spzoli Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Jah, a fészlift előttit láttam, sima rács, kerek jellel oszt ennyi, semmi extra. Akko 3 van :D
Gabibácsi Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Egyszer majdnem hoztak nekem holden rácsot, de már elmúlt :D
Gabibácsi Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Na megnézegettem. Van a régi, 94 előtti, opel jel helyett holden, olyan mint a régi vauxhall rács Van a ráncfelvarrott, ami tökugyanaz mint az opel, csak holden jellel Ezekszerint van még egy harmadik :) A vauxhallos ráncfelvarrott nekem a krómcsík miatt tetszik amúgy.
spzoli Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Na megnézegettem. Van a régi, 94 előtti, opel jel helyett holden, olyan mint a régi vauxhall rács Van a ráncfelvarrott, ami tökugyanaz mint az opel, csak holden jellel Ezekszerint van még egy harmadik :) A vauxhallos ráncfelvarrott nekem a krómcsík miatt tetszik amúgy. Van nagyjeles.is.mint a feszliftes opel
epk947 Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Szép munka...: Amikor egy kisebbségi gyerek megtámadta a jobboldali küszöbömet a biciklijével miközben parkoltam, nekem is így húzta ki a lakatosom. A különbség annyi volt, hogy ő készített egy sokkal okosabb szerszámot a kihúzáshoz, amivel sokkal finomabban tud dolgozni.
zotya975 Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Szép munka...: Az, de inkább ne legyen rá szükség.
zotya975 Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Jo szerszam a töcskölő :D Az, próbáld ki pölö trabanton . :D
spzoli Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Az, próbáld ki pölö trabanton . :D Az nem horpad te :D
Tiu Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 ... A vauxhallos ráncfelvarrott nekem a krómcsík miatt tetszik amúgy. Enyémen is van krómcsík, csak alul. Gyári G Astra. :icon1:
Gabibácsi Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Enyémen is van krómcsík, csak alul. Gyári G Astra. :icon1: Ez itt az F astra topic :D
Tiu Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Ez itt az F astra topic :D :w00t: Akkor jó helyen járok. :icon1: Csak a hűtőrács G Astra. ;)
hetyke Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 :w00t: Akkor jó helyen járok. :icon1: Csak a hűtőrács G Astra. ;) Hogy raktad be? :blink:
daykiller Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Hogy raktad be? :blink: Satu+gépzsír = nincs akadály. :D
hetyke Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Satu+gépzsír = nincs akadály. :D Belepréselted? Nincsenek képek? Mi tartja a helyén a keretet? szerk: Most látom, hogy nem is te raktad be a G astra rácsot F hűtőmaszkba... :D fáradok... :S
spzoli Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Belepréselted? Nincsenek képek? Mi tartja a helyén a keretet? Arra tippelnek hogy fulek. :D Kis kepzeloerot vigyel mar bele....
Tiu Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Hogy raktad be? :blink: Nem volt egyszerű, ki kellett vágni mert ez kicsit nagyobb felül, hiányzó részt felül üvegszálas kittel kitölteni, az eredeti tartót felhasználva megcsinálni a felfogatást és fényezni. Szóval sok hűhó semmiért, de legalább nem íves felül. :D
petiww Elküldve Április21, 2013 Elküldve Április21, 2013 Ki lett pucolva a tetővályú a gépsason, hát mit ne mondjak, qrva sok retek volt benne :blink: Most szépen igényesen ki lett pucolva mindkét vályú, szerencsére pici rozsdafoltok csak a vályú fedél patentjainál vannak, a tövénél szinte teljesen ép.
zotya975 Elküldve Április21, 2013 Elküldve Április21, 2013 Ki lett pucolva a tetővályú a gépsason, hát mit ne mondjak, qrva sok retek volt benne :blink: Most szépen igényesen ki lett pucolva mindkét vályú, szerencsére pici rozsdafoltok csak a vályú fedél patentjainál vannak, a tövénél szinte teljesen ép. Nekem ez rendszeres móka mert fa alatt állok.
gabor1980 Elküldve Április23, 2013 Elküldve Április23, 2013 Sziasztok, 95'-ös bordó F Astra. Lassan már nem bírom elnézni az üzemanyag betöltő alatti (már nem tudom becsukni az ablakát se) "becsületes" és a hátsó kerekek mögötti ív kisebb rozsdásodásait. Eddig ezeket spéci rozsda átalakító festék + javító festék kombóval fedtem el, de nyilván ez halottnak a csók a belülről induló rozsdásodásnak. Budapesten ismertek megbízható, lelkiismeretes karosszériást? (Talán szerencsésebb kivagdosni, glettelni, stb. a sérült részt, mint a teljes elemet cserélni, nem tudom...) Köszi, Gábor
Imi (Astra) Elküldve Április28, 2013 Elküldve Április28, 2013 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a Classic hűtőrácsa szétszedhető-e? A fekete opel jellel ellátott részt szeretném kicserélni ún. "grillrácsra". Sztal ez a rész kipattintható, kicsavarozható, és ha vki csinált már ilyet, hogy rögzíthető az új rács? Köszi!
Gabibácsi Elküldve Április28, 2013 Elküldve Április28, 2013 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a Classic hűtőrácsa szétszedhető-e? A fekete opel jellel ellátott részt szeretném kicserélni ún. "grillrácsra". Sztal ez a rész kipattintható, kicsavarozható, és ha vki csinált már ilyet, hogy rögzíthető az új rács? Köszi! Igen, pattintós kis fülekkel.
spzoli Elküldve Április28, 2013 Elküldve Április28, 2013 ...csak alul.felul lesz felkor hiany a muanyag kereten
Recommended Posts