stirlitz Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 Van aki 500-ért veszi darabját, mer' fussa rá. :D 250....köllött na, bementem az első bótba (ahol árulnak ilyet)..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiww Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 Nos, a pillanatragasztó tökéletes volt a levált kédergumikhoz, úgyhogy köszi a tippet :D Még régebben bontóból sikerült szereznem egy hibátlan jobboldali kédert, és tegnap pedig gondoltam egyet és beraktam a régi levált jobboldali kédergumit baloldalra. Hát esztétikailag nem 100%-os, de legalább nem lóg és nem csúnya, plusz nem is szakadt :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 Mit csináltál? :icon11: Megrozsdált :DJa, hagytam rozsdásodni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajkocs Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 Hali! Van egy ilyen sárkány vasam. Minden rendben van vele, minden évben költök rá rendesen, és mindig csinálgatom.Viszont újra belecsöppentünk a nyárba, és ez a szerencsétlen bodega nem klímás. Véleményetek szerint tetőablakot sima 5 ajtósba bele lehet vágni, vagy érdemes komplett tetőt venni (itt megfordult az eszembe, ha levágják a tetőt nem mehet e el a kasztni?). Normálisnak mondható kasztnis műhelyben fényezéssel 50 rongy lenne, + 10 K az ablak + világítás a tekerővel + meg a tetőkárpit. Sztem a klíma berakás húzósabb lenne, ezért választottam ezt. Ja, a 60 k-ba benne van a szélvédő koszorú kasztnizás is, mert kicsit kezdi a rozsa enni. Ha bele lehet vágni, akkor kell e plusz merevítés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 Hali! Van egy ilyen sárkány vasam. Minden rendben van vele, minden évben költök rá rendesen, és mindig csinálgatom.Viszont újra belecsöppentünk a nyárba, és ez a szerencsétlen bodega nem klímás. Véleményetek szerint tetőablakot sima 5 ajtósba bele lehet vágni, vagy érdemes komplett tetőt venni (itt megfordult az eszembe, ha levágják a tetőt nem mehet e el a kasztni?). Normálisnak mondható kasztnis műhelyben fényezéssel 50 rongy lenne, + 10 K az ablak + világítás a tekerővel + meg a tetőkárpit. Sztem a klíma berakás húzósabb lenne, ezért választottam ezt. Ja, a 60 k-ba benne van a szélvédő koszorú kasztnizás is, mert kicsit kezdi a rozsa enni. Ha bele lehet vágni, akkor kell e plusz merevítés? Sztem jobban jársz egy komplett tetővel, az utólag belevágott tetőablakok gyakran beáznak, mivel gyárilag van ott egy perem préselve, ami egy sima kivágásnál ugye nincs meg. Van, aki szerint legegyszerűbb a tetősíneknél elvágni, és ott beilleszteni az új tetőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 Hali! Van egy ilyen sárkány vasam. Minden rendben van vele, minden évben költök rá rendesen, és mindig csinálgatom.Viszont újra belecsöppentünk a nyárba, és ez a szerencsétlen bodega nem klímás. Véleményetek szerint tetőablakot sima 5 ajtósba bele lehet vágni, vagy érdemes komplett tetőt venni (itt megfordult az eszembe, ha levágják a tetőt nem mehet e el a kasztni?). Normálisnak mondható kasztnis műhelyben fényezéssel 50 rongy lenne, + 10 K az ablak + világítás a tekerővel + meg a tetőkárpit. Sztem a klíma berakás húzósabb lenne, ezért választottam ezt. Ja, a 60 k-ba benne van a szélvédő koszorú kasztnizás is, mert kicsit kezdi a rozsa enni. Ha bele lehet vágni, akkor kell e plusz merevítés? Én 60-ból építettem be a klímát, és az nem fog se beázni, se rohadni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 Én 60-ból építettem be a klímát, és az nem fog se beázni, se rohadni... :) Hanem húsz más dolgot csinál, amivel oltári nagyokat lehet szívni! (Én is klímásítottam, tudom... :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Hanem húsz más dolgot csinál, amivel oltári nagyokat lehet szívni! (Én is klímásítottam, tudom... :D) Nálam csak 1 dolgot csinál... :) Működik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bahi Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Sziasztok! Keresek opel astra F sedan-hoz szürke festett lökhárítót. Ha valaki tud eladót kérlek jelezze. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rpetya Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Szia, Küldtem PÜ-t P. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 Sziasztok.Keresek rozsdamentes F astra caravan csomagtérajtót. Ha esetleg tud valaki, esetleg l,át ilyet bontóban, kérem szóljon.Mondjuk Győr környéki bontóban, az még nincs tul messze. Itt a környéken sajnos nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bahi Elküldve Május16, 2013 Megoszt Elküldve Május16, 2013 Sziasztok! Érdeklõdnék hogy astra f 94-es lökhárító jó 2002 re? Elso hátsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Üdv! Keresnék bal első indexes horpadás, és rozsdamentes sárvédőt. Ha véletlenül ezüst lenne, az lenne az igazi! Előre is köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Sziasztok! A G -sektől ruccantam át, a segítségeteket szeretném kérni: az öcsém F- jéről le szeretném venni a hátsó lökhárítót. Kicsavartam a csavarokat de valami még fogja két oldalt. Az lenne a kérdés, hogy lehet kipattintani? Húzzam meg erősen, vagy van valami trükkje? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Sziasztok! A G -sektől ruccantam át, a segítségeteket szeretném kérni: az öcsém F- jéről le szeretném venni a hátsó lökhárítót. Kicsavartam a csavarokat de valami még fogja két oldalt. Az lenne a kérdés, hogy lehet kipattintani? Húzzam meg erősen, vagy van valami trükkje? Köszi Hossziranyban is fogja ket nagy csavar. 13as anya. az egyik a potkerektartalyon belul van a masik pedig alulrol erheto el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 Hossziranyban is fogja ket nagy csavar. 13as anya. az egyik a potkerektartalyon belul van a masik pedig alulrol erheto el. Úgy kezdi: kicsavartam a csavarokat.... :D Amúgy úgy rémlik hátarfele húztam le az oldalsó sinről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 Úgy kezdi: kicsavartam a csavarokat.... :D Amúgy úgy rémlik hátarfele húztam le az oldalsó sinről. Kissé fáradt voltam. :) Oldalt is fogja 2-2 csavar, de sín az nincs az eftrán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 Kissé fáradt voltam. :) Oldalt is fogja 2-2 csavar, de sín az nincs az ef######trán. Lehet, nézem a képen de csak hátulról fotóztam le oldalról nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 Sziasztok. A bal első sárvédőn van egy kis rozsdafolt az irányjelző alatt.Azt szeretném megcsinálni,eltüntetni.És abban kérném a segítségeteket.hogy hogyan álljak neki?Milyen glett anyagot vegyek?Tudtok valamit ajánlani?Mi kellhet hozzá? Előre is köszönöm. Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május24, 2013 Megoszt Elküldve Május24, 2013 Kissé fáradt voltam. :) Oldalt is fogja 2-2 csavar, de sín az nincs az ef######trán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Helló! Nincs valakinek véletlenül egy fehér balos első ajtó 2001-es f astrára? Sűrgős lenne! Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 pedig most elég meleg van, anélkül nem jobb? :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 pedig most elég meleg van, anélkül nem jobb? :D Ha itt keres, akkor télen is ajtó nélkül lesz :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Nekem van, de nem adom, mert akkor hogy zárom be? :icon11: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Nekem van, de nem adom, mert akkor hogy zárom be? :icon11: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts