Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

szaszatok

Találkoztatok már olyannal, hogy az ajtó határoló tartó kengyele, ami a karosszérián van kezd kiszakadni a helyéről?

Nincs vkinek normális kéder(vagymi) gumija előre? bontóban csak szkad szar volt, enyém kicsit megadta az alakját és alul odaengedi a vizet az ajtóból...

Omegán láttam olyat, és körbehegesztettem, mielőtt kiszakadt volna.

Megosztás:

Sötétebb. Nem tudok számsorról, de nem bonyolult megállapítani hogy ilyen vagy ilyen. :D

Ebből is látszik, hogy a régebbi mennyivel szebb! Hogy minek ez a sötétítés azt nem tudom. Tök trééé!

No és a dísztárcsája is szebb... (mert olyan mint az enyém). :-))

Egyénként nem '95-ben, hanem '94 szeptember 1.-én volt a váltás. Igaz, hogy azt már 1995-ös modellnek hívták.

Megosztás:

Ebből is látszik, hogy a régebbi mennyivel szebb! Hogy minek ez a sötétítés azt nem tudom. Tök trééé!

No és a dísztárcsája is szebb... (mert olyan mint az enyém). :-))

Egyénként nem '95-ben, hanem '94 szeptember 1.-én volt a váltás. Igaz, hogy azt már 1995-ös modellnek hívták.

Illetve 95-től voltak változások, de a 96-os szériától (95, szept. 1.) lett meg a teljes ráncfelvarrás. 95-ös szériákon még látni facelift belső kárpitot, de kocka tükröket, illetve kerek tükrök, de 10pin-es OBD csati. :D

Megosztás:

• 3 weeks later...

Na, szerencsém volt, nem kellett melegíteni, az ív elég jó. Csavarozva csak hátul a lökhárítóba lett, illetve a kasztnihoz egy klipszel lett fogatva, ahhoz lett csavarozva még. Jó lett, kibírt 300 km-et már, és nem ért bele a 195-ös kerék sem, nagyon rossz úton sem.

Nekem beleér. :unsure:

Megosztás:

• 3 weeks later...

Sziasztok

Az a kérdésem lenne, hogy a Vectra B ülések simán belemennek az Astrába, mert nem nagyon találok reális áron jó ülést a sajátomba, Recarot esélytelen szerezni szinte ami nincs kiülve, de ha valaki tud kérem ne tartsa magában, Budapesten lakok :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.