Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Ne bacd össze semmivel. Majd átnézek valamikor, és megpróbálom az okossággal. ;)

persze csodák nincsenek (mondjuk az a Korrant nekem bejött)

de nézz ide:

http://www.medikemia.hu/index.php?mid=20&prod=305

ez nem pont egy karaván lököse?

mondjuk nekem a prevent nem igazán a kedvencem....

ebböl viszint vettem alvákenöcsöt elég meggyözö volt

http://webaruhaz.nettfestekhaz.hu/cimlap?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=11015&vmcchk=1

és van belüle szinhelyes "szürke textrált" spray

vkinek tapasztalat?

Megosztás:

a különbség a minőségben van... :) Míg a hőlégfúvóval fellazítod a festéket, és lepereg... addig a smirglivel csúnya lesz...

ha már valami szilikonos sz.rral le lett kenve, meg a franc tudja mivel át taknyolva, a hőlégfúvóval is bajba lesz. Nem szépen fogja lehámlasztani, hanem foltosra olvasztja a felületet. Már kettőnél besz.ptam én is, pedig egy jópárat sikerült már helyretenni a meleggel.
Megosztás:

persze csodák nincsenek (mondjuk az a Korrant nekem bejött)

de nézz ide:

http://www.medikemia.hu/index.php?mid=20&prod=305

ez nem pont egy karaván lököse?

mondjuk nekem a prevent nem igazán a kedvencem....

ebböl viszint vettem alvákenöcsöt elég meggyözö volt

http://webaruhaz.nettfestekhaz.hu/cimlap?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=11015&vmcchk=1

és van belüle szinhelyes "szürke textrált" spray

vkinek tapasztalat?

ezek a pár év múlva hámlósok, amit mondtam. A szürke színhelyesbe viszont belekötnék, mer' sose volt szürke. Amiket látsz, mint fekete, csak megszürkülve. :D Amíg pedig nem lett lefújva, lekenve semmivel, gyönyörűen vissza lehet állítani az eredetit.

Megosztás:

ezek a pár év múlva hámlósok, amit mondtam. A szürke színhelyesbe viszont belekötnék, mer' sose volt szürke. Amiket látsz, mint fekete, csak megszürkülve. :D Amíg pedig nem lett lefújva, lekenve semmivel, gyönyörűen vissza lehet állítani az eredetit.

fekete? nanemá....

hát akko lehet én is nekiesek hőlégfúvóval, gondoltam, hogy a sárüléseket kicsit megfújom, hogy ne legyen szőrös, de az egészre nem gondoltam

Megosztás:

Az én lökőseim annó nem voltam megszürkülve, amikor lecseréltem fényezettre eladtam vagy 2 ezeré a kettőt egyben :) (csak a helyet foglalta)

Szóval én tuti vennék bontóban egy szépet és kész.

én nem akarom fényezettre, arra meg vigyázni kell, meg ugy se olyan színű, mint a 92'es szin

Megosztás:

Helló!

Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom az első hangszórókat kicserélni? Ki lehet valahogy pattintani a hangszórórácsot, vagy az egész ajtóburkolatot le kell szedni? Sajnos a H.R. Etzold féle Opel Astra könyvben semmi utalást nem találok. Van esetleg valakinek jobb javítási kézikönyve?

Köszönöm.

Megosztás:

Helló!

Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom az első hangszórókat kicserélni? Ki lehet valahogy pattintani a hangszórórácsot, vagy az egész ajtóburkolatot le kell szedni? Sajnos a H.R. Etzold féle Opel Astra könyvben semmi utalást nem találok. Van esetleg valakinek jobb javítási kézikönyve?

Köszönöm.

Le kell venni az az egész ajtókárpitot.Nekem nincs képem róla a leszedésről,de hátha valaki majd tesz ide képet és akkor látni fogod.Könnyen le fog jönni csak a bolhákra kell vigyázni,hogy ne törjenek el.

• Like 1
Megosztás:

Helló!

Köszönöm.

ja le kell venni a kárpitot 6 csavar +pattent (amiből jó ha van pót), arra figyelj, hogy nem sok minden fér bele(mélység) az ablak miatt

http://taylor.hu/astra/hangszoro_elol/

• Like 1
Megosztás:

Üdv!

A kocsim karosszériája jópár helyen rohad ezek konkrétan a két hátsó sárvédőív, vezető olali küszöb, padlólemez, szélvédő körül jó pá helyen, az első szélvédő jobb sarkában belülőről enyhén ázik a kárpit.

A futómű, motor, beltér teljesen rendben van.

A kérdésem a következő, van lehetőségem lecserélni a kocsit egy fiatalabbra (astra g stb..) vagy érdemes lenne esetleg megcsináltatni a karosszériát és használni tovább.

Zsebbe nyúlós történet tudom, vagy inkább vegyek egy fiatalabb gépet ?

A komim évjárata 97-es astra f 1.6 caravan x16szr.

Megosztás:

Üdv!

A kocsim karosszériája jópár helyen rohad ezek konkrétan a két hátsó sárvédőív, vezető olali küszöb, padlólemez, szélvédő körül jó pá helyen, az első szélvédő jobb sarkában belülőről enyhén ázik a kárpit.

A futómű, motor, beltér teljesen rendben van.

A kérdésem a következő, van lehetőségem lecserélni a kocsit egy fiatalabbra (astra g stb..) vagy érdemes lenne esetleg megcsináltatni a karosszériát és használni tovább.

Zsebbe nyúlós történet tudom, vagy inkább vegyek egy fiatalabb gépet ?

A komim évjárata 97-es astra f 1.6 caravan x16szr.

Ha van lehetőséged akkor cserélj fiatalabbra.

Megosztás:

Sziasztok!

A bal oldali A oszlopnál beázok, egy flakon vízből kb 1-2 deci pillanatok alatt a szőnyeg alatti szivacsnál elkezdett befolyni!A pollenszűrő házát pár éve már megcsináltam,kiszilóztam,meg a szélvédőnél lévő műanyagot is kiszilóztam. Ha valaki tudna segíteni a szétszerelésben,ill a beázás pontos helyének megkeresésében azt megköszönném!X.kerületben lakok,de Pest vagy környéken bárhová elmegyek,mert a szerszámaimat elvitte vmi tahó mikor feltörte a kocsit!!

Megosztás:

Sziasztok!

A bal oldali A oszlopnál beázok, egy flakon vízből kb 1-2 deci pillanatok alatt a szőnyeg alatti szivacsnál elkezdett befolyni!A pollenszűrő házát pár éve már megcsináltam,kiszilóztam,meg a szélvédőnél lévő műanyagot is kiszilóztam. Ha valaki tudna segíteni a szétszerelésben,ill a beázás pontos helyének megkeresésében azt megköszönném!X.kerületben lakok,de Pest vagy környéken bárhová elmegyek,mert a szerszámaimat elvitte vmi tahó mikor feltörte a kocsit!!

Tetőablak van?

Megosztás:

Ez a hőlégfúvós trükk nem semmi :D Valaki nem tudja,hogy milyen hőfokon kell megfújni? :D

Megcsináltam ezt a lökös hőlégfúvózást, hát szép nem lett cserébe pörgött a vellany óra....vagy 4óra volt csak a hátsó....

Jó lehet béna voltam(mondjuk a légfúvó is csak egy csíkba melegített, nem körkörösen), de fótos lett, igaz besötétedett, most nem fika csak mögjegyzés.

Megosztás:

Megcsináltam ezt a lökös hőlégfúvózást, hát szép nem lett cserébe pörgött a vellany óra....vagy 4óra volt csak a hátsó....

Jó lehet béna voltam(mondjuk a légfúvó is csak egy csíkba melegített, nem körkörösen), de fótos lett, igaz besötétedett, most nem fika csak mögjegyzés.

sanszos, hogy egyszer volt már valami szilikonos b.szással megdolgozva. A saját gyáriaim hibátlanok lettek, utána nekimentünk a Janival az övének, ez van a videón, az eleje meg neki is csak foltokban lett jó.
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.