik a kárpit. A futómű, motor, beltér teljesen rendben van. A kérdésem a következő, van lehetőségem lecserélni a kocsit egy fiatalabbra (astra g stb..) vagy érdemes lenne esetleg megcsináltatni a karosszériát és használni tovább. Zsebbe nyúlós történet tudom, vagy inkább vegyek egy fiatalabb gépet ? A komim évjárata 97-es astra f 1.6 caravan x16szr. Ha van lehetőséged akkor cserélj fiatalabbra.
Róóóbi Elküldve Augusztus25, 2013 Elküldve Augusztus25, 2013 Köszönöm! Jók a képek! Így már sejtem mi vár rám. :icon1: Hozzáfűzném: Ha maradt bolha az ajtóban (mert előfordulhat), előbb azt szedd ki az ajtóból, tedd rá a kárpitra és utána pattintsd fel.
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2013 Elküldve Augusztus25, 2013 Hozzáfűzném: Ha maradt bolha az ajtóban (mert előfordulhat), előbb azt szedd ki az ajtóból, tedd rá a kárpitra és utána pattintsd fel. Bizony, de általában ha az ajtóban marad akkor többnyire ki is tört a kárpitból a pereme.
Frodo Elküldve Augusztus25, 2013 Elküldve Augusztus25, 2013 Sziasztok! A bal oldali A oszlopnál beázok, egy flakon vízből kb 1-2 deci pillanatok alatt a szőnyeg alatti szivacsnál elkezdett befolyni!A pollenszűrő házát pár éve már megcsináltam,kiszilóztam,meg a szélvédőnél lévő műanyagot is kiszilóztam. Ha valaki tudna segíteni a szétszerelésben,ill a beázás pontos helyének megkeresésében azt megköszönném!X.kerületben lakok,de Pest vagy környéken bárhová elmegyek,mert a szerszámaimat elvitte vmi tahó mikor feltörte a kocsit!!
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2013 Elküldve Augusztus25, 2013 Sziasztok! A bal oldali A oszlopnál beázok, egy flakon vízből kb 1-2 deci pillanatok alatt a szőnyeg alatti szivacsnál elkezdett befolyni!A pollenszűrő házát pár éve már megcsináltam,kiszilóztam,meg a szélvédőnél lévő műanyagot is kiszilóztam. Ha valaki tudna segíteni a szétszerelésben,ill a beázás pontos helyének megkeresésében azt megköszönném!X.kerületben lakok,de Pest vagy környéken bárhová elmegyek,mert a szerszámaimat elvitte vmi tahó mikor feltörte a kocsit!! Tetőablak van?
Frodo Elküldve Augusztus25, 2013 Elküldve Augusztus25, 2013 Tetőablak van? Nincs!A szélvédő bal alsó sarkához öntöttem a vizet.
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2013 Elküldve Augusztus25, 2013 Nincs!A szélvédő bal alsó sarkához öntöttem a vizet. Ott van egy lefolyó a motortér felé...elméletileg oda kéne jutnia a víznek. Bontsd meg az utasteret annyira hogy lásd hol jut be a víz, így mást nem nagyon lehet mondani látatlanban.
stirlitz Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 Ez a hőlégfúvós trükk nem semmi :D Valaki nem tudja,hogy milyen hőfokon kell megfújni? :D ezek a pár év múlva hámlósok, amit mondtam. A szürke színhelyesbe viszont belekötnék, mer' sose volt szürke. Amiket látsz, mint fekete, csak megszürkülve. :D Amíg pedig nem lett lefújva, lekenve semmivel, gyönyörűen vissza lehet állítani az eredetit. Megcsináltam ezt a lökös hőlégfúvózást, hát szép nem lett cserébe pörgött a vellany óra....vagy 4óra volt csak a hátsó.... Jó lehet béna voltam(mondjuk a légfúvó is csak egy csíkba melegített, nem körkörösen), de fótos lett, igaz besötétedett, most nem fika csak mögjegyzés.
Dáwid Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 Megcsináltam ezt a lökös hőlégfúvózást, hát szép nem lett cserébe pörgött a vellany óra....vagy 4óra volt csak a hátsó.... Jó lehet béna voltam(mondjuk a légfúvó is csak egy csíkba melegített, nem körkörösen), de fótos lett, igaz besötétedett, most nem fika csak mögjegyzés. sanszos, hogy egyszer volt már valami szilikonos b.szással megdolgozva. A saját gyáriaim hibátlanok lettek, utána nekimentünk a Janival az övének, ez van a videón, az eleje meg neki is csak foltokban lett jó.
isi Elküldve Augusztus29, 2013 Elküldve Augusztus29, 2013 Fújjátok le, az se került volna sokkal többe:D Szilikon mentesítővel áttörölni, műanyag alapozóval megfújni, majd mehet rá a szín. Ez mind kb. 5ezer Huf a két lökősre.
Recommended Posts