Gabibácsi Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 :) Amúgy kedves emberek lelopták a vauxhall jeleket a kerekekről és az elejéről. Nem volt vidám a vasárnap reggelem, mert angliából rendelt cuccok voltak, és amúgyis a dolgozó lány anyjukat. Béreltem őrzött helyet mától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Tetőkárpitot kell cserélnem :( Nincs valakinek tetőablak nélküli, 5-ajtóshoz való, ami nem lóg, szakadt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 Tetőkárpitot kell cserélnem :( Nincs valakinek tetőablak nélküli, 5-ajtóshoz való, ami nem lóg, szakadt? A felújításán nem gondolkodtál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 Tetőkárpitot kell cserélnem :( Nincs valakinek tetőablak nélküli, 5-ajtóshoz való, ami nem lóg, szakadt? A felújításán nem gondolkodtál? hátja, de csak az álljon neki, aki nem ijed meg, ha esetleg nem 110%os lesz........me 2szer csinálni, már nem éri meg(sztem a kárpitos olcsóbb) de mondjuk a bontott a legeccerűbb, csak hát elég macerás érte kell menni http://taylor.hu/astra/tetokarpit/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 Tetőkárpitot érdemes ilyen karcher gőzcuccal kimosni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 Tetőkárpitot érdemes ilyen karcher gőzcuccal kimosni? ha le akarod szedni a szövetet, mindenképp :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 Tetőkárpitot érdemes ilyen karcher gőzcuccal kimosni? nehogy, úgy lemállik mint a szar, szeritnem ha le akarod szedni a szövetet, mindenképp :D jaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 oksa akkor majd csináltatok valahol újat, feketét, az tetszene :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 oksa akkor majd csináltatok valahol újat, feketét, az tetszene :) Van egy feketem 3/5 ajtosba :) de foglalkozos Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 hátja, de csak az álljon neki, aki nem ijed meg, ha esetleg nem 110%os lesz........me 2szer csinálni, már nem éri meg(sztem a kárpitos olcsóbb) de mondjuk a bontott a legeccerűbb, csak hát elég macerás érte kell menni http://taylor.hu/astra/tetokarpit/ Nekem már lóg egy-két helyen szerintem a ragasztónál hibáztam. De az eredeti állapotnál mindenképpen jobb lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 Van egy feketem 3/5 ajtosba :) de foglalkozos Az mit jelent? Mert nem nagyon értek a kárpitozáshoz (sem) :) Amúgy a motorháztetőd megvan még, csak nem tudtam elhozni, szarakodott a verda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 Az mit jelent? Mert nem nagyon értek a kárpitozáshoz (sem) :)Amúgy a motorháztetőd megvan még, csak nem tudtam elhozni, szarakodott a verdaSzerintem: foglalkozós= megvan a kárpit, de nem ártana kitisztítani, és egy részét visszaragasztani. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jafo Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 Nekem már lóg egy-két helyen szerintem a ragasztónál hibáztam. De az eredeti állapotnál mindenképpen jobb lett. Milyen ragasztót használtál??? Azaz milyent érdemes??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 Milyen ragasztót használtál??? Azaz milyent érdemes??? :D Én pálmatexet (vagy fixet) használtam pont nem azt amelyik hőálló szerintem ezért ereszkedett meg azokon ahelyeken ahol nagyon feszül pölö a napellenző felett. Az lehetett a másik hiba amit elkövettem hogy a tetőkárpit hordozója erősen nedszívó, és lehet kétszer kellett volna megkenni. A kárpitosboltban adnak direkt kárpitragasztót azt kell venni, én mondjuk műbőrt ragasztottam fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 Egy hónapja nekem is lekéredzkedett a tetőkárpitom a gyári tetőablak körül. Először csak visszasimítottam és becsíptettem a tetőablak szegélye alá. Jónak tűnt, de miután rendszeresen nyitott tetővel járok, újra lejött. A kárpitosom (itt a faluban kb. fél órai munkával) visszaragasztotta. Azóta jó. Azt mondta, hogy a szél húzta le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 Egy hónapja nekem is lekéredzkedett a tetőkárpitom a gyári tetőablak körül. Először csak visszasimítottam és becsíptettem a tetőablak szegélye alá. Jónak tűnt, de miután rendszeresen nyitott tetővel járok, újra lejött. A kárpitosom (itt a faluban kb. fél órai munkával) visszaragasztotta. Azóta jó. Azt mondta, hogy a szél húzta le. Oké, de gondolom a szélén jutatott alá ragasztót. Ha nincs tetőábblak, általában puposan lóg, a széle meg nem jön le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 Szerintem: foglalkozós= megvan a kárpit, de nem ártana kitisztítani, és egy részét visszaragasztani. :) :) :)Jesssz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 Milyen ragasztót használtál??? Azaz milyent érdemes??? :D Én pálmatexet (vagy fixet) használtam pont nem azt amelyik hőálló szerintem ezért ereszkedett meg azokon ahelyeken ahol nagyon feszül pölö a napellenző felett. Az lehetett a másik hiba amit elkövettem hogy a tetőkárpit hordozója erősen nedszívó, és lehet kétszer kellett volna megkenni. A kárpitosboltban adnak direkt kárpitragasztót azt kell venni, én mondjuk műbőrt ragasztottam fel. Én hőálló Palmatex-et használtam, ez az első nyara eddig jó én mind 2oldalre kentem a Palmát, aztán börösödést várni és összesimítani, eztet így kell (mű)börrel kicsit könnyebb, mert nem szívódik be ha sokat raksz rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 Én hőálló Palmatex-et használtam, ez az első nyara eddig jó én mind 2oldalre kentem a Palmát, aztán börösödést várni és összesimítani, eztet így kell (mű)börrel kicsit könnyebb, mert nem szívódik be ha sokat raksz rá Igy csináltam én is de nem a hőállóval , szerintem ez volt a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti94 Elküldve Június24, 2013 Megoszt Elküldve Június24, 2013 Sziasztok. Valaki nem tudta Nyíregyháza (Szabolcs megye) vagy Debrecen (hajdú megye) közelében Opel bontót? Ahol találok alkatrészeket Astra f Sedan 94 hez. Sajnos tegnap este találkoztam egy fával és szükséges lenne baloldalra lámpa,index sárvédő lemez lökhárító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve Június26, 2013 Megoszt Elküldve Június26, 2013 Sziasztok! 92es ferdehátúhoz megközelítőleg mennyi lehet egy csomagtérajtó? :huh: Vagy 94 utáni is jó hozzá? Mert nekem jobban tetszik az amelyiken van az a műanyag rész a 2 lámpa közt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június26, 2013 Megoszt Elküldve Június26, 2013 Sziasztok! 92es ferdehátúhoz megközelítőleg mennyi lehet egy csomagtérajtó? :huh: Vagy 94 utáni is jó hozzá? Mert nekem jobban tetszik az amelyiken van az a műanyag rész a 2 lámpa közt :DJó hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve Június27, 2013 Megoszt Elküldve Június27, 2013 Jó hozzá. És mit kóstál kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június27, 2013 Megoszt Elküldve Június27, 2013 És mit kóstál kb?Rozsdamenteset üveggel, ezzel a csíkkal, kék színben tudok neked 15ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június27, 2013 Megoszt Elküldve Június27, 2013 489 -es pezsgőben nem tudsz ugyanezt még mindig, Zoli? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts