Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

bezzeg fehér motorheztetője nincs neki... milyen bótos az ilyen

Meg kéne copatni....fehér motorháztető van? Nincs de holnapra lesz...Van rajta kopoltyú? Nincs de holnapra lesz....a végén meg: köszönöm csak érdeklődtem... :D

Elküldve

Meg kéne copatni....fehér motorháztető van? Nincs de holnapra lesz...Van rajta kopoltyú? Nincs de holnapra lesz....a végén meg: köszönöm csak érdeklődtem... :D

Fehérrel nehéz lenne copatni...főleg kopoltyússal :P :D

Elküldve

Halihó!

Érdeklődnék, hogy amennyiben nem a gyári emelővel emelném az autót, hanem egy palackemelővel, akkor hol tudom emelni? Az alsó peremnél kell emelni? Vagy bentebb a karosszériát?

Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy milyen magas ez a pont? 180 mm-es emelő alámegy?

Köszönöm

Elküldve

Halihó!

Érdeklődnék, hogy amennyiben nem a gyári emelővel emelném az autót, hanem egy palackemelővel, akkor hol tudom emelni? Az alsó peremnél kell emelni? Vagy bentebb a karosszériát?

Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy milyen magas ez a pont? 180 mm-es emelő alámegy?

Köszönöm

Ha jó a küszöb emelhetsz a peremnél de szerintem tegyél oda egy deszkát. Ha nincs ültetve 180-as befér.

Elküldve

Ha jó a küszöb emelhetsz a peremnél de szerintem tegyél oda egy deszkát. Ha nincs ültetve 180-as befér.

Köszi... Pont azért kell emelő, mert a gyári kiugrik a helyéről már...

Szal perpill kereket se tudnék cserélni...

Kinéztem egyet, és ezért kérdezem mi a szitu... Meg egy palackemelőt be tudnék súvasztani a pótkerék alá is akár...

Elküldve

Köszi... Pont azért kell emelő, mert a gyári kiugrik a helyéről már...

Szal perpill kereket se tudnék cserélni...

Kinéztem egyet, és ezért kérdezem mi a szitu... Meg egy palackemelőt be tudnék súvasztani a pótkerék alá is akár...

Elöl van egy terhelhető rész még a perem mögött de oda is kell deszka betét.Alánézel két kör alakú nyílás van ott, van amikor ott emelem.

Elküldve

Elöl van egy terhelhető rész még a perem mögött de oda is kell deszka betét.Alánézel két kör alakú nyílás van ott, van amikor ott emelem.

Ott nincs am erosites....

En bolcsonel vagy hidnal szoktam megemelni.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.