spzoli Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Jah, a fészlift előttit láttam, sima rács, kerek jellel oszt ennyi, semmi extra. Akko 3 van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Egyszer majdnem hoztak nekem holden rácsot, de már elmúlt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Na megnézegettem. Van a régi, 94 előtti, opel jel helyett holden, olyan mint a régi vauxhall rács Van a ráncfelvarrott, ami tökugyanaz mint az opel, csak holden jellel Ezekszerint van még egy harmadik :) A vauxhallos ráncfelvarrott nekem a krómcsík miatt tetszik amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Na megnézegettem. Van a régi, 94 előtti, opel jel helyett holden, olyan mint a régi vauxhall rács Van a ráncfelvarrott, ami tökugyanaz mint az opel, csak holden jellel Ezekszerint van még egy harmadik :) A vauxhallos ráncfelvarrott nekem a krómcsík miatt tetszik amúgy. Van nagyjeles.is.mint a feszliftes opel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Szép munka...: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Szép munka...: Amikor egy kisebbségi gyerek megtámadta a jobboldali küszöbömet a biciklijével miközben parkoltam, nekem is így húzta ki a lakatosom. A különbség annyi volt, hogy ő készített egy sokkal okosabb szerszámot a kihúzáshoz, amivel sokkal finomabban tud dolgozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Szép munka...: Az, de inkább ne legyen rá szükség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Jo szerszam a töcskölő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Jo szerszam a töcskölő :D Az, próbáld ki pölö trabanton . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Az, próbáld ki pölö trabanton . :D Az nem horpad te :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 ... A vauxhallos ráncfelvarrott nekem a krómcsík miatt tetszik amúgy. Enyémen is van krómcsík, csak alul. Gyári G Astra. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Enyémen is van krómcsík, csak alul. Gyári G Astra. :icon1: Ez itt az F astra topic :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Ez itt az F astra topic :D :w00t: Akkor jó helyen járok. :icon1: Csak a hűtőrács G Astra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 :w00t: Akkor jó helyen járok. :icon1: Csak a hűtőrács G Astra. ;) Hogy raktad be? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Hogy raktad be? :blink: Satu+gépzsír = nincs akadály. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Satu+gépzsír = nincs akadály. :D Belepréselted? Nincsenek képek? Mi tartja a helyén a keretet? szerk: Most látom, hogy nem is te raktad be a G astra rácsot F hűtőmaszkba... :D fáradok... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Belepréselted? Nincsenek képek? Mi tartja a helyén a keretet? Arra tippelnek hogy fulek. :D Kis kepzeloerot vigyel mar bele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Hogy raktad be? :blink: Nem volt egyszerű, ki kellett vágni mert ez kicsit nagyobb felül, hiányzó részt felül üvegszálas kittel kitölteni, az eredeti tartót felhasználva megcsinálni a felfogatást és fényezni. Szóval sok hűhó semmiért, de legalább nem íves felül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április18, 2013 Megoszt Elküldve Április18, 2013 ehh szóval állatias :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiww Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Ki lett pucolva a tetővályú a gépsason, hát mit ne mondjak, qrva sok retek volt benne :blink: Most szépen igényesen ki lett pucolva mindkét vályú, szerencsére pici rozsdafoltok csak a vályú fedél patentjainál vannak, a tövénél szinte teljesen ép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Ki lett pucolva a tetővályú a gépsason, hát mit ne mondjak, qrva sok retek volt benne :blink: Most szépen igényesen ki lett pucolva mindkét vályú, szerencsére pici rozsdafoltok csak a vályú fedél patentjainál vannak, a tövénél szinte teljesen ép. Nekem ez rendszeres móka mert fa alatt állok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabor1980 Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Sziasztok, 95'-ös bordó F Astra. Lassan már nem bírom elnézni az üzemanyag betöltő alatti (már nem tudom becsukni az ablakát se) "becsületes" és a hátsó kerekek mögötti ív kisebb rozsdásodásait. Eddig ezeket spéci rozsda átalakító festék + javító festék kombóval fedtem el, de nyilván ez halottnak a csók a belülről induló rozsdásodásnak. Budapesten ismertek megbízható, lelkiismeretes karosszériást? (Talán szerencsésebb kivagdosni, glettelni, stb. a sérült részt, mint a teljes elemet cserélni, nem tudom...) Köszi, Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Április28, 2013 Megoszt Elküldve Április28, 2013 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a Classic hűtőrácsa szétszedhető-e? A fekete opel jellel ellátott részt szeretném kicserélni ún. "grillrácsra". Sztal ez a rész kipattintható, kicsavarozható, és ha vki csinált már ilyet, hogy rögzíthető az új rács? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április28, 2013 Megoszt Elküldve Április28, 2013 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a Classic hűtőrácsa szétszedhető-e? A fekete opel jellel ellátott részt szeretném kicserélni ún. "grillrácsra". Sztal ez a rész kipattintható, kicsavarozható, és ha vki csinált már ilyet, hogy rögzíthető az új rács? Köszi! Igen, pattintós kis fülekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április28, 2013 Megoszt Elküldve Április28, 2013 ...csak alul.felul lesz felkor hiany a muanyag kereten Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts