Gabibácsi Elküldve Június17, 2013 Elküldve Június17, 2013 :) Amúgy kedves emberek lelopták a vauxhall jeleket a kerekekről és az elejéről. Nem volt vidám a vasárnap reggelem, mert angliából rendelt cuccok voltak, és amúgyis a dolgozó lány anyjukat. Béreltem őrzött helyet mától.
FPepe Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 Tetőkárpitot kell cserélnem :( Nincs valakinek tetőablak nélküli, 5-ajtóshoz való, ami nem lóg, szakadt?
zotya975 Elküldve Június20, 2013 Elküldve Június20, 2013 Tetőkárpitot kell cserélnem :( Nincs valakinek tetőablak nélküli, 5-ajtóshoz való, ami nem lóg, szakadt? A felújításán nem gondolkodtál?
stirlitz Elküldve Június20, 2013 Elküldve Június20, 2013 Tetőkárpitot kell cserélnem :( Nincs valakinek tetőablak nélküli, 5-ajtóshoz való, ami nem lóg, szakadt? A felújításán nem gondolkodtál? hátja, de csak az álljon neki, aki nem ijed meg, ha esetleg nem 110%os lesz........me 2szer csinálni, már nem éri meg(sztem a kárpitos olcsóbb) de mondjuk a bontott a legeccerűbb, csak hát elég macerás érte kell menni http://taylor.hu/astra/tetokarpit/
Gabibácsi Elküldve Június20, 2013 Elküldve Június20, 2013 Tetőkárpitot érdemes ilyen karcher gőzcuccal kimosni?
Dáwid Elküldve Június20, 2013 Elküldve Június20, 2013 Tetőkárpitot érdemes ilyen karcher gőzcuccal kimosni? ha le akarod szedni a szövetet, mindenképp :D
stirlitz Elküldve Június20, 2013 Elküldve Június20, 2013 Tetőkárpitot érdemes ilyen karcher gőzcuccal kimosni? nehogy, úgy lemállik mint a szar, szeritnem ha le akarod szedni a szövetet, mindenképp :D jaja
Gabibácsi Elküldve Június20, 2013 Elküldve Június20, 2013 oksa akkor majd csináltatok valahol újat, feketét, az tetszene :)
spzoli Elküldve Június20, 2013 Elküldve Június20, 2013 oksa akkor majd csináltatok valahol újat, feketét, az tetszene :) Van egy feketem 3/5 ajtosba :) de foglalkozos
zotya975 Elküldve Június20, 2013 Elküldve Június20, 2013 hátja, de csak az álljon neki, aki nem ijed meg, ha esetleg nem 110%os lesz........me 2szer csinálni, már nem éri meg(sztem a kárpitos olcsóbb) de mondjuk a bontott a legeccerűbb, csak hát elég macerás érte kell menni http://taylor.hu/astra/tetokarpit/ Nekem már lóg egy-két helyen szerintem a ragasztónál hibáztam. De az eredeti állapotnál mindenképpen jobb lett.
Gabibácsi Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 Van egy feketem 3/5 ajtosba :) de foglalkozos Az mit jelent? Mert nem nagyon értek a kárpitozáshoz (sem) :) Amúgy a motorháztetőd megvan még, csak nem tudtam elhozni, szarakodott a verda
Tiv. Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 Az mit jelent? Mert nem nagyon értek a kárpitozáshoz (sem) :)Amúgy a motorháztetőd megvan még, csak nem tudtam elhozni, szarakodott a verdaSzerintem: foglalkozós= megvan a kárpit, de nem ártana kitisztítani, és egy részét visszaragasztani. :) :) :)
Jafo Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 Nekem már lóg egy-két helyen szerintem a ragasztónál hibáztam. De az eredeti állapotnál mindenképpen jobb lett. Milyen ragasztót használtál??? Azaz milyent érdemes??? :D
zotya975 Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 Milyen ragasztót használtál??? Azaz milyent érdemes??? :D Én pálmatexet (vagy fixet) használtam pont nem azt amelyik hőálló szerintem ezért ereszkedett meg azokon ahelyeken ahol nagyon feszül pölö a napellenző felett. Az lehetett a másik hiba amit elkövettem hogy a tetőkárpit hordozója erősen nedszívó, és lehet kétszer kellett volna megkenni. A kárpitosboltban adnak direkt kárpitragasztót azt kell venni, én mondjuk műbőrt ragasztottam fel.
epk947 Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 Egy hónapja nekem is lekéredzkedett a tetőkárpitom a gyári tetőablak körül. Először csak visszasimítottam és becsíptettem a tetőablak szegélye alá. Jónak tűnt, de miután rendszeresen nyitott tetővel járok, újra lejött. A kárpitosom (itt a faluban kb. fél órai munkával) visszaragasztotta. Azóta jó. Azt mondta, hogy a szél húzta le.
zotya975 Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 Egy hónapja nekem is lekéredzkedett a tetőkárpitom a gyári tetőablak körül. Először csak visszasimítottam és becsíptettem a tetőablak szegélye alá. Jónak tűnt, de miután rendszeresen nyitott tetővel járok, újra lejött. A kárpitosom (itt a faluban kb. fél órai munkával) visszaragasztotta. Azóta jó. Azt mondta, hogy a szél húzta le. Oké, de gondolom a szélén jutatott alá ragasztót. Ha nincs tetőábblak, általában puposan lóg, a széle meg nem jön le.
spzoli Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 Szerintem: foglalkozós= megvan a kárpit, de nem ártana kitisztítani, és egy részét visszaragasztani. :) :) :)Jesssz. :)
stirlitz Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 Milyen ragasztót használtál??? Azaz milyent érdemes??? :D Én pálmatexet (vagy fixet) használtam pont nem azt amelyik hőálló szerintem ezért ereszkedett meg azokon ahelyeken ahol nagyon feszül pölö a napellenző felett. Az lehetett a másik hiba amit elkövettem hogy a tetőkárpit hordozója erősen nedszívó, és lehet kétszer kellett volna megkenni. A kárpitosboltban adnak direkt kárpitragasztót azt kell venni, én mondjuk műbőrt ragasztottam fel. Én hőálló Palmatex-et használtam, ez az első nyara eddig jó én mind 2oldalre kentem a Palmát, aztán börösödést várni és összesimítani, eztet így kell (mű)börrel kicsit könnyebb, mert nem szívódik be ha sokat raksz rá
zotya975 Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 Én hőálló Palmatex-et használtam, ez az első nyara eddig jó én mind 2oldalre kentem a Palmát, aztán börösödést várni és összesimítani, eztet így kell (mű)börrel kicsit könnyebb, mert nem szívódik be ha sokat raksz rá Igy csináltam én is de nem a hőállóval , szerintem ez volt a baj.
peti94 Elküldve Június24, 2013 Elküldve Június24, 2013 Sziasztok. Valaki nem tudta Nyíregyháza (Szabolcs megye) vagy Debrecen (hajdú megye) közelében Opel bontót? Ahol találok alkatrészeket Astra f Sedan 94 hez. Sajnos tegnap este találkoztam egy fával és szükséges lenne baloldalra lámpa,index sárvédő lemez lökhárító.
Boros Elküldve Június26, 2013 Elküldve Június26, 2013 Sziasztok! 92es ferdehátúhoz megközelítőleg mennyi lehet egy csomagtérajtó? :huh: Vagy 94 utáni is jó hozzá? Mert nekem jobban tetszik az amelyiken van az a műanyag rész a 2 lámpa közt :D
spzoli Elküldve Június26, 2013 Elküldve Június26, 2013 Sziasztok! 92es ferdehátúhoz megközelítőleg mennyi lehet egy csomagtérajtó? :huh: Vagy 94 utáni is jó hozzá? Mert nekem jobban tetszik az amelyiken van az a műanyag rész a 2 lámpa közt :DJó hozzá.
spzoli Elküldve Június27, 2013 Elküldve Június27, 2013 És mit kóstál kb?Rozsdamenteset üveggel, ezzel a csíkkal, kék színben tudok neked 15ért.
Gabibácsi Elküldve Június27, 2013 Elküldve Június27, 2013 489 -es pezsgőben nem tudsz ugyanezt még mindig, Zoli? :D
Recommended Posts