stirlitz Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 szaszatok Találkoztatok már olyannal, hogy az ajtó határoló tartó kengyele, ami a karosszérián van kezd kiszakadni a helyéről? Nincs vkinek normális kéder(vagymi) gumija előre? bontóban csak szkad szar volt, enyém kicsit megadta az alakját és alul odaengedi a vizet az ajtóból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 szaszatok Találkoztatok már olyannal, hogy az ajtó határoló tartó kengyele, ami a karosszérián van kezd kiszakadni a helyéről? Nincs vkinek normális kéder(vagymi) gumija előre? bontóban csak szkad szar volt, enyém kicsit megadta az alakját és alul odaengedi a vizet az ajtóból... Omegán láttam olyat, és körbehegesztettem, mielőtt kiszakadt volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 Omegán láttam olyat, és körbehegesztettem, mielőtt kiszakadt volna. csak tudnám hogy a francba, nem egy gyakori dolog nem? ráadásul uj határoló van benne 2-3 éve Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Sziasztok. A hátsó lámpa a '95 utániaknál tényleg sőtétített? Van valami számsor vagy egyéb a lámpákon, hogy meg tudjam nézni nekem milyen van fent most? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Sziasztok. A hátsó lámpa a '95 utániaknál tényleg sőtétített? Van valami számsor vagy egyéb a lámpákon, hogy meg tudjam nézni nekem milyen van fent most? Sötétebb. Nem tudok számsorról, de nem bonyolult megállapítani hogy ilyen vagy ilyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Sötétebb. Nem tudok számsorról, de nem bonyolult megállapítani hogy ilyen vagy ilyen. :D Ebből is látszik, hogy a régebbi mennyivel szebb! Hogy minek ez a sötétítés azt nem tudom. Tök trééé! No és a dísztárcsája is szebb... (mert olyan mint az enyém). :-)) Egyénként nem '95-ben, hanem '94 szeptember 1.-én volt a váltás. Igaz, hogy azt már 1995-ös modellnek hívták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Ebből is látszik, hogy a régebbi mennyivel szebb! Hogy minek ez a sötétítés azt nem tudom. Tök trééé! No és a dísztárcsája is szebb... (mert olyan mint az enyém). :-)) Egyénként nem '95-ben, hanem '94 szeptember 1.-én volt a váltás. Igaz, hogy azt már 1995-ös modellnek hívták. Illetve 95-től voltak változások, de a 96-os szériától (95, szept. 1.) lett meg a teljes ráncfelvarrás. 95-ös szériákon még látni facelift belső kárpitot, de kocka tükröket, illetve kerek tükrök, de 10pin-es OBD csati. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEEDD Elküldve Október13, 2012 Megoszt Elküldve Október13, 2012 Sziasztok nemtudja valaki hol tudnék ilyen irmscher ---> http://pics.coldline.hu/pics/65327-20100725-1nXLuo.jpg lökhárító toldatot szerezni a kocsimra, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október13, 2012 Megoszt Elküldve Október13, 2012 Sziasztok nemtudja valaki hol tudnék ilyen irmscher ---> http://pics.coldline...0725-1nXLuo.jpg lökhárító toldatot szerezni a kocsimra, Vagy lerángatod Zoliéról, de az életedért kár lenne, vagy lesed az íbéjt, mert időnként felbukkan egy-egy. (derégikép :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEEDD Elküldve Október13, 2012 Megoszt Elküldve Október13, 2012 Vagy lerángatod Zoliéról, de az életedért kár lenne, vagy lesed az íbéjt, mert időnként felbukkan egy-egy. (derégikép :D) Köszi azért máséról nem venném le :D akkor marad az ebay, bár azthittem itthon bontó stb... lehet venni ilyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október13, 2012 Megoszt Elküldve Október13, 2012 Köszi azért máséról nem venném le :D akkor marad az ebay, bár azthittem itthon bontó stb... lehet venni ilyet háááá, helyből tudok pár embert akit érdekelne, ha csak úgy lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október15, 2012 Megoszt Elküldve Október15, 2012 Na, szerencsém volt, nem kellett melegíteni, az ív elég jó. Csavarozva csak hátul a lökhárítóba lett, illetve a kasztnihoz egy klipszel lett fogatva, ahhoz lett csavarozva még. Jó lett, kibírt 300 km-et már, és nem ért bele a 195-ös kerék sem, nagyon rossz úton sem. Nekem beleér. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Október15, 2012 Megoszt Elküldve Október15, 2012 Nekem beleér. :unsure: Nekem csak ha 5-en ülünk benne, és van benne 4 tálca sör, meg egy csomó ruha, és csak nagy bukkanón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Nekem beleér. :unsure: Milyen kerék, milyen felni? Ja és milyen márka a dob? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 Beázott a bódé hátul a héten diszkóztak a lámpák. A tetősínnél volt a bibi nyomtam szilót a csavar alá: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 Beázott a bódé hátul a héten diszkóztak a lámpák. A tetősínnél volt a bibi nyomtam szilót a csavar alá: Megint eceteset? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2012 Megoszt Elküldve Október21, 2012 Megint eceteset? :D Megint baccameg, kéne már venni egy tubus Sikaflexet mert ha nem az idő vasfoga eszi meg a bódét akor én maratom szétt a szilóval. De itt nem volt sérülve a lemez "elméletileg" nem kezdi meg fényezett felületet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEEDD Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Sziasztok Az a kérdésem lenne, hogy a Vectra B ülések simán belemennek az Astrába, mert nem nagyon találok reális áron jó ülést a sajátomba, Recarot esélytelen szerezni szinte ami nincs kiülve, de ha valaki tud kérem ne tartsa magában, Budapesten lakok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cszaby Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Sziasztok! Gsi ködlámpát keresek. Nincs valakinek eladó? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEEDD Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Sziasztok! Gsi ködlámpát keresek. Nincs valakinek eladó? :icon1: Én is azt keresek egy ideje :D Ebay vagy racing-bazár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Sziasztok! Gsi ködlámpát keresek. Nincs valakinek eladó? :icon1: Adok-veszek menüpont? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Sajna 3 évvel a javítás után a tankbetöltőm újra hólyagos, legkésőbb tavaszig meg kell látogatni egy szakembert. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Sajna 3 évvel a javítás után a tankbetöltőm újra hólyagos, legkésőbb tavaszig meg kell látogatni egy szakembert. :( De ne ugyanazt mégegyszer.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 De ne ugyanazt mégegyszer.... :D Nyilván. :) Szerencsére még nem nagy a baj, meg szerencsére az ötajtósban nincs még egy elem a sárvédő mögött ami rozsdásodik. Szóval ahogy lesz lehetőségem, megcsináltatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Sajna 3 évvel a javítás után a tankbetöltőm újra hólyagos, legkésőbb tavaszig meg kell látogatni egy szakembert. :( Műanyag kerékdob erősen ajánlott különösen ha már volt lakatolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts