invictus Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Műanyag kerékdob erősen ajánlott különösen ha már volt lakatolva. Van, de a 6,5 széles felni, et35 és a 195/50 r15 kombináció beleért. Most gyári felnivel próbálkozom, így lehet, hogy a műanyag dob is megy majd vissza. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy ..halkabbá szeretném tenni belülről a kocsimat, a menetzajt szeretném halkabbá tenni :) ... hogy s miként tegyem ezt... üdv: Tomi Sokat tenni nem tudsz. Első körben ellenőrizd az ajtók gumikédereit, ha szakadt valamelyik, akkor ott biztosan susog. Nyilván lehet a padlót, az ajtókat és a tetőt különféle dynamat és egyéb szigeteléssel ellátni, de ezek költséges megoldások, ráadásul plusz tömeget is adnak, amitől picikét nő a fogyasztás és csökken a dinamika. Esetleg próbálkozhatsz bontott dízelből szerezni zajcsillapítót a motorháztetőre, illetve a tűzfalra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Műanyag kerékdob erősen ajánlott különösen ha már volt lakatolva. Nekem is már 7 éve szolgál kifogástalanul. Egy rozsdapötty sincs, pedig sufnituning volt az elemcsere és a fényezés is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 Sziasztok! Van az autómon (F Astra) egy utólagosan felszerelt szélterelő, az első két oldal ablakon (ilyen: http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&tbo=d&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbnid=3bx9QqRZMOg1TM:&imgrefurl=http://olcsolegterelo.hu/legterelo%3Fstart%3D60&docid=04jOAGdnz6C0TM&imgurl=http://olcsolegterelo.hu/images/galeria/F17141.jpg&w=640&h=480&ei=sc2wUKWSC8bitQbnw4CYBA&zoom=1&iact=hc&dur=80&sig=100886281908274828407&page=1&tbnh=136&tbnw=174&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:0,s:0,i:81&tx=135&ty=82&vpx=4&vpy=150&hovh=194&hovw=259 ). Az a bajom vele, hogy amit adtak hozzá kétoldalas ragasztót, hogy azzal majd jó lesz feltenni, nagyon hamar elengedte magát. Utána raktam rá én, saját kétoldalas ragasztót, az valamivel tovább bírta, de megint széthullott. Az volna kérdésem, hogy ha valakinek van ilyenje, hogyan rögzítette fel, hogy szép legyen, és tartós? Köszönöm a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 Sziasztok! Van az autómon (F Astra) egy utólagosan felszerelt szélterelő, az első két oldal ablakon (ilyen: http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&tbo=d&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbnid=3bx9QqRZMOg1TM:&imgrefurl=http://olcsolegterelo.hu/legterelo%3Fstart%3D60&docid=04jOAGdnz6C0TM&imgurl=http://olcsolegterelo.hu/images/galeria/F17141.jpg&w=640&h=480&ei=sc2wUKWSC8bitQbnw4CYBA&zoom=1&iact=hc&dur=80&sig=100886281908274828407&page=1&tbnh=136&tbnw=174&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:0,s:0,i:81&tx=135&ty=82&vpx=4&vpy=150&hovh=194&hovw=259 ). Az a bajom vele, hogy amit adtak hozzá kétoldalas ragasztót, hogy azzal majd jó lesz feltenni, nagyon hamar elengedte magát. Utána raktam rá én, saját kétoldalas ragasztót, az valamivel tovább bírta, de megint széthullott. Az volna kérdésem, hogy ha valakinek van ilyenje, hogyan rögzítette fel, hogy szép legyen, és tartós? Köszönöm a választ! Szoktak adni hozzájuk U alakú fém füleket, amit a nyílással lefelé be kell tunkolni a terelö és az ablak keret belsö fele közé, aztán az ablakkal fölnyomni. Normál esetben ezek a fém patkók feszítik neki a terelöt az ablakkeret külsö oldalának ahol a ragasztó is van. Ezek nélkül a fém darabok nélkül mindig ki fog hullani elöbb utóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 Szoktak adni hozzájuk U alakú fém füleket, amit a nyílással lefelé be kell tunkolni a terelö és az ablak keret belsö fele közé, aztán az ablakkal fölnyomni. Normál esetben ezek a fém patkók feszítik neki a terelöt az ablakkeret külsö oldalának ahol a ragasztó is van. Ezek nélkül a fém darabok nélkül mindig ki fog hullani elöbb utóbb. Nah én ilyeneket nem kaptam, valahonnan be lehet esetleg szerezni őket, vagy hasonlókat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 Nah én ilyeneket nem kaptam, valahonnan be lehet esetleg szerezni őket, vagy hasonlókat? http://www.szatuna.hu/szelterelo/vasarlokkonyve?start=243 ugyan 2010-es a bejegyzés, de szerintem nem szoktak le arról, hogy küldjenek. Írj nekik mailt, és valószínűleg kapsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 http://www.szatuna.h...tart=243 ugyan 2010-es a bejegyzés, de szerintem nem szoktak le arról, hogy küldjenek. Írj nekik mailt, és valószínűleg kapsz. Köszi szépen, majd megpróbálom!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lancelot Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Sziasztok! A nemrég vásárolt Astra F-em (3 ajtós) mindkét első ajtaja lóg kicsit. Tudnátok fotót mutatni a csapokról, zsanérokról? Nekem egyik helyen egy sima csavar tartja :S. Szeretném megnézni, milyen az eredeti megoldás. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Sziasztok! A nemrég vásárolt Astra F-em (3 ajtós) mindkét első ajtaja lóg kicsit. Tudnátok fotót mutatni a csapokról, zsanérokról? Nekem egyik helyen egy sima csavar tartja :S. Szeretném megnézni, milyen az eredeti megoldás. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEEDD Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Sziasztok Tudnátok mondani egy bontót BP-n ahol esetleg kapok normális áron és nem szétült ülést és persze mást is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Sziasztok Tudnátok mondani egy bontót BP-n ahol esetleg kapok normális áron és nem szétült ülést és persze mást is :D Én pesten nem, de fehérvár környékén igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Én pesten nem, de fehérvár környékén igen... Pentelén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy ..halkabbá szeretném tenni belülről a kocsimat, a menetzajt szeretném halkabbá tenni :) ... hogy s miként tegyem ezt... üdv: Tomi Első körben végig nézném a motortartó bakokat, kipufogó felfogatásokat, hővédő lemezeket. Csak ezután (ha még igény van rá) lehet tovább menni, de csodát az utastér teljes kipakolása és újra szigetelése nélkül ne várj. Sokat számít a gumi választás is. Vannak kimondottan halk gumik. Anno mikor a Ladából átültem olyan csöndesnek éreztem mintha süketszobában ülnék. Most már néha nekem is hangos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Sziasztok Tudnátok mondani egy bontót BP-n ahol esetleg kapok normális áron és nem szétült ülést és persze mást is :D Nekem van sokminden...irj put Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEEDD Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Nekem van sokminden...irj put írtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEEDD Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Én pesten nem, de fehérvár környékén igen... ott hol, egy barátom arra dolgozik szóval neki útba esne Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 ott hol, egy barátom arra dolgozik szóval neki útba esne Sztem a sárpentelei bontóra gondolt, valóban sok mindenjük van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Sztem a sárpentelei bontóra gondolt, valóban sok mindenjük van. Nem kifejezetten a pentelei nagy bontóra, hanem van ott egy srác, aki külön kereskedik, és nem a nagy bontóhoz tartozik, hanem privát. A srác korrekt, és nem lehúzós. A nagy bontóból is átjár hozzá a srác, és ha valami kell neki, akkor megveszi tőle, és haszonnal tovább adja. Komplett autók vannak nála, és neked kell kibontanod a cumót, tehát rajtad múlik az alkatrész épsége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEEDD Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Nem kifejezetten a pentelei nagy bontóra, hanem van ott egy srác, aki külön kereskedik, és nem a nagy bontóhoz tartozik, hanem privát. A srác korrekt, és nem lehúzós. A nagy bontóból is átjár hozzá a srác, és ha valami kell neki, akkor megveszi tőle, és haszonnal tovább adja. Komplett autók vannak nála, és neked kell kibontanod a cumót, tehát rajtad múlik az alkatrész épsége. Nah és ki ez a srác ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lancelot Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Sziasztok! A 3 ajtós Astrámra szeretnék feltenni egy Gsi tetőszárnyat. Volt, aki azt mondta, hogy egy-az-egyben nem lehet feltenni, mert teljesen más a hátsó ajtó tetejének a kialakítása. Viszont az alábbi oldalon simán rendelhető: http://www.fonixtuning.hu/index.php?page=webshop&subpage=details&id=6967&from=stock Végül is akkor mi az igazság? Vagy ha alakítani kell, miben más a Gsi hátsó ajtó? Komplett ajtót csak a szárny miatt azért mégsem akarok cserélni. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Sziasztok! A 3 ajtós Astrámra szeretnék feltenni egy Gsi tetőszárnyat. Volt, aki azt mondta, hogy egy-az-egyben nem lehet feltenni, mert teljesen más a hátsó ajtó tetejének a kialakítása. Viszont az alábbi oldalon simán rendelhető: http://www.fonixtuni...6967&from=stock Végül is akkor mi az igazság? Vagy ha alakítani kell, miben más a Gsi hátsó ajtó? Komplett ajtót csak a szárny miatt azért mégsem akarok cserélni. Köszönöm. Mivel a gsi szárny hosszabb, ezért két furattal több van az ajtón oldalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Sziasztok! Pár hete a caravanomon a csomagtartó teleszkóp nem tartja meg az ajtót,valamikor szépen lassan vissza engedi az ajtót valamikor meg meg sem tartja,WD40 el befujtam így egy pár napig üzemelt rendesen, de megint rossz, ...sokszor sikerül jól lefejelni az ajtót belülről ha nem veszem észre hogy visszacsukódott miközben a csomagtartóben kutatok:-) Van erre a problémára valami jó "gyógyír" ? Kérem írjon aki tud ebben segíteni. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Sziasztok! Pár hete a caravanomon a csomagtartó teleszkóp nem tartja meg az ajtót,valamikor szépen lassan vissza engedi az ajtót valamikor meg meg sem tartja,WD40 el befujtam így egy pár napig üzemelt rendesen, de megint rossz, ...sokszor sikerül jól lefejelni az ajtót belülről ha nem veszem észre hogy visszacsukódott miközben a csomagtartóben kutatok:-) Van erre a problémára valami jó "gyógyír" ? Kérem írjon aki tud ebben segíteni. Köszönöm. Csere a legjobb megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Csere a legjobb megoldás. De csak a hideg beáltával kezdte csinálni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts