Hjoe Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Repedésen nem segít. Van kárpitos ismerősöm, a munkatársa meg bőrrel foglalkozik. Láttam hogy csinálja, miből mit..na az a hub+.... Am tök vicces, mert gittel, aztán fest. :D Csak múúrva drága. :) Van nála szürke kárpitbőr is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Lehet hogy fényezőnek készült :D Amúgy kitapintható repedés nincs rajta, ha végig simítom, nem érezni semmit, csak úgy néz ki, mintha repedés lenne. Megpróbálom megfesteni, aztán majd meglátjuk :D Hááát, de akkor olyan fekete festéket vegyél, ami jó az enyémhez is. :D Van nála szürke kárpitbőr is? Ez nagyon jó kérdés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaboric Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Sziasztok! Van egy 92-es F Astrám, és az a probléma az elektromos ablakkal (gyári) , hogy mikor húzom fel, akkor negyedével mielőtt felér elkezd kicsúszni kívülre a gumin kívülre, tehát nem a helyén van, és mozog is az üveg jobbra balra, vagyis előre bukik és ez miatt van. Mi törhetett el hogyan lehet megcsinálni, mi lehet a baj, mit kell venni hozzá? Köszi választ előre is, sürgős lenne megcsinálnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Sziasztok! Van egy 92-es F Astrám, és az a probléma az elektromos ablakkal (gyári) , hogy mikor húzom fel, akkor negyedével mielőtt felér elkezd kicsúszni kívülre a gumin kívülre, tehát nem a helyén van, és mozog is az üveg jobbra balra, vagyis előre bukik és ez miatt van. Mi törhetett el hogyan lehet megcsinálni, mi lehet a baj, mit kell venni hozzá? Köszi választ előre is, sürgős lenne megcsinálnom. Ajtókárpitot leveszed, és van 2 hatlapfejű csavar ami az ablakemelő mechanikáját dönti, illetve a felhúzás ívét állítja. Azokkal tudod állítani, hogy úgy menjen föl, hogy a tömítés mögött maradjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Sziasztok! Van egy 92-es F Astrám, és az a probléma az elektromos ablakkal (gyári) , hogy mikor húzom fel, akkor negyedével mielőtt felér elkezd kicsúszni kívülre a gumin kívülre, tehát nem a helyén van, és mozog is az üveg jobbra balra, vagyis előre bukik és ez miatt van. Mi törhetett el hogyan lehet megcsinálni, mi lehet a baj, mit kell venni hozzá? Köszi választ előre is, sürgős lenne megcsinálnom. Nekem jobb oldali ilyen. Ahogy az előttem szóló írta be kell állítani a mechanikát. Kell próbálgatni egy darabig hogy jó legyen. Nekem szorul is kicsit azóta. A hiba oka hogy az emelő szerkezetben a műanyag csúszkák elkopnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsemlevonal Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Én is így kezdtem. mármint lakatolás nélkül, de minden ősszel megkapta a viaszos alvázvédelmet, aztán amióta sok a meló meg vannak gyerekek örülök ha egy izzót kicsrélni van időm a kocsin. Most a műszaki miatt kaptam apránként kb 3 napot a családtól felkészíteni :) Mert azért megéreznék ők is az autó hiányát :D Egyenlőre még a korábi rétegek védik nagyrészét a kocsinak, de egy aptó helyen már észrevettem az elhanyagolás rügyező rozsda jeleit. :( Én karosszérialakatos vagyok ugy hogy tudom az astrákat nem lehet egyik évbe se elhanyagolni mert 2napos munkából lesz egy hetes munka egyszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
molro Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani hogy utólagosan napfénytetőt kb mennyiért lehetne beépíteni f astrába? Lenne 1 gyári tetőablak jó áron, csak nem tudom érdemes e belevágni. Valakinek valami tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani hogy utólagosan napfénytetőt kb mennyiért lehetne beépíteni f astrába? Lenne 1 gyári tetőablak jó áron, csak nem tudom érdemes e belevágni. Valakinek valami tapasztalat? Gyári tetőablakot csak tetővel együtt tudod berakni normálisan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleekp Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Van egy GSI lökhárító héjam hiányzik belőle egy műanyag betét meg a vas ilyet keresek ha van valakinek.Vagy fel tudom e rakni a széria lökhárító műanyagával és vasával? http://kepfeltoltes.hu/120411/k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Tiv-nek itt válaszolok a Fogyasztás rovatból, mert spórolok a hozzászólásaimmal, nehogy ki legyek lőve...... Szóval erre a bejegyzésére csak annyit mondok, hogy régen rossz lenne annak a karosszériásnak, aki 8 darab ajtó csapszeget csak flexxel tudna kivenni! Nem csak kivenni kellett azokat nálam, hanem vissza is tenni! http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=769&view=findpost&p=884666 Egyébként mára a fényezés nagyobbik része már elkészült Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Tiv-nek itt válaszolok a Fogyasztás rovatból, mert spórolok a hozzászólásaimmal, nehogy ki legyek lőve...... Szóval erre a bejegyzésére csak annyit mondok, hogy régen rossz lenne annak a karosszériásnak, aki 8 darab ajtó csapszeget csak flexxel tudna kivenni! Nem csak kivenni kellett azokat nálam, hanem vissza is tenni! http://www.opelforum...ndpost&p=884666 Egyébként mára a fényezés nagyobbik része már elkészült Jó, nem gondoltam én azt komolyan. :icon1: Jól néz ki az autó. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Hátsó lámpához honnan tudnék gumitömítést szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Hátsó lámpához honnan tudnék gumitömítést szerezni? Ha találtál valahol, írd meg mindenképp, mert épp tegnap néztem kocsimosáskor, hogy fent befolyik a víz a lámpába, alul meg ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaboric Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Sziasztok! Érdeklődnék, hátha tudtok: olcsón, bontottan F Astrához első lámpákat, '95 utáni érdekelne (újabb fajta) akár motoros akár manuális állításu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi68 Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Sziasztok. Gödöllő környékén keresnék lakatost, aki aránylag olcsón dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Ha találtál valahol, írd meg mindenképp, mert épp tegnap néztem kocsimosáskor, hogy fent befolyik a víz a lámpába, alul meg ki :D 'E' profilú ablaktömítő gumit tegyetek rá. Körberagasztod vele miután levetted a gyári maradékait és kész. Nekem bevált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Jó, nem gondoltam én azt komolyan. :icon1: Jól néz ki az autó. :icon1: Köszönöm a dicséretet, de mára még jobban, mivel már elkészült. Holnap megyek is nagybevásárlásra, mert itthon minden kifogyott már. A kutyáink is éheznek.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaboric Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Sziasztok! Astra hátsó lámpán szerintetek lehet e csak búrát cserélni? leválasztani műanyagról a búrát és átragasztani egy másikra? mivel amin van annak le vannak törve a rögzítőcsavarjai Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaboric Elküldve Április25, 2012 Megoszt Elküldve Április25, 2012 Sziasztok, ha érdekel valakit, van egy eladó Astra F bal fényszóróm Gm Carello (gyári) ritkaság mivel motoros állítású! 06-30-483-4775 Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április25, 2012 Megoszt Elküldve Április25, 2012 Sziasztok, ha érdekel valakit, van egy eladó Astra F bal fényszóróm Gm Carello (gyári) ritkaság mivel motoros állítású! 06-30-483-4775 Egyrészt a motoros lámpa nem ritkaság, másrészt ezt inkább az adok-veszek témába írd inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Egyrészt a motoros lámpa nem ritkaság, másrészt ezt inkább az adok-veszek témába írd inkább. Harmadrészt a Carello méé' GM? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Harmadrészt a Carello méé' GM? :D Mert arra az van írva. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Mert arra az van írva. :P És a Valejóra meg a Boschra is az van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 És a Valejóra meg a Boschra is az van? :D Mittudomééén. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Mittudomééén. :D Látod, nem tudsz te semmit :lol: (ne felejtseeed eeeel az ablak tömíítéést :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts