Dáwid Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Jahm, lakatolás után vettem hátsó műanyag dobbettéteket, van rajta pár csavarhely is, de pattintós fül is. Jól gondolom hogy elég lesz bepattintani is? Ha nem muszáj, én nem fúrnám meg sehol a bódét, hogy csavarozzam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Jahm, lakatolás után vettem hátsó műanyag dobbettéteket, van rajta pár csavarhely is, de pattintós fül is. Jól gondolom hogy elég lesz bepattintani is? Elméletileg igen de nekünk azok a műanyag kis fülek sorba lepotyogtak felrakáskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Elméletileg igen de nekünk azok a műanyag kis fülek sorba lepotyogtak felrakáskor. Nekem is, de én apro csavarral visszafogattam :icon1: a bodét meg csak egy helyen kellet megfurni, de az meg le lett kezelve Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Nekem is, de én apro csavarral visszafogattam :icon1: a bodét meg csak egy helyen kellet megfurni, de az meg le lett kezelve Mi is ugy csavaroztuk vissza őket, de úgy rémlik bódét nem fúrtunk csak hátul a lökösbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Köszi mindenkinek, akkor megpróbálom úgy, hogy pattintom és a lökősbe csavarozok, annak nem árt amúgy ez valami klekkerholm izé márka, talán német Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 A perem ive nem volt valami fomakövető, a melo végén egy kis melegitéssel kellet megoldani Link to comment Megosztás: More sharing options...
spee Elküldve Szeptember4, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2012 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember5, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2012 A perem ive nem volt valami fomakövető, a melo végén egy kis melegitéssel kellet megoldani Na, szerencsém volt, nem kellett melegíteni, az ív elég jó. Csavarozva csak hátul a lökhárítóba lett, illetve a kasztnihoz egy klipszel lett fogatva, ahhoz lett csavarozva még. Jó lett, kibírt 300 km-et már, és nem ért bele a 195-ös kerék sem, nagyon rossz úton sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember5, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2012 Na, szerencsém volt, nem kellett melegíteni, az ív elég jó. Csavarozva csak hátul a lökhárítóba lett, illetve a kasztnihoz egy klipszel lett fogatva, ahhoz lett csavarozva még. Jó lett, kibírt 300 km-et már, és nem ért bele a 195-ös kerék sem, nagyon rossz úton sem. hol / mennyiért vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember5, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2012 hol / mennyiért vetted? itt újpesten autósboltban, kb 3000 volt darabja a kedvezményemmel kell neked is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Szeptember5, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2012 itt újpesten autósboltban, kb 3000 volt darabja a kedvezményemmel kell neked is? Hello. Ilyen müanyag dobbetét hátra majd lehet,hogy engem is érdekelne.Ahogy visszaolvastam nem nagy ördöngösség beszerelni!Nem? És legalább véd a sáros,esős cucctól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember5, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2012 itt újpesten autósboltban, kb 3000 volt darabja a kedvezményemmel kell neked is? kéne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember5, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2012 Hello. Ilyen müanyag dobbetét hátra majd lehet,hogy engem is érdekelne.Ahogy visszaolvastam nem nagy ördöngösség beszerelni!Nem? És legalább véd a sáros,esős cucctól. nem, kb 1 óra volt összesen, mert a kerekeket le kellett venni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember5, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2012 kéne szerintem püzz hogy merre vagy meg hová tudnál eljönni érte, és megrendelem neked, 1 nap az átfutás a boltban Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Tisztelt Fórumozók! Sürgősen tanácsra van szükségem. A hátsó ablakmosó spricnim részlegesen eldugult, alig csurdogál. Megnéztem a hátsó ajtóba (caravan) belépésnél a csövet, és ott a toldásnál nagyszerű nyomással jön a lé a szivattyútól. Azonban onnan már fecskendővel (nagy nyomással) nyomva se akar jól folyni, ergó a fúvóka van eldugulva. Az a bajom, hogy bár szeretném a fúvókát beáztatni valami vízkőoldó lébe, de nem tudom kiszerelni. Az egész háza forog a lemezben, és talán nem elég erősen húztam de nem jött ki. Amíg nem vagyok biztos a módszerben, addig nem erőltetem. Sajna a nagy okos szerelési könyvben sincs róla egy büdös szó sem. Szóval az a kérdésem, hogy hogyan jön ki a spricni a lemezből? (Gondolom az egyszerű válasz az, hogy nehezen, ezért ez a válasz már kilőve! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Tisztelt Fórumozók! Sürgősen tanácsra van szükségem. A hátsó ablakmosó spricnim részlegesen eldugult, alig csurdogál. Megnéztem a hátsó ajtóba (caravan) belépésnél a csövet, és ott a toldásnál nagyszerű nyomással jön a lé a szivattyútól. Azonban onnan már fecskendővel (nagy nyomással) nyomva se akar jól folyni, ergó a fúvóka van eldugulva. Az a bajom, hogy bár szeretném a fúvókát beáztatni valami vízkőoldó lébe, de nem tudom kiszerelni. Az egész háza forog a lemezben, és talán nem elég erősen húztam de nem jött ki. Amíg nem vagyok biztos a módszerben, addig nem erőltetem. Sajna a nagy okos szerelési könyvben sincs róla egy büdös szó sem. Szóval az a kérdésem, hogy hogyan jön ki a spricni a lemezből? (Gondolom az egyszerű válasz az, hogy nehezen, ezért ez a válasz már kilőve! :-) Én már cseréltem az előző Caravanomban, de nem emlékszem milyen belül. Szerintem vegyél egy újat, ugysem valószínű hogy ki tudod takarítani. És akkor látod, hogyan van rögzítve. Ha jól emlékszem, csak ki kell pattintani, de nem biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Tisztelt Fórumozók! Sürgősen tanácsra van szükségem. A hátsó ablakmosó spricnim részlegesen eldugult, alig csurdogál. Megnéztem a hátsó ajtóba (caravan) belépésnél a csövet, és ott a toldásnál nagyszerű nyomással jön a lé a szivattyútól. Azonban onnan már fecskendővel (nagy nyomással) nyomva se akar jól folyni, ergó a fúvóka van eldugulva. Az a bajom, hogy bár szeretném a fúvókát beáztatni valami vízkőoldó lébe, de nem tudom kiszerelni. Az egész háza forog a lemezben, és talán nem elég erősen húztam de nem jött ki. Amíg nem vagyok biztos a módszerben, addig nem erőltetem. Sajna a nagy okos szerelési könyvben sincs róla egy büdös szó sem. Szóval az a kérdésem, hogy hogyan jön ki a spricni a lemezből? (Gondolom az egyszerű válasz az, hogy nehezen, ezért ez a válasz már kilőve! :-) Ugyanez volt nekem, ötajtóssal, asszony egy tűvel kitisztította a fúvókát:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Én is megpiszkáltam tűvel, aztán sűritett levegôvel megküldtem a fúvóka felôl. Egész szemcsés homokszerű valami jött vissza belôle. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Én is megpiszkáltam tűvel, aztán sűritett levegôvel megküldtem a fúvóka felôl. Egész szemcsés homokszerű valami jött vissza belôle. :rolleyes: Tűvel én is piszkáltam, aztán próbáltam a cső oldalról vízzel, féktisztítóval, de nem javult. Sajna sűrített levegőm nincs, ezért áztatnám inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Zoli, sztem csak kitorni tudod a fuvokat. Roncsolodik. En vettem ujat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Zoli, sztem csak kitorni tudod a fuvokat. Roncsolodik. En vettem ujat. Ha holnap nem sikerül előről, hátulról kifújkálni valahogy, akkor én is beállok a sorba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 ötajtósban kivehető a fúvóka, de ezt a beleragadt valamit tuti nem szedi ki az áztatás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 ötajtósban kivehető a fúvóka, de ezt a beleragadt valamit tuti nem szedi ki az áztatás Ha csak vízkő van benne, akkor simán kioldhatja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Ha csak vízkő van benne, akkor simán kioldhatja :rolleyes: Akkor igen, de nekem pl valami sárszerű valami volt, kőkeményen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Zoli, sztem csak kitorni tudod a fuvokat. Roncsolodik. En vettem ujat. Tegnap kb. 1 órás próbálkozás után sikerült a hátsó szélvédő fúvókáját kitakarítanom. Nem ment könnyen, de megérte, hogy nem kellett roncsolnom és főleg nem kellett boltba rohangálnom, hogy hol találok új fúvókát. A módszerem az volt, hogy a hátsó ajtóba belépő csövet a toldásnál megbontottam és egy 20 ccm-es fecskendővel először a csövön át, majd a fúvókába szemből nyomtam vizet. Így a vízirányt állandóan váltogatva végül megadta magát a kosz és a csövön visszafelé távozott. Egyúttal a hátsó rendszám világítást is komplett cseréltem egy bontott darabbal, mert az enyémnek a lámpa kontaktusai már szétrozsdásodtak, az egyik le is törött. Ha már bontottam, akkor az ablaktörlő tengelyét is megkentem. Most olyan csöndben jár mint új korában. Haladgatok a műszaki vizsgára való felkészüléssel..... :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts