leslie Elküldve Június16, 2005 Elküldve Június16, 2005 94 azért cink, mert pont akkor volt a váltás... ilyenkor kérdeznie kellett volna, hogy facelift előtti vagy utáni-e... Akkor megvan a megoldás. Tehát, ha mondjuk 93-mat mondok, akkor gond nélkül ment volna a dolog. Pech. Mindegy, meghirdetem, csak elviszi vki. :lol: Én meg szombaton benézek egy Opel bontóba, hátha van. :lol:
opel16v Elküldve Június16, 2005 Elküldve Június16, 2005 Nekem TYC márkájú olcsó utángyártott van az Astrában, és nem volt vele semmi gondom. És legalább olyan jó fényt vet, mint a gyári. :lol:
leslie Elküldve Június16, 2005 Elküldve Június16, 2005 Nekem TYC márkájú olcsó utángyártott van az Astrában, és nem volt vele semmi gondom. És legalább olyan jó fényt vet, mint a gyári. ;) De a Tied 94 utáni, az is tuti. :lol: Ebből baromira nem ragaszkodom a gyárihoz, bár, nem akkora összeg, h ezen spóroljak. P.S.: Kezdek izguli az olajért. Remélem, péntekre megjön, szombaton szeretném lecserélni. :lol:
I_S Elküldve Június16, 2005 Elküldve Június16, 2005 Szia.:-) Mi a különbség a 94 előtti, és utáni között ? Különben, a utángyártottak szerintem gázosok. A régi verdámban, ősszel, mindkét lámpát kicseréltem újra, hogy lássak a hosszú téli estéken. Tavasszal az esőzésekkor beáztak. Félig áltak vízzel, meg párások voltak állandóan.:-( Első ránézésre az orrész, illetve a lámpák meg a maszk. Most ahogy így olvasgatok, talán :lol: a sárvédő műanyag burka is. :lol:
leslie Elküldve Június16, 2005 Elküldve Június16, 2005 Első ránézésre az orrész, illetve a lámpák meg a maszk. Most ahogy így olvasgatok, talán :lol: a sárvédő műanyag burka is. :lol: Peremnél más. Nehéz lenne megfogalmazni. ;)
knight Elküldve Június16, 2005 Elküldve Június16, 2005 Első ránézésre az orrész, illetve a lámpák meg a maszk. Most ahogy így olvasgatok, talán :lol: a sárvédő műanyag burka is. :lol: Meg a visszapillantók is, meg hátul még nem sötétítettek a lámpák...
Szabyka Elküldve Június16, 2005 Elküldve Június16, 2005 Meg a visszapillantók is, meg hátul még nem sötétítettek a lámpák... Meg a hátsó ülések felfogatása, meg a díszlécek, a műszerfal színe(nem minden esetben), sebváltó gomb formája, a hátsó spoiler formája ...
I_S Elküldve Június17, 2005 Elküldve Június17, 2005 És még sorolhatnánk az apróságokon keresztülmenve :lol:
J0hnny Elküldve Június18, 2005 Elküldve Június18, 2005 Hogy vegyem elöl a hűtőmaszkot úgy,hogy ne törjenek el a rögzítőfülei? Nincs erről valakinek fényképes "hogyancsináljuk"?
16DA Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Vékony csavarhúzóval kipattintod a két alsó végét, utána meg kihúod fent a két fület, és meár le is jön. Egyébként nem túl törékeny.
lajoska Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Sziasztok! S.O.S. információra lenne szükségem: Astra F, régebbi típus visszapillantó tükrének (az egybetükör, nem a nyeles) burkolatát szeretném cserélni. Valaki lenne olyna kedves, hogy leírja a menetét, a főbb buktatókat? Egyáltalán el tudom ezt rontani? Köszi előre is: Lajoska
leslie Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Lakatos kérdés jön. :lol: Szóval, lassan utoléri a kor a gépem, a tanksapka borítását felnyitva a görbületben látni 2-3 gombostűfejnyi púpot, gondolom, alulról meg rohadhat, hiába vigyáztam rá. Meg lehet csináltatni úgy, hogy innentől ne 2 évenként kelljen lakatoshoz hordani? Ősszel tervbe van véve egy lakatos-fényezés-alváz+üreg védelmi kombó. :lol:
lajoska Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Bocs, hogy kétszer írtam le. Valami kavar volt a gépemen, és egy régebbi oldalt töltött be (de jó dolog a cache)...
aztec Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 azt a műanyag burkolatot akarod róla lehúzni? sztem nem nagyon lehet elrontani le kell húzni és kész.
Atommanó Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Lajoska! Ott van 2-vel feljebb... :wink: Figyelmesebben légyszíves!!! :twisted:
lajoska Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Mégegyszer bocs! Engem inkább az érdekelne, hogy megy rá az új... a réginek mrá úgyis mindegy, max. letöröm :-) , de az újra vigyázni kellene!
aztec Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Mégegyszer bocs! Engem inkább az érdekelne, hogy megy rá az új... shimán :wink:
istván Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Lakatos kérdés jön. :lol: Szóval, lassan utoléri a kor a gépem, a tanksapka borítását felnyitva a görbületben látni 2-3 gombostűfejnyi púpot, gondolom, alulról meg rohadhat, hiába vigyáztam rá. Meg lehet csináltatni úgy, hogy innentől ne 2 évenként kelljen lakatoshoz hordani? Ősszel tervbe van véve egy lakatos-fényezés-alváz+üreg védelmi kombó. :lol: Ha hiszed, ha nem...nekem a régi tulaj kicseréltette...most egy OFF Golf III borítás van...hát nem is olyan feltünő csak éppen nem kerek, hanem téglalap ;)
lajoska Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Sziasztok ismét. Astra blueprintet (3 nézeti rajzot) keresek, mert szeretnék papírmodellt építeni. A google-t már kifaggattam ez ügyben, sikertelenül. Ha valakinek esetleg van (vagy akár csak oldalnézet, a többit megoldom), kérem, segítsen. Előre is köszi: Lajoska
ujjzol Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Lakatos kérdés jön. :lol: Szóval, lassan utoléri a kor a gépem, a tanksapka borítását felnyitva a görbületben látni 2-3 gombostűfejnyi púpot, gondolom, alulról meg rohadhat, hiába vigyáztam rá. Meg lehet csináltatni úgy, hogy innentől ne 2 évenként kelljen lakatoshoz hordani? Ősszel tervbe van véve egy lakatos-fényezés-alváz+üreg védelmi kombó. :lol: Van rá megoldás. Tegyél/tétess a sárvédődobok alá műanyag (üvegszállas a jobbik fajta) sárvédődobokat! Én is ezt csináltam tavaly ősszel. Az tuti nem rohad el és ha rendesen fel van téve többet az alatta lévő fém sem fog rohadni ;) Üdv.: ujjzol
leslie Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Van rá megoldás. Tegyél/tétess a sárvédődobok alá műanyag (üvegszállas a jobbik fajta) sárvédődobokat! Én is ezt csináltam tavaly ősszel. Az tuti nem rohad el és ha rendesen fel van téve többet az alatta lévő fém sem fog rohadni :lol: Üdv.: ujjzol Ez jó tipp, tervezem is. De ennek előfeltétele, hogy rendesen ki legyen lakatolva most a kocsi, nyilván. :lol: Mennyi volt a műanyag dob hátulra? Nem megy be alá a sár? Mert akkor adunt a x@rnak 1 pofont eset vanik.
ujjzol Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Ez jó tipp, tervezem is. De ennek előfeltétele, hogy rendesen ki legyen lakatolva most a kocsi, nyilván. :lol: Mennyi volt a műanyag dob hátulra? Nem megy be alá a sár? Mert akkor adunt a x@rnak 1 pofont eset vanik. Természetesen frankóra kell csinálni alatta ;) Sőtt, én le is alvázvédelmeztem rendesen, biztos ami biztos. :lol: Nem a legolcsóbb dolog, nekem 27,5 pénzbe jött a hátsó pár. Láttam már azóta ettől lényegesen olcsóbbat is (cirka 10 papírral), vagy engem vettek palira, vagy a zenyém annyira frankó cuccos :twisted: Ha passzol rendesen a műanyag íve a sárvédő ívéhez, akkor nem szabad alámennie semminek. Lásd elől, gondolom ott neked is van gyárilag. Üdv.: ujjzol
streetraci Elküldve Június26, 2005 Elküldve Június26, 2005 Nekem 94'-es az astrám és hála a jó istenek csak egy rohadás van rajta az is a potkeréknél. De most kopra szét van szedve az auto és nem találtam többet rajta.
Recommended Posts