Imi (Astra) Elküldve Március28, 2013 Elküldve Március28, 2013 Nekem az van, ######a. Nem áll el. Középen egy csavarral tudod majd odafogatni, szélein meg ilyen pattintós basz. Köszi! hétvégén ránézek az enyémre igazítható-e, lehet csak normálisan fel kéne rakni... :) Olyan, mintha nem lenne az egyik ilyen fül bepattanva a hátsó részen, de nem is nagyon tudtam feljebb húzni így. Hátha nem fagy hétvégén oda a kezem... :)
stirlitz Elküldve Március28, 2013 Elküldve Március28, 2013 Milyen ez a Klokkerholm? A jelenlegi jobb oldalon eláll a sárvédőnél, nem tudom igazítható-e pl. hőlégfúvóval. Hogy vannak ezek gyárilag rögzítve? Köszönöm! én hőlégfuvoztam, mert kicsit nem teccet, de lehet azért mert, én a leffencs és a lökös közé fogattam meg egy kicsit a peremnél is megigazitottam ja meg kicsit faragtam a lefencsnél meg hátul felül kivül, ahol a lökös a kocsiszekrényhez ér http://taylor.hu/astra/dobbetet/
Mikulás74 Elküldve Március29, 2013 Elküldve Március29, 2013 Helo emberek! Valakinek van róla tudomása, hogy bontón kívül hol a búbánatba lehet kapni tankajtót astrához? :) Merthogy a bontókban sincs, egyből azt viszik... Fene se gondolta volna. :) Vizság átmegy a verda tankajtó nélkül? :) köszi. :)
Gabibácsi Elküldve Március29, 2013 Elküldve Március29, 2013 Helo emberek! Valakinek van róla tudomása, hogy bontón kívül hol a búbánatba lehet kapni tankajtót astrához? :) Merthogy a bontókban sincs, egyből azt viszik... Fene se gondolta volna. :) Vizság átmegy a verda tankajtó nélkül? :) köszi. :) Vaterán mindig látok. Meg racing-bazar pl, ezeket nézd át. Amúgy tuti átmegy, hiszen tanksapka van rajta :)
spzoli Elküldve Március29, 2013 Elküldve Március29, 2013 Helo emberek! Valakinek van róla tudomása, hogy bontón kívül hol a búbánatba lehet kapni tankajtót astrához? :) Merthogy a bontókban sincs, egyből azt viszik... Fene se gondolta volna. :) Vizság átmegy a verda tankajtó nélkül? :) köszi. :) Nalam...milyen kell? 1
Mikulás74 Elküldve Március29, 2013 Elküldve Március29, 2013 Most látom, már írni se tudok...:) Hajaj de kéne, hogy tudjuk nyélbe ütni? :) Pár bontót hívtam, de nem volt neki, vagy horror áron. Leginkább fehér kéne, az mindegy, hogy milyen kasznihoz kellene? Szóval sedan, vagy kombi, stb... Kösz előre is. :)
spzoli Elküldve Március29, 2013 Elküldve Március29, 2013 Most látom, már írni se tudok... :) Hajaj de kéne, hogy tudjuk nyélbe ütni? :) Pár bontót hívtam, de nem volt neki, vagy horror áron. Leginkább fehér kéne, az mindegy, hogy milyen kasznihoz kellene? Szóval sedan, vagy kombi, stb... Kösz előre is. :) Bpn személyesen átvehető. Igazából a caravanéba bele van írva h CAR, de ugyan úgy passzol a többibe is... :D Fehérem nincsen, a többit meg majd meg kell nézni. Hiéna. :D Bak, de kpufftartó! :D
Mikulás74 Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Bpn személyesen átvehető. Igazából a caravanéba bele van írva h CAR, de ugyan úgy passzol a többibe is... :D Fehérem nincsen, a többit meg majd meg kell nézni. Bak, de kpufftartó! :D Oké, írok üzenetet. :)
Szabesz79 Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Üdv! Futómű problémák miatt le kellet szednem a hátsó hidat,hogy szilentet tudjak cserélni.Gondoltam az lehet a hiba és akkor vettem észre ,hogy a felső rugótányér rommá van rohadva.Mozgott is rendesen,nem tudom,de talán ez is közrejátszott,hogy kóválygott az úton.Lehet ilyen javítódarabot venni vagy érdemesebb meghegeszteni.Sikerült lefúrnom a ponthegesztéseket és nagyjából megmaradt a formája.Lehet szépen újragyártom.Nem örülök a látványnak,plusz feladat,de ha már lent van a híd megcsinálok mindent. Másnál is jelentkezett már ilyen rohadás? Akartam képet feltenni,de nem tudom ,hogy lehet.
Ádám F 1.6 16V Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Sziasztok ! Astra F sedan-hoz keresnék Angel eyes lámpákat,és hátsó (lehetőleg fehér) spoilert-t. Használtan is érdekelnek a lámpák. Üdv.: Ádám
zotya975 Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Üdv! Futómű problémák miatt le kellet szednem a hátsó hidat,hogy szilentet tudjak cserélni.Gondoltam az lehet a hiba és akkor vettem észre ,hogy a felső rugótányér rommá van rohadva.Mozgott is rendesen,nem tudom,de talán ez is közrejátszott,hogy kóválygott az úton.Lehet ilyen javítódarabot venni vagy érdemesebb meghegeszteni.Sikerült lefúrnom a ponthegesztéseket és nagyjából megmaradt a formája.Lehet szépen újragyártom.Nem örülök a látványnak,plusz feladat,de ha már lent van a híd megcsinálok mindent. Másnál is jelentkezett már ilyen rohadás? Akartam képet feltenni,de nem tudom ,hogy lehet. Előfordul nem is ritkán, csak nehezen venni észre. Én előszőr a kukába dobtam a régieket, de mivel se a lángnák se az unixnál nem volt polcon hazajöttem , kiszedtem őket és rájöttem hogy nem is olyan carok. :D
astrabandi Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Üdv! Futómű problémák miatt le kellet szednem a hátsó hidat,hogy szilentet tudjak cserélni.Gondoltam az lehet a hiba és akkor vettem észre ,hogy a felső rugótányér rommá van rohadva.Mozgott is rendesen,nem tudom,de talán ez is közrejátszott,hogy kóválygott az úton.Lehet ilyen javítódarabot venni vagy érdemesebb meghegeszteni.Sikerült lefúrnom a ponthegesztéseket és nagyjából megmaradt a formája.Lehet szépen újragyártom.Nem örülök a látványnak,plusz feladat,de ha már lent van a híd megcsinálok mindent. Másnál is jelentkezett már ilyen rohadás? Akartam képet feltenni,de nem tudom ,hogy lehet. Itt lehet nézelődni ,https://cromax.hu/20000000-karosszeria/20930000-lemez-aruk/20930404-karosszeriavaz-alkatreszei/?kereso_modell=47&kereso_m
zotya975 Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Itt lehet nézelődni ,https://cromax.hu/20000000-karosszeria/20930000-lemez-aruk/20930404-karosszeriavaz-alkatreszei/?kereso_modell=47&kereso_m Igazából a felső szokott rohadni, és vmiért ez nem szokott polcon lenni. Rendelni tudták volna 10ezer/db.
Szabesz79 Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Igazából a felső szokott rohadni, és vmiért ez nem szokott polcon lenni. Rendelni tudták volna 10ezer/db. Üdv! Ahogy nézem nem nagyon árulnak sehol,úgyhogy marad a javítás.Van erősebb lemezem,abból újragyártom,és akkor legalább erősebb is lesz.A nyúlványon is van egy luk,ahogy a te képeden is látni,de azt is befoltozom.Nem értem ,hogy ez a rész mitől tud így kirohadni,mikor körbe meg minden lemez ép.A másik oldalon nem látszik még semmi,de ha már lent a híd,akkor azt is lefúrom és megerősítem.Lehet fél év múlva az is szétrepedne.Le akarom fújni az alját a hiányos alvázvédelem miatt,meg kap egy alapos üregvédelmet is.Utána már nem lenne jó megint hegesztgetni.
zotya975 Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Üdv! Ahogy nézem nem nagyon árulnak sehol,úgyhogy marad a javítás.Van erősebb lemezem,abból újragyártom,és akkor legalább erősebb is lesz.A nyúlványon is van egy luk,ahogy a te képeden is látni,de azt is befoltozom.Nem értem ,hogy ez a rész mitől tud így kirohadni,mikor körbe meg minden lemez ép.A másik oldalon nem látszik még semmi,de ha már lent a híd,akkor azt is lefúrom és megerősítem.Lehet fél év múlva az is szétrepedne.Le akarom fújni az alját a hiányos alvázvédelem miatt,meg kap egy alapos üregvédelmet is.Utána már nem lenne jó megint hegesztgetni. Igazából a peremet meghagytam meg a középső "csöcs" alakú részt ahova a gumi megy. A többihez meg úgy rémlik 4-es lemezt tettem. A közdarab ami van caravanon az megy 80X80-as zártszelvény szelet egy füllel. Felcsapja ide a kerék a sarat a vizet és szépen rohad. Ha kész akkor érdemes dobbetétet tenni bele.
Morpheus Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Üdv! Futómű problémák miatt le kellet szednem a hátsó hidat,hogy szilentet tudjak cserélni.Gondoltam az lehet a hiba és akkor vettem észre ,hogy a felső rugótányér rommá van rohadva.Mozgott is rendesen,nem tudom,de talán ez is közrejátszott,hogy kóválygott az úton.Lehet ilyen javítódarabot venni vagy érdemesebb meghegeszteni.Sikerült lefúrnom a ponthegesztéseket és nagyjából megmaradt a formája.Lehet szépen újragyártom.Nem örülök a látványnak,plusz feladat,de ha már lent van a híd megcsinálok mindent. Másnál is jelentkezett már ilyen rohadás? Akartam képet feltenni,de nem tudom ,hogy lehet. Ide feltöltöd , és megosztod itt! Vagy linkeled a kép helyét, vagy beteszed mint Zotya.--> (hozzászolás ablaknál felül, középen a "Kép" ikonra katt és beszúrod a feltöltött kép linkjét--> lehetőleg ne 3-4Mb-os méretben! )
Morpheus Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Sziasztok ! Astra F sedan-hoz keresnék Angel eyes lámpákat,és hátsó (lehetőleg fehér) spoilert-t. Használtan is érdekelnek a lámpák. Üdv.: Ádám Elég egy helyre beírni... Vaterán, apródon, nézted?
Szabesz79 Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Képek a rugótányérról: http://kepfeltoltes.hu/130330/20130330104_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/130330/20130330109_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
zotya975 Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Képek a rugótányérról: http://kepfeltoltes.hu/130330/20130330104_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/130330/20130330109_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Hát ez sajnos ilyen. Még műszakin sem vették észre, mert igazából csak akkor látni ha leveszed a kereket. Műszaki után csináltam meg.
bandika Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Sziasztok nekem is ilyen problémám van most jobb felsö rugotányárral, az lenne a kérdésem hogy ezt a nyúlványt lehet elektrodával hegeszteni vagy csak co és láng választ elöre is köszönom.
zotya975 Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Sziasztok nekem is ilyen problémám van most jobb felsö rugotányárral, az lenne a kérdésem hogy ezt a nyúlványt lehet elektrodával hegeszteni vagy csak co és láng választ elöre is köszönom. Elektródával nem, mert átégeti.
J0hnny Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Elektródával nem, mert átégeti. Megfelelő pálcával és áramerőséggel nem! :) Csak iszonyat nagyot "ránt" rajta.
Szabesz79 Elküldve Március31, 2013 Elküldve Március31, 2013 Sziasztok nekem is ilyen problémám van most jobb felsö rugotányárral, az lenne a kérdésem hogy ezt a nyúlványt lehet elektrodával hegeszteni vagy csak co és láng választ elöre is köszönom. Mindenképp co-val csináld vagy csináltasd.Nem egyszerű feladat,főleg,ha már nagyon elrohadt.És egy akna sem árt.Húsvétosdit félretéve,ma nekiláttam,mert kell a kocsi,nem tudom félretenni.Lefúrtam mindkét oldalt,és újragyártottam erősebb lemezből.Sajnos a nyúlvány is átrohadt,így azt is kijavítottam.Most szárad az alapozó és amint tudom hegesztem vissza.Holnap csinálok pár képet saját tapasztalataimról.
Recommended Posts