viktorvill Elküldve Január28, 2013 Megoszt Elküldve Január28, 2013 Üdv! Mennyibe kerülhet két hátsókerékjárat kilakatolása, tank beöntő nyílás körbelakatolása, küszöb javítás, és az első szélvédő felső részén egy kis javítás ? Körülbelüli árat valaki tudna mondani ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Üdv! Mennyibe kerülhet két hátsókerékjárat kilakatolása, tank beöntő nyílás körbelakatolása, küszöb javítás, és az első szélvédő felső részén egy kis javítás ? Körülbelüli árat valaki tudna mondani ? Szerintem olyan 30-60 ezer forint. Attól is függ,hogy csak foltoznak vagy javítóelemeket vesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Üdv! Mennyibe kerülhet két hátsókerékjárat kilakatolása, tank beöntő nyílás körbelakatolása, küszöb javítás, és az első szélvédő felső részén egy kis javítás ? Körülbelüli árat valaki tudna mondani ? Sokba :) Nekem kb ugyanezek voltak, csak a küszöb kivételével, de cserébe a csomitartóajtóm is volt. Én fényeztettem is, szóval nem releváns, nekem a kocsi ára volt majdnem (350 körül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Üdv! Mennyibe kerülhet két hátsókerékjárat kilakatolása, tank beöntő nyílás körbelakatolása, küszöb javítás, és az első szélvédő felső részén egy kis javítás ? Körülbelüli árat valaki tudna mondani ? Egy lakatos tud árat mondani. (Miután szétvágta, ugyanis akkor látja meg, hogy meddig van fém, és meddig rozsda.) Mondjuk, ha egy 2 mm-es rozsdapöttyöt látsz kívülről, az egy 3x3 centis lyuk lesz, mire tiszta fémhez érsz, szorozd fel azzal amit látsz. A hátsó kerékjárat pedig, a tankbetöltő oldalon dupla lakat, mert csak a külső lemezt látod, de ilyenkor a belső is szét van rohadva, csak amíg a külsőt le nem vágták, szintén nem látszik, milyen állapotban van az alatta levő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Egy lakatos tud árat mondani. (Miután szétvágta, ugyanis akkor látja meg, hogy meddig van fém, és meddig rozsda. Mondjuk, ha egy 2 mm-es rozsdapöttyöt látsz kívülről, az egy 3x3 centis lyuk lesz, mire tiszta fémhez érsz, szorozd fel azzal amit látsz. A hátsó kerékjárat pedig, a tankbetöltő oldalon dupla lakat, mert csak a külső lemezt látod, de ilyenkor a belső is szét van rohadva, csak szintén nem látszik addig, amíg a külsőt le nem vágták, szintén nem látszik, milyen állapotban van az alatta levő. Nagygygygygyon igaz! Ez a kis móka 200 "ezerbe vót" 2005-ben! :omg: Igaz, jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Nagygygygygyon igaz! Ez a kis móka 200 "ezerbe vót" 2005-ben! :omg: Igaz, jó lett. Mintha valami hiányozna a kocsiról.... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Mintha valami hiányozna a kocsiról.... :o ja, én se látom az opelklubbos matricát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyorshajtó Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Hello! A anyós oldali visszapillantóban eltörött a rúd amivel a tükör pozícióját lehetett állítani. Ez még a fix nagy (kadett) tükör. Ki lehet benne ezt cserélni? Mennyire macera leszedni a tükröt? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Hello! A anyós oldali visszapillantóban eltörött a rúd amivel a tükör pozícióját lehetett állítani. Ez még a fix nagy (kadett) tükör. Ki lehet benne ezt cserélni? Mennyire macera leszedni a tükröt? Köszi! Tükörháromszög belül lepattint, és onnan tartja 3 csavar. Nem szenvednék vele, 2-3 ezer körül lehet kapni ilyen tükröt. (amúgy a gömbölyű is fix) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Tudna valaki ötletet mondani, honnan tudok szerezni első ajtó zárjához azt a műanyag kis bigyót, ami a rudat rögzíti a zárhoz? Szóval ezek a rudazat rögzítő mütyürök, ami kipattintás után elforgatva elengedik a rudat. (berohadt az első ajtó zárbetétem, gondoltam kiszedem, áztatom petróleumban, aztán jó lesz...fenét, úgy össze van rohadva, mintha a tengerből pecázták volna ki 100 év után) Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Tudna valaki ötletet mondani, honnan tudok szerezni első ajtó zárjához azt a műanyag kis bigyót, ami a rudat rögzíti a zárhoz? Szóval ezek a rudazat rögzítő mütyürök, ami kipattintás után elforgatva elengedik a rudat. (berohadt az első ajtó zárbetétem, gondoltam kiszedem, áztatom petróleumban, aztán jó lesz...fenét, úgy össze van rohadva, mintha a tengerből pecázták volna ki 100 év után) Köszi. Csergo, bonto... Link to comment Megosztás: More sharing options...
EDani Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Tudna valaki ötletet mondani, honnan tudok szerezni első ajtó zárjához azt a műanyag kis bigyót, ami a rudat rögzíti a zárhoz? Szóval ezek a rudazat rögzítő mütyürök, ami kipattintás után elforgatva elengedik a rudat. (berohadt az első ajtó zárbetétem, gondoltam kiszedem, áztatom petróleumban, aztán jó lesz...fenét, úgy össze van rohadva, mintha a tengerből pecázták volna ki 100 év után) Köszi. vatera.hu aki autót bont biztos ilyet is tud Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 Igen, újonnan elég reménytelen ilyet szerezni. Ha valaki szerel első ajtó zárat, előtte feltétlenül vegyen be nyugtatót. :) Opelék mintha attól is féltek volna, hogy belülről feltöri valaki a zárat, lehet, rabszállítókat tervezett az ürge előtte, mielőtt kiagyalta ezt az ajtót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleekp Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Szép estét.Tud valaki GSI lökhárítóba vonószem takarót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Nem, főleg ha ilyen olvashatatlan izével írsz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Német íbéjen szokott lenni aranyért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 b Német íbéjen szokott lenni aranyért. :) raccsingbazáron most is van vagy 3. Fültörött 6ezertöl már van Link to comment Megosztás: More sharing options...
EDani Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 .Itt is érdemes szétnézni http://www.patentdepo.hu/patentarzenal.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
loksa93 Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Sziasztok! Épp hátsó kerékjárati ív cseréje előtt állok. az egyik már rozsdás másik még csak mosd kezd. Kédésem az lenne, hogy érdemes-e egyből a tanbeöntő nyillás környékét kicserélni vagy hagyjam, annak semmi baja csak láttam hogy sokan cserélik. Meg még annyi hogy dobbetétet érdemes-e venni vagy ki kell javítani ha korrodált vagy esetleg javítani és műanyag dobbetétet berakni? Egy sedanról van szó. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Sziasztok! Épp hátsó kerékjárati ív cseréje előtt állok. az egyik már rozsdás másik még csak mosd kezd. Kédésem az lenne, hogy érdemes-e egyből a tanbeöntő nyillás környékét kicserélni vagy hagyjam, annak semmi baja csak láttam hogy sokan cserélik. Meg még annyi hogy dobbetétet érdemes-e venni vagy ki kell javítani ha korrodált vagy esetleg javítani és műanyag dobbetétet berakni? Egy sedanról van szó. Előre is köszönöm! Ha tényleg semmi baja akkor nem kell cserélni, de én azért alaposan megnézném kívül bellül, mert trükkösen rohad és van hogy kivül még semmi nem látszik, de bellül már nincs anyag. Szerintem javító elemet kell venni majd műanyag dobbetét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loksa93 Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Köszönöm! És valaki nem tudja véletlenűl mennyibe kerül megcsináltatni? Csak azért kérdezem mire számítsak. Tehát csak a 2 hátsó kerékívet aztán géptetőn kavicsnyomot javítani és a bal oldalon kb 10 pici rozsdafoltot amit kavics vésett a fényezésbe. nem muszáj pontos árat csak úúgy "saccperkábé" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Köszönöm! És valaki nem tudja véletlenűl mennyibe kerül megcsináltatni? Csak azért kérdezem mire számítsak. Tehát csak a 2 hátsó kerékívet aztán géptetőn kavicsnyomot javítani és a bal oldalon kb 10 pici rozsdafoltot amit kavics vésett a fényezésbe. nem muszáj pontos árat csak úúgy "saccperkábé" :D 30-60 ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Sziasztok! Van egy 2002es 5ajtós metálezüst astra f classicom. Egy motoros belémcsúszott tavaly, és azóta kcisit rozsdásodik a bal ajtó alatti küszöb, és természetesen beis van nyomva kcisit. Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy kb mennyibe kerül kicserélni a bal küszöböt vagy megjavítani(ha lehet), fényezve esetleg annélkül? esetleg tudtok jó lakatost 22. vagy 11. kerület környékén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuky Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Sziasztok! Egy kis segítséget kérek, F Astra kombim van, hátul a tetőantennánál, az antenna alján a gumi tömítés elengedett, és beázik. Lehet kapni külön ilyen tömítést? vagy valami ötletetek van? Előre is köszönöm a válaszotok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Sziasztok! Egy kis segítséget kérek, F Astra kombim van, hátul a tetőantennánál, az antenna alján a gumi tömítés elengedett, és beázik. Lehet kapni külön ilyen tömítést? vagy valami ötletetek van? Előre is köszönöm a válaszotok! Biztos lehet, de komplett tetőantennát is adnak 1200-ért, új talppal, új tömítéssel, új pálcikával. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts