Csuky Elküldve Február13, 2013 Elküldve Február13, 2013 Biztos lehet, de komplett tetőantennát is adnak 1200-ért, új talppal, új tömítéssel, új pálcikával. :rolleyes: Szia,köszönöm az eddigi segítségeidet!, Leírnád hol találok 1200 komplett tető antennát? :) Válaszod előre is köszönöm!
Dáwid Elküldve Február13, 2013 Elküldve Február13, 2013 Szia,köszönöm az eddigi segítségeidet!, Leírnád hol találok 1200 komplett tető antennát? :) Válaszod előre is köszönöm! http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Form.aspx oké, 1370. De 1300-ért már van szép színes is :D
Csuky Elküldve Február13, 2013 Elküldve Február13, 2013 http://www.unixauto...._Form.aspx oké, 1370. De 1300-ért már van szép színes is :D http://www.unixauto.hu/TL_IMAGES/00403%5C00403533.unk Erre gondoltál? (mert a linked nem adta be) Ez elvileg jó hozzá? :)
Dáwid Elküldve Február13, 2013 Elküldve Február13, 2013 http://www.unixauto....03\00403533.unk Erre gondoltál? (mert a linked nem adta be) Ez elvileg jó hozzá? :) Gyakorlatilag bármelyik jó hozzá. A gyárinak van egy szögletes kivágása, amivelbiztos hogy középen lesz, és nem áll ferdén, az univerzálisoknak egy karmos rögzítője van belülről, így azt neked kell jó helyre tenni, és meghúzás közben a helyén tartani, de ennyi. Nekem konkrtéan egy Golf IV-é van fönt, mert jobban tetszik a dőlése.
Mikulás74 Elküldve Február15, 2013 Elküldve Február15, 2013 .Itt is érdemes szétnézni http://www.patentdep...tentarzenal.htm Huhh, nagyon köszi, csak most néztem ezt a hozzászólást. Evvel az ajtóval már többet vacakolok, mint a motorösszerakással. Remélem nekik lesz ilyen patent.
loksa93 Elküldve Február16, 2013 Elküldve Február16, 2013 Meg tudná nekem valaki mondani hogy hogyan kell levenni egy szedánnak a hátsó lökhárítóját, Alá kell feküdnöm vagy a csomagtérben kell leszednem a burkolatokat és ott vannaka csavarok? Köszönöm!
Zolka Elküldve Február16, 2013 Elküldve Február16, 2013 Meg tudná nekem valaki mondani hogy hogyan kell levenni egy szedánnak a hátsó lökhárítóját, Alá kell feküdnöm vagy a csomagtérben kell leszednem a burkolatokat és ott vannaka csavarok? Köszönöm! A lökhárító végén a kerékjáratoknál fogja oldalanként 2 lemezcsavar, itt aláfekvős a mutatvány, viszont a középső 2 anyacsavarhoz a csomagtartóból férsz hozzá, ha eltávolítod a műanyag burkolatot.
loksa93 Elküldve Február16, 2013 Elküldve Február16, 2013 A lökhárító végén a kerékjáratoknál fogja oldalanként 2 lemezcsavar, itt aláfekvős a mutatvány, viszont a középső 2 anyacsavarhoz a csomagtartóból férsz hozzá, ha eltávolítod a műanyag burkolatot. Köszönöm! :smartass:
*Jimmy* Elküldve Február16, 2013 Elküldve Február16, 2013 Szevasztok! Kicsit fura a kérdésem, de hogyan lehet levenni az ajtó borítását? A csavarokat kivettem, meg a füleket kipattintottam, de az ablaktekerő sehogy sem jön le. (vezető oldalon próbáltam csak) Hangszórót szeretnék cserélni, meg valami zörög az ablaknál :) Válaszokat köszönöm előre is :) Üdv: Jimmy
Dáwid Elküldve Február16, 2013 Elküldve Február16, 2013 Szevasztok! Kicsit fura a kérdésem, de hogyan lehet levenni az ajtó borítását? A csavarokat kivettem, meg a füleket kipattintottam, de az ablaktekerő sehogy sem jön le. (vezető oldalon próbáltam csak) Hangszórót szeretnék cserélni, meg valami zörög az ablaknál :)Válaszokat köszönöm előre is :)Üdv: Jimmy Egy omega rugó van a tekerö tövében, elöbb azt kell kipattintani, aztán lehet lehúzni.
Tiu Elküldve Február16, 2013 Elküldve Február16, 2013 Azt egy omega rugó tartja. Van itt egy fényképes leírás, de rongy helyett egy drótból hajlított (gemkapocs :icon1: ) kampóval is kivehető. ;)
*Jimmy* Elküldve Február16, 2013 Elküldve Február16, 2013 Azt egy omega rugó tartja. Van itt egy fényképes leírás, de rongy helyett egy drótból hajlított (gemkapocs :icon1: ) kampóval is kivehető. ;) Köszönöm a válaszokat! Én meg már majdnem letéptem a fogantyút :D
extais Elküldve Február19, 2013 Elküldve Február19, 2013 Sziasztok! F Astra Sedan csomagtér tetőre lenne szükségem, ha valakinek lenne belőle bontott, legyen szíves írjon! Esetleg ha fehér, díszléces fajta lenne... :) Előre is köszi!
spzoli Elküldve Február19, 2013 Elküldve Február19, 2013 Sziasztok! F Astra Sedan csomagtér tetőre lenne szükségem, ha valakinek lenne belőle bontott, legyen szíves írjon! Esetleg ha fehér, díszléces fajta lenne... :) Előre is köszi! Szarny nem kell az uj ajtodra? :D
zotya975 Elküldve Február19, 2013 Elküldve Február19, 2013 Szarny nem kell az uj ajtodra? :D B+ olyan vagy mint a vegyesboltos amikor befut az ürge tamponért....vigyen egy horgászbotot is, ha már du*ni nem lehet elmehet pecázni... :omg: :D
extais Elküldve Február19, 2013 Elküldve Február19, 2013 Szarny nem kell az uj ajtodra? :D Árukapcsolás? :D Na jó, lehet rajt szárny is! :D
daykiller Elküldve Február19, 2013 Elküldve Február19, 2013 Árukapcsolás? :D Na jó, lehet rajt szárny is! :D Rajt a cél előtt van. rajtA. :)
extais Elküldve Február19, 2013 Elküldve Február19, 2013 Rajt a cél előtt van. rajtA. :) Nem. A cél, hogy legyen csomagtér tetőm. A "rajt szárny" nem olyan fontos rá. :)
spzoli Elküldve Február19, 2013 Elküldve Február19, 2013 B+ olyan vagy mint a vegyesboltos amikor befut az ürge tamponért....vigyen egy horgászbotot is, ha már du*ni nem lehet elmehet pecázni... :omg: :D Te elsz harom novel :D :D
Tiu Elküldve Február19, 2013 Elküldve Február19, 2013 Szarny nem kell az uj ajtodra? :D Majd megszabadítalak tőle, ha kicsit lemegy az ára. ;) :D
Gabibácsi Elküldve Február20, 2013 Elküldve Február20, 2013 bezzeg fehér motorheztetője nincs neki... milyen bótos az ilyen
spzoli Elküldve Február20, 2013 Elküldve Február20, 2013 bezzeg fehér motorheztetője nincs neki... milyen bótos az ilyen Ha lenne, mar lenne :D
Recommended Posts