Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Nos, a pillanatragasztó tökéletes volt a levált kédergumikhoz, úgyhogy köszi a tippet :D

Még régebben bontóból sikerült szereznem egy hibátlan jobboldali kédert, és tegnap pedig gondoltam egyet és beraktam a régi levált jobboldali kédergumit baloldalra. Hát esztétikailag nem 100%-os, de legalább nem lóg és nem csúnya, plusz nem is szakadt :icon10:

Megosztás:

Hali!

Van egy ilyen sárkány vasam. Minden rendben van vele, minden évben költök rá rendesen, és mindig csinálgatom.Viszont újra belecsöppentünk a nyárba, és ez a szerencsétlen bodega nem klímás. Véleményetek szerint tetőablakot sima 5 ajtósba bele lehet vágni, vagy érdemes komplett tetőt venni (itt megfordult az eszembe, ha levágják a tetőt nem mehet e el a kasztni?). Normálisnak mondható kasztnis műhelyben fényezéssel 50 rongy lenne, + 10 K az ablak + világítás a tekerővel + meg a tetőkárpit. Sztem a klíma berakás húzósabb lenne, ezért választottam ezt. Ja, a 60 k-ba benne van a szélvédő koszorú kasztnizás is, mert kicsit kezdi a rozsa enni.

Ha bele lehet vágni, akkor kell e plusz merevítés?

Megosztás:

Hali!

Van egy ilyen sárkány vasam. Minden rendben van vele, minden évben költök rá rendesen, és mindig csinálgatom.Viszont újra belecsöppentünk a nyárba, és ez a szerencsétlen bodega nem klímás. Véleményetek szerint tetőablakot sima 5 ajtósba bele lehet vágni, vagy érdemes komplett tetőt venni (itt megfordult az eszembe, ha levágják a tetőt nem mehet e el a kasztni?). Normálisnak mondható kasztnis műhelyben fényezéssel 50 rongy lenne, + 10 K az ablak + világítás a tekerővel + meg a tetőkárpit. Sztem a klíma berakás húzósabb lenne, ezért választottam ezt. Ja, a 60 k-ba benne van a szélvédő koszorú kasztnizás is, mert kicsit kezdi a rozsa enni.

Sztem jobban jársz egy komplett tetővel, az utólag belevágott tetőablakok gyakran beáznak, mivel gyárilag van ott egy perem préselve, ami egy sima kivágásnál ugye nincs meg.

Van, aki szerint legegyszerűbb a tetősíneknél elvágni, és ott beilleszteni az új tetőt.

Megosztás:

Hali!

Én 60-ból építettem be a klímát, és az nem fog se beázni, se rohadni... :)

Megosztás:

Sziasztok!

A G -sektől ruccantam át, a segítségeteket szeretném kérni: az öcsém F- jéről le szeretném venni a hátsó lökhárítót.

Kicsavartam a csavarokat de valami még fogja két oldalt. Az lenne a kérdés, hogy lehet kipattintani? Húzzam meg erősen, vagy van valami trükkje?

Köszi

Megosztás:

Sziasztok!

A G -sektől ruccantam át, a segítségeteket szeretném kérni: az öcsém F- jéről le szeretném venni a hátsó lökhárítót.

Kicsavartam a csavarokat de valami még fogja két oldalt. Az lenne a kérdés, hogy lehet kipattintani? Húzzam meg erősen, vagy van valami trükkje?

Köszi

Hossziranyban is fogja ket nagy csavar. 13as anya. az egyik a potkerektartalyon belul van a masik pedig alulrol erheto el.
Megosztás:

• 4 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.